Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karola163

Młoda mama w potrzebie

Polecane posty

Witam Was mamusie. Jestem młodą mama która nie ma zbyt wiele pieniędzy żeby kupować swojej córci nowych ubranek . Więc z wielka przyjemnością przyjmę je od kogoś . Proszę o kontakt .

Tak najlepiej olać to o co prosi ktoś kto jest w potrzebie . Tylko uwierzcie nie chybabyście prosić ludzi o ubranka bo to wstyd. Mam dziecko a nie stać na ubranka ? Więc jeśli możecie to pomóżcie . Proszę ...

Aj niedobrze. Ja bym miała coś na dziewczynkę ale tak do 6miesięcy niestety ;/ Dziękuję za miłe słowo dla synka ;]

Nie mam laptopa tylko komputer kupiony w komisie ... I co myślisz majątek dostałabym za takiego grata . A dzięki internetowi może znajdzie się ktoś kto będzie chciał mi pomóc ... Więc jeśli nie masz takiego zamiaru to żegnaj .

Enfant Terrible Prace ale niestety nie będzie mnie stać na posłanie dziecka do żłobka... Bo mieszkanie i życie też kosztuje ... Widać ze jesteś bogata/y i nie wiesz co znaczy gdy nie masz kasy żeby kupić dziecku głupiej kurteczki ...

na allegro mozna kupic\ Widzisz nieraz miałam sytuacje ze nie miałam na chleb . I nie stać mnie na zakup firmowych ciuszków...

Gość z jkiego miasta jestes
?

Karola zdecyduj się co wkońcu masz córkę czy syna?? bo o 23.06 pisałas że śliczny synek a twierdzisz że masz córke i nikt cię z nikim nie myli bo nie masz pomarańczowego nicka żeby ktoś się podszywał 23:06 [zgłoś do usunięcia]karola163 karola163@tlen.pl'; A tak po za tym to śliczny synek

Właśnie ja mam córeczkę a tamta kobieta synka podejrzałam zdjęcie i stwierdziłam ze jest śliczny. Nie mam męża Chłopak zostawił mnie jak dowiedział się o dziecku . jakoś dawałam radę ale teraz mała z wszystkiego powyrastała ...

Gość woollik
o noxelia-widzialam cie przed chwila na dietach:)

Gość ja bym miałą dla chłopca
nie firmówki, ale coś by się znalazło tak na roczek- 1,5 roku. Dla dziewczynki niestety nie bo sama się spodziewam dziewczynki.

To znajdzie się ktoś chętny do oddania ubranek . Mi to obojętne czy ubranka będą po chłopcu czy po dziewczynce. Chodzi mi o to żeby moje dziecko miało w czym chodzić. Za wszelką pomoc dziękuje... Dziewczyny ja czasami mam taka sytuacje ze muszę córci pampersy suszyć na grzejniku bo mnie nie stać na nową paczkę....

Gość ja bym miałą dla chłopca
no to po chłopcu ci coś mogę podesłać. Jutro muszę sprawdzić co tam mam nie obiecuję dożo ale coś ci znajdę.

Gość lula 25
moja sis moze cos bedzie miec. A skad jestes? I ile mala ma rozmiarek?:)

Gość efd24r24r
karola163--Wolałabym wyrzucic do smieci niż Tobioe przesłać.