Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelin ewelin

Szukam Przyjaciela

Polecane posty

Gość jednak blad
ok ale doskonale wiemy ze mozna w rozny sposob rozmawiac prawda? jesli unika to cos jest na rzeczy pytanie tylko co.

Widzisz, ja iwem że nie ma romansu związanego z seksem. Ale... Skąd wiem? Sprawdzilam jego komputer, wysyłał jej serduszka, piosenkę księżycową - napisał to dla Ciebie moja X, wysłał jej X mów do mnie szeptem..., sms "brakuje mi Ciebie", mi powiedzial że jedzie do pracy, a ja leżalam obok niego rano, myslal ze spię, ja otworzylam na chwilkę oczy a on pisal do niej: Dzień dobry, przywiezc Ci śniadanko?, albo np pisze do niej wiadomość i zaczyna Kochanie...

Gość do Vidar
no tak... to właśnie na podstawie własnego doświadczenia....

Gość jednak blad
szczerosc czasami bardzo boli ale jest potrzebna aby moc ruszyc dalej.

Tak, tylko NIGDY nie rozmawial z nią przy mnie, ZAWSZE wychodzi z domu, a rachunki za telefon dostaje od czasu jej pojawienia się 500 zł. NIGD nie zaprosil jej do domu na kawę, ciastko co kolwiek jak ja bylam, mówilam by zaprosil ja byśmy się lepiej poznały, to mi mówi że nie, NIGDY nie widzialam jak rozmawiali ze sobą, mimo że rozmawiają na prawdę bardzo dużo.

Gość jednak blad
przywiezc ci sniadanko i nie chodzi o seks? mam pytanie dlaczego przeszukalas jego kompa lub telefon mialas podstawy cos sie nagle w nim zmienilo bo przeciez nie zrobilas tego z nudow.

ewelin przykro mi ale chyba musisz zmienić swoją miłość im prędzej cię w tym uświadomimy tym lepiej mam nadzieje że jakoś dasz sobie z tym radę w razie czego możesz na nas liczyć ;)

Gość jednak blad
przeciez pracujecie w tej samej firmie wiec sama ja zapros.

Gość jednak blad
dlaczego wszystko przekreslasz to najprosciej.

Przeszukalam walsnie dlatego, że nie gralo mi to z tym autem, z tym naglym chetnym wychodzeniem na spacer z psem, z tym ciąglym chodzeniem z telefonem, i to bylo do tego stopnia ze jak sie podnosil z kanapy to z telefonem. Poza tym na te rzeczy trafilam przypadkiem, bo wzięłam jego komputer bo na moim nie było netu. A tu wpisuje adres strony i mi się podstawia - miłosne smsy, potem chcialam sie zalogowac na mojego facebooka, a uruchomil się jego a tam była ta piosenka księzycowa na pierwszej stronie.

po co ma ją zapraszać myślisz że takie spotkanie w trójkę zdrowo będzie wyglądać tu wszystko wskazuje na jedno on ma kochankę a ta koleżanka dobrze o tym wie że on ma żonę ale jej to widocznie nie przeszkadza i z chęcią będzie kryła ich romansik . Dużo tu przykładów na forum jak kobiety się cieszą z bycia kochankami.

owszem, ja ją zaprosiłam, to mialam awanturę od mojego męża za to że zapraszam ludzi do naszego domu nieuzgadniając tego z nim. Ze ona mu powiedziala, że ZABRANIA mi robic tego wiecej. Zrobil mi ostatnio straszna awanturę za to że wstawilam na facebooka Nasze zdjęcie ze ślubu - bo wykorzystuj jego wizerunek.

Gość jednak blad
powiedzialas mu o tym?

Gość jednak blad
sluchaj a co to za kobieta ?

o czym? Ze ją zaprosiłam? Owszem, mówilam mu to że to zlrobię, zanim jednak powiedzialam o tym jemu to on juz wiedzial od niej.

Przekreślam dla tego bo nie chcę żeby się dziewczę martwiło kolejnych kilka miesięcy a potem się okazało najgorsze wiesz jest już przed 30 czas szybko leci wiem z doświadczenia i z wiekiem coraz mniejsze szansę są na znalezienie drugiej połówki na resztę życia w jej związku się coś ważnego skończyło co się nazywa szczerością.

Gość jednak blad
ona ci zabrania a kimze ona jest ?

Gość jednak blad
uwazasz ze latwo przekreslic wspolne lata i co ty masz znowu z tym wiekiem ?

Gość jednak blad
dziewcze i przed 30 a to dobre chyle czolo.

Pierwszy raz wspomniałem o wieku ;) chyba :) Wiem że nie jest łatwo ale po co mydlić oczy fakty mówią same za siebie. oczywiście można by jeszcze potwierdzić te przypuszczenia ale mi by wystarczyły te dowody co tu zostały przedstawione żeby przycisnąć go i zmusić do powiedzenia prawdy.

Gość jednak blad
dobra z innej strony powiedzialas mu ze wiesz o smsach facebooku itd czy nie jesli tak to co on na to ?

Gość Ja bym chciał mieć dobrych prz
yjaciół, ale moje doświadczenia jeśli chodzi o internetowe realcje nie zachęcają do poszukiwań

Gość jednak blad
rozumiem ze jestes facetem , wiec w jaki sposob bys przycisnal ,jesli moge wiedziec?

Gość jednak blad
moj drogi uwazasz ze taka grozba cos by dala? a ja liczylam na jakas zlota mysl i co:)

Gość Ja bym chciał mieć dobrych prz
Poszukuje kogoś z kim będę mogla porozmawiać o tym co dzieje się u mnie, u Ciebie. Mam straszny okres w życiu, czuje się wyjątkowo strasznie samotnie. Zadaj sobie pytanie czy szukasz przyjaciela czy pocieszyciela na 5 minut, bo takich ludzi miałem nieprzyjemność spotkać...

Gość jednak blad
no dobra a gdzie ty jestes moja droga zniknelas koniec rozmowy?

Złota myśl pewnie ale nie dziś sam jestem po rozstaniu ;) i ciężko mi teraz sypać złotymi myślami chciałbym pomóc bo widzę jak kobiety się męczą z takimi mendami ;)

Gość nickname
@ Ja bym chciał mieć dobrych prz rozumiem twoje podejście, takie słowa już wiele mówią o człowieku. jeśli chcesz pogadać najnormalniej w świecie to napisz; 24435052

No tak bo można mieć pocieszyciela który będzie mydlił oczy że będzie dobrze albo przyjaciela co pomoże oczka otworzyć ;)