Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karola163

Młoda mama w potrzebie

Polecane posty

Gość lula 25
jutro dam znac

Gość ja bym miałą dla chłopca
To ci dam jutro znać. Musze się przejść na strych bo tam sukcesywnie wynoszę popakowane w pudełka ciuszki po dzieciach. Na pewno coś znajdę moze i coś dla dziewczynki różowego się wynajdzie bo mam też córkę, ale spodziewam się drugiej i rzeczy chcę sobie zostawić dla niej, ale miałam tego sporo więc coś się uda wygrzebać. Tylko tak jak pisze, nie obiecuję ze to będzie markowe z super metką.

Gość oszustka jakas
karola na slub stać na ciuszki nie???....:o 12:19 [zgłoś do usunięcia] karola163 karola163@tlen.pl'; My ślub mamy zamówiony na 9 lipca w kościele mała w marcu roczek wiec myślę ze będzie szla i kwiatkami sypała dodam ze ja mam 18 lat za niecały tydzień Będzie fajnie

Mi nie chodzi o markę mi chodzi żeby moje dziecko nie musiało chodzić w czymś z czego jej nóżki wystają lub w co już się nie mieści ... Nie wiem jaki mała ma rozmiarek bo nie kupuje jej ubranek a te które dostaje zazwyczaj już na nich nie pisze ... efd24r24r Życzę Ci żebyś znalazła się w takiej sytuacji jak ja i niech ktoś Ci napisze to co Ty mi ... Zobaczysz jak się fajnie poczujesz ....

Gość Z tymi pampersami...........
Z tymi pampersami i z tym, że nie znasz rozmiaru ubrań własnego dziecka trochę przegięłaś...

Gość oszustka jakas
ale chyba chodzisz do lekarza i mierzysz dziecko :P

Tak miał być ślub miało być pięknie ale zostałam sama ... Gdybym naprawdę nie potrzebowała tej pomocy w życiu nie pozwalałabym się tak traktować ... Facet z którym miałam się pobierać okazał się draniem zdradzał i zaczął się znęcać nademna i córka . Sprawa jest na policji .

Gość do roboty sie zabierz
Ostatnio na kafe dużo takich tematów: dajcie mi, bo mnie nie stać itp :/

Gość oszustka jakas
taaa w ciągu miesiąca okazał sie draniem :o

Gość do roboty sie zabierz
karola163 karola163@tlen.pl'; Właśnie ja mam córeczkę a tamta kobieta synka podejrzałam zdjęcie i stwierdziłam ze jest śliczny. Nie mam męża Chłopak zostawił mnie jak dowiedział się o dziecku . jakoś dawałam radę ale teraz mała z wszystkiego powyrastała ... No ciekawe, w lutym mała miała niecały rok, a ty planowalas slub. A tutaj uciekl jak dowiedzial sie o dziecku? Sciemniarko niezla jestes :/

teraz będę szla 21 marca po roczku malej . Tak chciałam dać łapówkę nauczycielowi zęby zdać żeby mieć wykształcenie i nie musieć prosić nikogo o pomoc.... dostać prace... A z pampersami mówię prawdę ... Nie chcecie to nie wierzcie .... będziecie mi teraz wygrzebywać dawne życie ? Tak kiedyś byłam szczęśliwa i miałam więcej pieniędzy ale teraz sytuacja się odwróciła ... Tak okazał się draniem . Wecie co myślałam ze są tu bardziej wyrozumiali ludzie .... Widać ze nie znacie życia ...

Gość mamaRafałka
urzekła mnie twoja historia....prawie ci uwierzyłam,ale kłamiesz jak z nut zrezygnuj z internetu i za te pieniadze kup dziecku ubrania i pampersy bo z tym suszeniem to przegiełas całkowicie

Gość mamaRafałka
posikaj sobie majtki,nastepnie je wysusz i ponownie włóż na tyłek... juz czuje ten powiew świerzosci

Kurwa jesteście cwane bo macie mężów którzy zarabiają .... w tej jebanej Polsce na nikogo nie można liczyć ...

mamaRafałka Widze ze jesteś strasznie zarozumiała ... a zebys kiedyś to Ty musiała prosić kogoś o pomoc ....

Gość kłamczuszkaaaa
oj Karola wez sie ogarnij......

karola163 karola163@tlen.pl'; K**wa jesteście cwane bo macie mężów którzy zarabiają .... w tej j**anej Polsce na nikogo nie można liczyć ... a taraz dziewuszko idz juz lulu, bo rano trzeba wstac do szkoły :P a następnym razem obmysl trochę berdziej zgrabne prowo 🖐️

Gość mamaRafałka
na ubranka i pampersy nie masz,ale na piwko i papierosy jest??? tu juz taka jedna była co tylko pisała dawac,dawac,dawac a potem sie okazało,ze handlowała tym co dostała

Gość kłamczuszkaaaa
ejj ktoś ci pociśnie a ty zaraz zyczysz najgorszego.!jesteś jakaś chora kobieto.!na łapówki to ty masz a na ubranka juz nie.!wiesz istnieje takie coś jak LUMPEXY jak mozesz to poszukaj bo nie mówie ze zawsz jest taniocha ale czasami jak za pół darmo.!wiec nie skrzecz jak to strasznie w twoim zyciu bo facet okazał sie draniem.!dobra rada--zawsze trzea byc samodzilnym i na nikogo nie liczyc.!ja tak robie i póki co jest dobrze.!

Sama idź lulu ... A ja nie pije i nie pale ... Bo nie stać mnie na to a gdy nawet było stać to wolała bym te pieniądze przeznaczyć na dziecko ....

Gość mamaRafałka
karola163 karola163@tlen.pl'; mamaRafałka Widze ze jesteś strasznie zarozumiała ... a zebys kiedyś to Ty musiała prosić kogoś o pomoc ... zarozumiała? raczej ostrożna,poniewaz dałam sie nabrac na takie dyrdymały jak twoje wiesz,prosic raczej nie bede poniewaz w przeciwieństwie do ciebie mam mózg zamiast waty i dwie zdrowe rece do pracy zacznij pracowac a nie żebrac

klamczuszka okej liczę na sama siebie do szkoły chodzę zaocznie córkę zostawiam znajomym bo rodziny nie mam ... mama zmarła na raka 4 lata temu a ojca nie znam ...

Gość mogę Ci pomóc ......
ale opisz choc troche swoja sytuacje materialną, masz jakies alimenty, zasiłki ...z czego się utrzymujesz? Wybacz pytania ale ostatnio duzo oszustek to siedzi.

okej pracować powiadasz a gdzie mnie przyjmą do pracy bez szkoły? chyba pierw muszę kończyć szkole ...

karola163 .......................od kiedy jesteś bez faceta? tzn od dawna musisz sobie sama radzić?

Gość kłamczuszkaaaa
okej liczę na sama siebie do szkoły chodzę zaocznie córkę zostawiam znajomym bo rodziny nie mam ... mama zmarła na raka 4 lata temu a ojca nie znam ... ok zaocznie więc masz czas na naukę przy dziecku jest wiele do zrobienia ale jednak na to zeby jednak tych łapówek nie dawać bo jak chcesz znależć potem pracę to lepiej żebys sie znała na tym co robisz... No chyba,że pracujesz...ale to by juz przecież niepotrzebny post by był...

utrzymuje się z zasiłku rodzinnego i z paczek z PCK-u alimentów nie otrzymuje na wiosnę i w lato dorabiałam pieląc ogródki ... w te wiosnę tez już szukam kogoś kto potrzebuje wypielenia ogródka ... Wiem ze jest wiele oszustek ale ja ja nie jestem uwierzcie mi ... Chce skończyć szkole i zapewnić mojemu dziecku jakiś start . Czy to złe ? Bo chyba tak ... spotykam się z sama krytyka ...

Gość kłamczuszkaaaa
ty nie masz na mysli ze studiujesz tylko co wieczorówka liceum tak?