Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość utrzymAnka_

jak zachowałby się normalny facet?

Polecane posty

Gość utrzymAnka_

wyobraźcie sobie sytuację: facet z dziewczyną i znajomymi są w knajpie. facet się wstawił, w którymś momencie próbuje przytulić się do swojej kobiety, ale ona nie chce. on pyta dlaczego, to ona mu mówi, że jest za bardzo nastukany. jak sądzicie, co by zrobił normalny facet w tej sytuacji, jak powinien się zachować??

Gość blauska
moze.... nie nastukałby sie?

Gość normalny nie nastukalby
się tak

Po pierwsze nie napiłby się tak bardzo. A po drugie przestałby pić gdyby coś takiego usłyszał. Mój by tak zrobił. Na pewno ni piłby dalej.

Gość ania lubi lato
moj nie pije w ogole ale mysle ze idac z dziewczyna facet powinien sie kontrolowac a jak tego nie robi to zwykla szumowina z niego i tyle!:)

Gość nooooooooooooooooo
żadna przyjemnosc jak sie do ciebie tuli nawalony facet normalny facet powinien zalapac, że ma dosc , zamówic taksówke i wrócic do domu , ze pojsc w kimono

ale to ona uwaza ze jest nastukany "za bardzo" on sie pewnie swietnie bawi :)

zamówic taksówke i wrócic do domu , ze pojsc w kimono" jhak jest w stanie zamówic tą taksówkę i do niej wsiąść to nie jest na tyle nastukany by iść już spać :P

no ba! pewnie etap krola danceflooru jeszcze sie nawet na dobre nie rozkrecil :)

"co by zrobił normalny facet w tej sytuacji, jak powinien się zachować??" - ja myśle, że NORMALNY facet zapytałby co to znaczy "za bardzo nastukany"? I dlaczego to znaczy co innego dla niego i DLA PEWNEJ DZIEWCZYNY?

Przepraszam, ale nie doczytałem.... Co to znaczy "utrzymAnka_"? Czyzby PRZEDMIOT poczuł się PODMIOTEM?

Normalny facet, by zapytał, dlaczego tak uwaza... I próbowałby sie tłumaczyc, że przecież tak duzo nie wypił.. Pomijając pojęcie, co znaczy w ogóle "normalny"...

Nastukany facet nie zastanawia się co jego dziewczyna ma na myśli i co powinien zrobić w tej sytuacji. Gdyż normalny nastukany facet(zresztą nie tylko facet) doskonale wie, co w takiej sytuacji należy uczynić - należy pić dalej :]

normalny facet by więcej nie nalegał jesli laska by go odpychała,wziął by swojego drina i poszedł do baru

Gość od poniedziałku
Mądry facet uwierzyłby na słowo, że jest za bardzo "nastukany" aby dalej tkwić w barze i poprosił o ewakuację :-) Dlatego nigdy nie towarzyszę swojemu facetowi jeśli wychodzi z domu z zamiarem "nastukania" się do oporu.

Gość idjfoisdjfosijd
poszedl do innej... ;)

Gość utrzymAnka_
to było tak, że już się zbieralismy do wyjścia. i rzeczywiście on uważał, że się dobrze bawi i tyle. nie był urżnięty jak świnia, to nie to towarzystwo. po prostu był wstawiony i gadał głupoty, co mnie wkurzało. przed ostatnim piwem mówiłam mu, żeby go już nie pił, ale on wiedział lepiej. i tylko jeszcze bardziej "wesołkowago" zaczął się zachowywać potem. i się dziwił, że nie chcę się przytulać.

Gość fefafafe
no bo jestes glupia i dlatego sie nie chcialas przytulic. puknij sie w czolo dziewczyno, zrobilas z siebie wstyd przed znajpomymi. wypierdalaj

To skoro nie był urżniety jak świnia, to narobiłas mu wstydu przed znajomymi... a faceci nie lubia wychodzic na dudka, zwłaszcza przed kumplami...