Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Młoda Mamaa

Forum zmienia się z ciąży i macierzyństwa na STARACZKI - wszędzie one!

Polecane posty

Gość (((((((((((.......
Laura Diaz - myślisz, że pójście z chłopem do łóżka rozwiąże sprawę? Otóż powiem ci, że NIE, NIESTETY NIE ZAWSZE. Ludzie mają większe problemy. Ja staram się 3lata, regularnie współżyjemy i co, i wielka dupa

Gość no ale mozecie te
te topiki jakos z sensem zakladac jak wam sie juz nie udaje. nie co chwile-a moj sluz?a czy jetsem w ciazy?a kochalam sie tego i tego- Matko Boska!Litosci. co chwile nowy topik z pytaniem o sluz

Gość nie rob problemu
taki sam topik jak kazdy inny i tyle na nim kulturalnych ( czy nie) co na innych. I tak lepszy niz te o długosci penisów czy ile minut w mozna w solarium. Kompletnie mi nie przeszkadza., niech pisżą, jak lubią, po to jest forum,zeby kazdy mógł sie wypowiedziec.

Gość nie rob problemu
po kiego grzyba wchodzisz na topik o sluzie. na kafe jest 90% tematów, ktore mnie nie interesuja, wiec wchodze na 10 pozostałych i gra muzyka.

Gość zapomnialam nicka
mloda mamo to ty chyba jestes tepak bez szkoly skoro niby w wieku 18lat ciaze planowalas:o a tyle sie mowi o antykoncepcji ale ta nasze dzisiejsza mlodziez tylko dupy daje na prawo i lewo i jeszcze sciemnia ze planowala.... i myslisz ze ktos ci w to uwierzy? lepszych perspektyw na zycie nie bylo? do ksiazek nieuku

Gość zapomnialam nicka
a i dodam ze staraczka nie jestem, obecnie jestem w ciazy i nie mam nastu lat i w twoim wieku dawanie dupy i robienie sobie dzieci nie bylo moim priorytetem. wiedzialam co to antykoncepcja bo bylam uswiadomiona bardzo wczesnie...no ale jak zamiast do szkoly to szlo sie wypinac zadek jakiemus oblechowi to pozniej takie nieudacznice dzieci rodza:O az zal

Gość Ktośtakinieważnektoboitakniezn
zapomnialam nicka-BRAWO,zgadzam się z tym co napisałas.Pewnie każda młoda dupodajka,która wpadla z pierwszym lepszym pisze że ich bachorociątko jest planowane hahah Żałosne :D

Gość hlehłehłe
Wszedzie starczki,a to ciekawe bo tak samo wszędzie są matki i glupie matki tak jak Ty panienko.No wpadla z pierwszym lepsze,wiec pewnie nie rozumie staraczek.I chyba wyżej sra niż dupe ma,ale nie masz powodu do domu bo bachorek z wpadki to zadna duma,a durnota.A swoją drogą zajmioj się dzieciakiem zamiast zakaldac durne topici :]

Gość trrrraass
przynajmniej widac,ze i ona i jej partner sa w pelni zdrowi i plodni. zazdrosnice jedne-staraczki

Gość i sie zaczyna klotnia
kazdy ma prawo pisac i staraczki i ciezarne i mamy . Po to jest forum . Co chwila powstaje jakis topik , przeciez to jest normalne . Ktos ma dylemat zadaje pytanie .Proste . A jesli chodzi o wyszukiwarke i stare topiki , to zauwazylam ze nawet jak ktos zada pytanie na takim temacie to nikt nie odpowiada . Lepiej zapytac na swiezo, chocby to byl setny temat .

Też nie rozumiem co komu przeszkadzają ich tematy. Nie wchodzę w ich topiki, ale wydaję mi się, że jest tam mniej chamstwa niż w innych w tym dziale. Młoda Mamo wytłumacz mi jak można w wieku 17 lat planować dziecko? O ile mogę zrozumieć dziewczyny, które skończyły chociaż te 19 lat, to Ciebie nie mogę w ogóle. I to nie jest żaden atak na Ciebie, bardziej ciekawość.

A podstawowym błędem funkcjonowania tego forum jest brak aktywnych moderatorów i konieczności logowania się. Prowokacje zaśmiecają większość działów i ciężko coś sensownego znaleźć. Dziwi mnie, że forum, które ma sporą liczbę użytkowników, jest tak marnie zarządzane.

wiesz wydaje mi sie ze lepiej jest pisac na forum ciaza niz antykoncepcja.. bo jak sama nazwa wskazuje antykoncepcja to zapobieganie ciazy.. a jak ci pewnie wiadomo staranie o dziecko wiaze sie przeciez z ciaza wiec nie wiem tak do konca o co Ci chodzi?

Gość a mnie wkurzaja
mlode matki bez skonczonej szkoly, piszace z bledami. Takie jak autorka. I co mam zrobic? :D

Gość zibangafa
Octavia nie licz, ze mloda mama ci odpowie. Ona zawsze ucieka jak padaja niewygodne dla niej pytania albo takie z ktorymi nie umie sobie poradzic :D

Każdy ma prawo pisać na forum zarówno staraczki jak i ciężarne. A autorka chyba nie jest zmuszona do czytania tematów, które ją nie interesują? Widać że ludzie z nudów nie wiedzą co mają robić i zaczepiają innych.

Szkołę mam skoczoną, błędów nie robię, pracuję , nie wpadłam z pierwszym lepszym, byłam w związku 5 lat teraz po porodzie ciągnę go dalej. Dziecko było planowane , a jak ktoś nie ma argumentów to zaczyna szukać w zupełnie innym temacie. To jest indywidualna sprawa kazdego. Planowałam i nie żałuję, chciałam się usamodzielnić, dziecka też pragnęłam a nauka w niczym nie przeszkadza. Gratuluję tym którzy uwarzają, że młode matki to idiotki tumany itd. Czyli te starsze znaczy umiejące pisać i mądre bo 2 lata starsze

Gość Masayuki Yammamottooooooo
sama dajesz o sobie opinie mloda mamo. Takich durnych wypowiedzi jak twoje dawno tu nie czytalam. Nie podoba sie nikt cie tu sila nie trzyma

Młoda mamo to jest indywidualna sprawa każdego - o czym kto pisze na forum. twoim zdaniem dziewczyny które czekają na ciąże są gorsze? czy o co ci chodzi? dlaczego one tobie przeszkadzają?

jordan ja już pisałam w czym mi przeszkadzają. Daj linki na te moje głupie wypowiedzi. :D Myślę że buntują się tylko właśnie staraczki

Gość uwaŻają nie uwaRZAją
( wymienne g z ż) muszę dodać, skoro uważasz ,ze blędów nie robisz.

Gość Masayuki Yammamottooooooo
staraczka nie jestem, dziecko juz mam:o cos z mysleniem tez u ciebie nie tego:o

"Czyli te starsze znaczy umiejące pisać i mądre bo 2 lata starsze " Przynajmniej są pełnoletnie i mają ukończoną inną szkołę niż gimnazjum.

młoda mamo - zmień forum jak ci tematy nie odpowiadają. a do twoich głupich wypowiedzi, nie trzeba daleko szukać.

Gość uwaŻają nie uwaRZAją
( dzieci mam juz dorosłe, wiec starać się już nie będę:)) Temat staraczek mi nie przeszkadza, a jeśli komuś może pomóc, to tylko dobrze.

Gość Billiana Gates2929
mloda mama,planowalas dziecko w wieku 15, 16 lat??? haha:)

Gość tylko dziewczynki
z patologicznych rodzin PLANUJA dziecko w wieku 17 lat :D Takie co to nie dostaly wystarczajacej porcji milosci i szukaja kogos z kim sie beda mogly w dom pobawic.

Bo jakie może mieć argumenty? Denerwują ją tematy, na które nie musi wchodzić (swoją drogą też nie podobają mi się te wszystkie fasolki i inne infantylne nazwy, dlatego te tematy po prostu omijam) tak jakby forum stanowiło ważną część jej życia. W wieku 17 lat zaplanowała, że będzie mamą- normalne nastolatki w tym wieku, albo imprezują, albo się uczą, w zależności od preferencji. Dlatego staram się zrozumieć zachowanie, które dla mnie jest abstrakcją, bo pomijając, że czasem w wieku 18< lat myśli się o założeniu rodziny, ale wtedy trzeba mieć środki finansowe itp. A nie machnąć sobie dziecko i a może rodzice pomogą. A Ty autorko nawet głupiego liceum nie miałaś jeszcze skończonego.