Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karola163

Młoda mama w potrzebie

Polecane posty

Gość do roboty sie zabierz
Od kiedy jedtes sama? W lutym jeszcze planowalas slub...

Gość mamaRafałka
karola163 karola163@tlen.pl'; okej pracować powiadasz a gdzie mnie przyjmą do pracy bez szkoły? chyba pierw muszę kończyć szkole ... trzeba było najpierw myslec o skończeniu szkoły a nie o seksie bez zabezpieczeń ja sie naciełam na taka jedna "biedna mamuske" i od tamtej pory wole oddac znajomym lub do szpitala/domu dziecka sorry,ale nic w twojej opowiastce mnie nie przekonuje.

klamczuszka Ja uczę sie nocami i wtedy kiedy mała śpi... A myślałam ze jak pożyczę od kogoś na łapówkę to łatwiej mi pójdzie tyle się mówi o tych łapówkach ze lepiej jest zdawać ja nawet maturę chce zdać dla córki ...

Gość mogę Ci pomóc ......
a z kim mieszkasz? skoro mama nie zyje a ojca nie znasz? Bo niestety ale utrzymac się z zasiłku rodzinnego sie nie da :o

Gość krystyna z kolobrzegu
od kiedy jesteś sama?

i dlaczego nie otrzymujesz alimentów?

Gość kłamczuszkaaaa
to pomysl troszkę.!!!alimenty ci sie naleza i to twoje zaniedbanie że ich nie otrzymujesz bo alimenty płaci sąd alimentacyjny kiedy ojciec nie płaci.!złóż wniosek i czekaj gadaniem to ty nic nie zdziałasz...

Gość mamaRafałka
a dlaczego nie masz alimentów???

tak planowałam ślub bo poznałam faceta i był miły fajny myślałam ze i mi się ułoży ale nie wyszło sama jestem od około miesiąca a z nim byłam pól miesiąca i to od tak bardzo chciał tego ślubu bynajmniej tak mówił ... a ja byłam szczęśliwa ze w końcu będę miała rodzinę ...

kłamczuszka nie ma zadnego sądu alimentacyjnego ;) OPS wypłaca zasiłek alimentacyjny ale trzeba spełniac pewne wymogi.

Gość krystyna z kolobrzegu
w sensie byłaś z nim 2 tygodnie i planowaliście ślub? :D dobra, niezłe było 8/10

Gość kłamczuszkaaaa
co o co byłaś z nim pół miesiąca i planowaliscie slub?????hahahahahahahahahahhaahahhahaaaaaaaaaaa

kiedy ja nawet nie wiem gdzie się uda o alimenty ! pomóżcie mi to już nie będę musiała prosić o pomoc. Mi wszyscy mówili ze się nie należą ...

Kurde jak byście były same z dzieckiem i miały 18 lat poznały faceta i mówił by wam ze chce stworzyć waszemu dziecku normalny dom to byście zrobiły to samo co ja ... Wiem byłam naiwna teraz za to place ...

chcę pomóc, ale nie odpowiadasz na moje pytania...

karola163 karola163@tlen.pl'; Ja mam podejrzenie że jestem w ciąży... Mam wrażenie że dzidzia wierci się w moim brzuchu wy też tak macie i jak dotkniecie brzucha to czujecie lekkie kopniaki ? a autorka była tylko 2 tygodnie z tym factem

Gość mamaRafałka
kiedy ja nawet nie wiem gdzie się uda o alimenty ! pomóżcie mi to już nie będę musiała prosić o pomoc. Mi wszyscy mówili ze się nie należą .. hahahaha bosze............. idz słońce spac bo zaspisz do szkoły

Dobra wiecie co dziękuje za taka pomoc . Zakańczam ten watek . Bo co to będziecie mnie rozliczać kiedy ja seks uprawiam ? Moja sprawa

Po alimenty udajesz się do Sądu Rejonowego. Jak napisać pozew znajdziesz w necie.

chcę pomóc ale do tej pory mi nie odpowiedziałaś z kim mieszkasz?

mieszkam w kamienicy w której mieszkała moja babcia jest to prywatne a właściciel poszedł mi na rękę i za mieszkanie place na raty... wtedy kiedy mam i ile mam ... Czasem zamiast pieniędzy piele mu ogród bo mieszka na wsi ...

przepraszam źle zrozumialam twoje pytanie mieszkam z córką tylko ... no i do niedawna z tym facetem ...

a reszta opłat...internet, prąd, gaz...naprawdę jakoś trudno mi uwierzyć, że dajesz radę za 48zł.

nie daje rady mam 2 zaległe rachunki za prąd i jeśli nie zapłacę teraz to mi go odetną . Za internet pożyczam od znajomych zresztą jak na wszystko jak mam pieniądze to oddaje teraz będę się starać o stypendium ... podobnież to 300 zl

teraz złożyłam do opieki o drugi tysiąc zapomogi podobnież mi się należy to za to pospłacam długi i rachunki ...

Gość kłamczuszkaaaa
eeee a na tym wątku o tescie ciązowym w grudniu(!!!!)to wydawałaś sie zawiedziona wynikiem negatywnym...Boże drogi.!!!!! Ja już dziękuje za konwersację z tą dziewczyną bo to jest smiechu warte.To nie jest prowo tylko dziewucha jest tępa jak nie wiem i chce wyłudzić po prostu no,!nie odpowiada na pytania,a jak odp to małostkowo.!

ok...odezwę sie jutro. Dziwi mnie tylko, że korzystasz z OPS-u, i nie masz alimentów, a nawet nie wiesz, że Ci przysługują. Bo OPS wręcz tego wymaga, aby przedstawić wyrok alimentacyjny jak składa się wniosek o jakąś zapomogę jak jest się samotną matką.