Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta2316

Film ''Sala samobójców''- najlepszy film jaki oglądałam/łem

Polecane posty

Gość aneta2316

Jakie są wasze odczucia po tym filmie? Ja uwielbiam patrzec na tych męskich aktorów...ah! Dominik i jego ''kumpel''.... Mam niesamowite wrażenia , ale to co zdarzyło się na końcu było dla mnie bardzo wzruszające i prowadzio mnie to do refleksjii.... ŚWIETNY FILM!!!!!!!!;) ;) ;) ;)

Gość kinomaniaczkaaaa
właśnie jutro mam zamiar się na niego wybrać.. :) Czy rzeczywiscie jest taki dobry??

Gość kinomaniaczkaaaa
byłam na filmie, jest rewelacyjny.. robi wrażenie, na długo zostaje w głowie.. daje do myślenia, polecam wszystkim!!! Dodam, że to jeden z najlepszych filmów, jaki oglądałam od bardzo dawna. A chodze do kina niemal co tydzień

dla mnie film beznadziejny, mało ambitne kino, poza tym na sali widziałam tylko 14-latki zachwycające się grzywką głównego bohatera, ja z moimi 27 latami życia czułam się jak babcia na dyskotece. Współczuję ci tylko, ba jakie ty musiałeś\łaś oglądać bezwartościowe filmy skoro ten jest dla ciebie najlepszy.

Gość hdjdhd
ja bylam ostatnio na wojnie męsko-zenskiej, FAAJOOWYY, naprawde polecam

Gość black swan
polecam

Gość kfdxvcsjgdcxiklvxdgjxilck
Garboo :) więc Twoja wizja sztuki filmowej i pojęcia problemu jest bardzo płytka. też film widziałam i jest bardzo ambitny.

Garbo- popieram w 100%. Film z założenia miał być ambitny, a wyszedł bardzo naiwny. Zgadzam się,że może wywrzeć wrażenie na młodych osobach, ale na starszych. którzy niejedno już w życiu widzieli to po prostu " nie zachwyca":), że wyrażę sie eufemistycznie:)

Gość wiosna9322
a o czym ten film???

Gość *ann.nna*
No tak jestem za inteligentna i za duzo widziałam, żeby zachwycić się filmem o głupich problemach współczesnych nastolatków. Wiecie co.. darujcie sobie, bo ja mam 23 lata i nie patrze na film przez pryzmat moich problemów i doświadczeń. Film jest ciekawie zrobiony, grafika choć nie w moim stylu- widać że dopracowana i doskonale wpisuje się w klimat filmu. Do gry aktorskiej też nie ma się co czepiać, chyba że ktoś chce na siłę. Całość ogląda się przyjemnie- nie nudzi, trzyma w napięciu. Taki film pamięta się długo - wzrusza i potrafi wywołać burzę sprzecznych emocji. Takie jest moje zdanie, oczywiście krytyka jak najbardziej, ale proszę konkretniej, bo wszedzie trafiam teksty typu, ze błahe problemy, ze emo itd. Emo to człowiek, a pewne problemy są błahe dla jednych, a dla innych są powodem do depresji. Dominik jest wrażliwy, to dobry dzieciak, ale błądzi jak wielu nastolatków. Wszyscy rodzice powinni to obejrzeć i zastanowić się czego najbardziej brakuje dziś dzieciom, bo na pewno nie internetu, ani pieniędzy. Ja zastanawiałam się co bym zrobiła gdyby to był mój syn. Film bardzo mnie poruszył, w sposób brutalny. To taka opowieść o miłości, której brak. O świecie dóbr materialnych, w którym w końcu od ich nadmiaru i niedoboru miłości można zwariować. W tym filmie nie ma dobrych i złych- są po prostu ludzie- wszyscy błądzą i wpływają w ten sposób na życie innych. Osobą na którą najbardziej te "wpływy" się odbijają jest Dominik. A czy dzieciaki powinny obejrzeć ten film? nie wiem czy zrozumieją go "dzieci emo" w odpowiedni sposób. Bo na pewno nie chodzi tu o zachwycanie się głównym bohaterem i jego grzywką. Film raczej jest skierowany do dojrzalszego grona, które zrozumie dramat jaki rozgrywać się może w główkach nastolatków. to my mamy na nich wpływ i my decydujemy w dużej mierze jakimi ludźmi się staną.

Gość Maaaartaa
Film na prawdę świetny (w zależności kto co lubi) jak dla mnie to jest hit ostatnich lat naszej kinematografii. ________ Oglądaj i pobieraj filmy bez limitów! http://skocz.pl/filmybezlimitu

@Garbo Byłem kiedyś w kinie na "Incredible Hulk", na sali było kilka 10-12 latkow i ja (wtedy ze 34 lata). Po 30 minutach wyszli. Było ekstra ! Ja sam i cała sala dla mnie.

Gość Sala Samobójców DVDRiP
Sala Samobójców (2011) DVDRiP online bez limitu, pobierz bez ograniczeń Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: DVDRiP DVDRiP DVDRiP DVDRiP DVDRiP DVDRiP DVDRiP DVDRiP DVDRiP http://megavideo-bezlimitu.pl/Mw/Sala_Samobojcow_dvdrip Filmy Online i Seriale Online bez limitu oglądania i bez ograniczeń pobierania: http://megavideo-bezlimitu.pl/Mw/Sala_Samobojcow_dvdrip

Gość jeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
film denny i żałosny kiedyś, w czasach wojny, okupacji też była młodzież która walczyła umierała głodowała miłości nie miała a nie biedoliła jak ten posrany Dominiczek który z nadmiaru wolnego czasu robił co robił niech się te ciężko pokrzywdzone współczesne nastolatki i nastolatkowie zabiorą za pracę , choćby wolontariat a nie jęczą