Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam_nowy_nick

pogodzilam sie z losem - umre jako dziewica

Polecane posty

lista wymagań: inteligentny z poczuciem humoru opiekuńczy czuły mądry (mądrzejszy ode mnie) spokojny 'nieimprezowicz' z temperamentem z klasą, manierami dżentelmena z obyciem, z ambicjami odpowiedzialny chcący w przyszłości założyc rodzinę ceniacy tradycyjne wartości z zasadami który wie co chce od życia pewny siebei, ale nei zarozumiały przystojny szarmancki intelektualista co do mnie: ładna, fajna, kasy mało na koncie (ale zarabiam na siebie)

Gość OJ LOSIE LOSIE!
:D:D

Gość dede1
kurcze , nie przebrnąłbym nawet przez pierwszy podpunkt :) tak się zastanawiam , do czego ci potrzebna mądrość , przy utracie dziewictwa :p , że o innych rzeczach juz nie wspomnę :)

Gość dede1
damiano , to pewnie nastolatki :) te które zakładają topiki typu : mam 20 lat , przxegrałam życie :)

Gość dede1
"umarła jako dziewica" - ciekawe jak by to było po łacinie : może moriar e virgin :p :)

Gość dede1
a miałaś wogóle jakiś kandydatów ? bo wiesz , zanim zorientujesz się czy facet chociaż większośc punktów spełnia to oni już się zmywali pewnie..

Gość dede1
zastanawiam się czy nie ppowinnas zapisać sobie w testamencie pośmiertnych badań ginekologicznych , bo a nuż przed śmiercią się rozdziewiczysz i nie zdążysz o tym poinformować rodziny ? :p

Gość cbdhrvcbfbvc
Witaj w klubie! 22 lata w tym roku ;]

Gość dede1
masz już wykupioną kwaterę ? pomyśl też o jakimś gustownym nagrobku :)