Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LiZaCzEk2020

Co zrobić żeby nie myśleć ???

Polecane posty

Gość LiZaCzEk2020

Dziewczyny co zrobić żeby nie myślec jak bardzo chce sie mieć dziecko? Bo to podobno przeszkadza w staraniach... a my już tak długo się staramy i nic ... :(((( Co robiłyście żeby o tym nie myśłeć ?

Gość antonio banderooos
co zrobic zeby nie myslec?? isc na wyciecie mozgu

Gość LiZaCzEk2020
bardzo śmieszne ... :/

Może to zabrzmi...dziwnie, ale, przynajmniej dla mnie, dobre było to, że wydarzyło się w moim życiu coś, co kazało mi się skupić na czymś innym niż na myślach o zajściu. I w dodatku zaczęłam myśleć, że w związku z tymi wydarzeniami, nie jest to dobry moment, żeby teraz zajść. No i co? Zaszłam :) Bardzo się cieszyłam :) Trzeba znaleźć jakieś bardzo absorbujące zajęcie, które pochłonie myśli, nawet wieczorami i w nocy. coś planować, kombinować, zając się :)

coż niemyślenie przyjdzie z czasem, nie odrazu...jak popróbujesz z 10 mies bezskutecznie to włączy ci sie cos takiego co u czł jest naturalne faza żalu, bólu, rozgoryczenia, niemocy, wściekłości na siebie być moze partnera, na lekarza, swiat, ze ty chcesz a dziecka nie widać... i musisz to przyjąc, musisz przeżyć, jak żałobę to pomaga, bo inaczej nic z tego nie bedzie. po czasie odpuscisz....przestaniesz poprostu zwracac uwage na to ze już 10 a ty nie masz okresu, zrezygnujesz z tesow owulac, mierzenia temp, próbowania po 10 razy w ciagu dnia, czekania jak pies na sukę na dni płodne.... wiem co mówie sama przez to przeszłam... i zaszłam w moja upragnioną ciążę w najmniej spodziewanym momencie, wiesz kiedy , wtedy gdy przestałam wszystko kontrolować...to trudne ale przyjdzie z czasem kazdy proces tak

Gość nie wchodzic
po pierwsze NIE WCHODZIC NA KAFE!!!! Tu się wszyscy wzajemnie nakręcają i to napewno nie pomoże "niemysleniu" :)