Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzallamanaaa

męza zamkneli na 48h a ja w domu z dzieckiem placze...

Polecane posty

Gość zzallamanaaa

witajcie! dzis wstaje z rana z dzieckiem patrze męza nie ma(pracuje na ochronie na bramce noi czasem była jakaś bijatyka...) napisal mi smsa: " zaabrali mnie na komisariat na 48h, jakn nie wierzysz zadzwon i podał numer komisariatu..... io co bedzie dalej??? ja we domu rycze teraz załamana a dziecko sie bawi grzechotkami bo małe.... a wiec on wyjdzie we wtorek???? czy w srode???? i potem bedzie m,ial rozprawe czy co?

Gość leeellooo
a żeby cioła do końca zycia nie wypuścili agresor jeden łąpska niech przy sobie trzyma ciul

Gość ui57ei
a dzwoniłaś na ten numer?

Gość leeellooo
no dupsko już na pewno nie jego :D

Gość zzallamanaaa
dzwonilam kilka razy na ten komisariat jest sygnal ale na razie nikt nie odbiera tel!!!! mąż nas utrzymuje, ja zadneych pieniedzy nie zarabiam.... ale w domu ziostalo 120zł więc starczy na te 48h spokojnie... powiedzcie mi jak myslicie: -> czy on wyjdzie po tych 48h czy mogą go jeszcze zatrzymać dluzej? -> jesli go dzis zamkneli to kiedy wyjdzie? ! sroda? wtorek? -> co byscie zrobily na moim miejswcu gdy on wroci???? -> czy jesli powiem przez tel ze konczy mi sie kasa na koncie w telefonie to oddzwonią? (dodam im ze mam 6mies.dziecko!)

Gość donek 53 (wulgarny)
nie histeryzuj jest ZATRZYMANY po MAXYMALNIE 48 godz od zatrzymania zostanie zwolniony chyba że wcześniej zostanie skierowany do sądu wniosek o tymczasowy areszt (wtedy jeśli sąd przez 24 godz nie wyda takiego postanowienia zwolnienie następuje po upływie 24 godz 1 min od wpływu wniosku do sądu) po prostu go zatrzymali i wypuszczą - bez histerii niewiasto

Gość rgbgrbr
taaak, beda oddzwaniac bo biedna kobiecina nie ma pieniazkow na koncie telefonu :o

i to jest własnie przykład że KOBIETA MUSI MIEĆ swoje pieniądze,nawet gdyby miała męza biznesmena!wydaje mi sie ze jesli twoj mąż powie jaką ma w domu sutyacje(tzn. żona nic nie wie gdzie on jest,macie małe dziecko) to na pewno dadzą mu telefon żeby zadzwonił do Ciebie.Nie zamartwiaj się.

Gość fgdgdfgfdgdfg
ten temat byl juz dzisiaj rano laska wkleja dokladnie to samo co wczesniej pisala co za zenujaco niski poziom