Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niech bedzie ze masz racje

Jakie macie stosunki z wlasnymi matkami?

Polecane posty

Gość phoneofffff_
psycholog Ci poradzi na pewno, ja tez się musze wybrać ale z odwrotnym problemem. A Ty unikaj sytuacji, ktore na Ciebie w jakis sposób dzialaja. Nie wiem, moze ogranicz kontakty albo zdystansuj.

Ja nie mówie, że mimo takich nienajlepszych relacji z mamą, kiedy umrze, nie będę za nia tęsknić... bo wiem, że lepiej jest mieć matke taką jaka się ma niz jej nie mieć w ogóle.. choć czasami róznie z tym bywa... phoneofffff_ - współczuje :( ale trzymaj sie :) po prostu tak musiało byc...

Gość phoneofffff_
apropo psychologów, 10 kwietnia mam zadzwonic, zeby zapisac sie na maj to jest smieszne

Gość ja i moja matka
Ja też mojej mamie źle nie życzę. Nigdy nie powiedziałam jej złego słowa. Ani na nią. Ciągle ją bronię przed ojcem i bratem. Oni już wiele razy mówili, że zdechnie albo, że sami ją zabiją. Tak było kiedy już im brakowało cierpliwości. Na początu dziwiłam się jak mogą tak w ogóle myśleć, ale ile człowiek może wytrzymać? Ja też nie wiem jak długo starczy mi sił, żeby stawać po jej stronie. A ona tak jakby sama się prosi o te złe sytuacje. Mówiliśmy, żeby powiedziała cała prawdę, nawet najgorszą. Ona twierdziła, że to już wszystko, a to guzik prawda.