Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kas24

Dziewictwo

Polecane posty

Gość 6336
Ja też nie rozumiem jak może ich pociągać seks analny, ale to, że chce ci wsadzić od tyłu wcale nie oznacza, że ma na myśli seks analny. W cipkę też można wsadzić od tyłu. ;)

Gość dziewica242424
do kmkmkm->to, że zachowałam cnotę do tej pory było i jest spowodowane moimi zasadami, ale też brakiem odpowiedniego i wartościowego mężczyzny,bo z byle kim, byle jak i byle gdzie to nie sztuka się bzykac...a cnotę ma się tylko jedną...no i chciałabym, żeby ten peirwszy raz byl przemyslany i niezapomniany z wyjątkowym mężczyzną...a ty czemu prawiczek do tej pory???

Gość dziewica242424
do 6336...->no o tym nie pomyslalam, pisalam wczesniej, że niewiele wiem na temat seksu:-)

Gość melanieeee..
dołączam się do was;) ja mam 22 lata, i tez jeszcze ten pierwszy raz przed soba.. wlasnie mialam sie zapytac ciebie dziewico24 z jakich powodow jestes nadal dziewica, ale juz ktos mnie wyprzedził ;) a bylas kiedykolwiek w jakims zwiazku??

No z tego samego powodu co Ty. Po prostu szukam odpowiedniej dziewczyny, tej jednej jedynej.

Gość dziewica242424
tak byłam dokładnie w 4 związkach z tym, że tylko jednego spośród moich partnerów darzyłam miłością...pozostali byli po to by zapomniec o tym "byłym", nie był to długi związek bo raptem 3 miesiące, ale zakochałam się...niestety...facet nie dostał czego chciał i odszedł...

Gość dziewica242424
jesli bys chcial zawrzec blizszy kontakt to mój meil: nieustraszona1986@tlen.pl

Gość dziewica242424
do kmkmkm->jesli bedziesz chcial to mozemy popisac o naszych poglądach na zycie prywatnie:-)

Gość lalalalalala....
typowe... też przez to przeszłam - odmowa = urwany kontakt... ale na szczęście nie dla wszystkich jest to "normalne" i zdarzają się wytrwali! wiem co mówię ;)

To chore, jak zerwał z Tobą tylko z powodu, że nie chciałaś z nim pójść do łóżka. Nie umiał zrozumieć, że jeszcze nie pora, nie jesteś gotowa. Znajdziesz sobie lepszego.....

Gość dziewica242424
tak go kochałam, a teraz nienawidzę...chodziło mu tylko o seks...a patyrzac mi prosto w oczy mowil, że kocha...palant

Gość dziewica242424
a potem sie jeszcze okazało, że ma zone i dziecko na boku, ale to juz inna historia...czasami nie warto isc z mezczyzna do lozka, pamietajcie o tym dziewczyny i sprawdzajcie przeszlosc ukochanego:-)

Gość lalalalalala....
drań!!! na pewno trafisz na TEGO który na prawdę pokocha, zrozumie i zaczeka :)

Gość dziewica242424
jakos nie potrafie sie pozbierac po tamtej historii, i kolejne zwiazki koncza sie fiaskiem, i z mojej winy bo zadnego nie potrafie pokochac ani tym bardziej zaufac...

Do dziewica242424 Czym spowodowany jest twój obecny stan? Nie trafiłaś na tego jedynego,twój chłopak chciał a ty jeszcze nie czy boisz się tego a może unikasz chłopaków? Pytam poważnie.

Gość dziewica242424
wychodzę z założenia, że seks to poważna sprawa a juz pierwszy raz to w szczególności, nie chce go przezyc ot tak po prostu, no jesli chodzi o mezczyzn to chlopaka zaczelam szukac dopiero na 5 roku studiow kiedy nie mialam juz tyle nauki, no i znalazłam i zakochalam się w tym draniu o ktorym pisze w poprzednich wypowiedziach, potem byly jeszcze 3 związki, ale nic powaznego, i od września juz nie szukam...nie mam jakos ochoty, bo boje sie ze znowu jak sie z jakims zwiaze to bedzie to samo...czyli naleganie na seks...

Widzę, że kierujesz się podobnymi zasadami w życiu jak ja, fajnie wiedzieć, ze jeszcze takie dziewczyny jat Ty istnieją.

Gość dziewica242424
do kmkmkm->no istnieją, może sie poznamy???

Wysłałem Ci wiadomość na: meila, mam nadzieję, że to Twój

"boje sie ze znowu jak sie z jakims zwiaze to bedzie to samo...czyli naleganie na seks..." A co złego w naleganiu na seks? Powiedz facetowi wprost, że nie lubisz seksu i tyle. Da ci spokój.

"Po prostu szukam odpowiedniej dziewczyny, tej jednej jedynej." O jeden film dla bab za dużo :D

Gość dziewica242424
do darkera->a myslisz, że co mu mówiłam cały czas, ale on tego nie potrafił zrozumiec, zreszta jak mu napisalam raz ze ma obsesje na punkcie seksu to sie na mnie obrazil i nie oddzywal kilka dni...

No to podziwiam gościa bo z soplem lodu to raczej nikt by nie chciał być.

Gość dziewica242424
no tak, ta wasza męska solidarnosc

Jaka solidarność? Ja mam 27 lat jestem prawiczkiem.

W odpowiedzi na pytanie autorki- nie jesteś dziwna, sama w Twoim wieku dopiero przestałam być dziewicą. Mam też kilka koleżanek dziewic i nie widzę w tym nic dziwnego. Natomiast gloryfikowanie dziewictwa trochę mnie śmieszy- komentarze typu 'porządna' itp. To już uprawianie seksu, jest takie nieporządne? To przecież przyjemność bycia z kimś, pomijając tych, którzy lubią seks bez zobowiązań- ale to ich wybór i nie krytykuję go. "no tak, ta wasza męska solidarnosc" A co jest złego w tym, że facet chciał seksu? Mi by bardzo przeszkadzało, gdyby mój chłopak nie chciał się ze mną kochać. Fakt, Ty nie musiałaś chcieć, bo najważniejsze to dobrać się podobnie pod względem temperamentów :)

Gość Krakowianka z dziada
ja dziewictwo straciłam niedawno, wiek 22 lata. więc moim zdaniem dziewica w wieku 19 to nic takiego, ba uwazam ze 24 to tez nic takiego. choc nie mozna seksu tak gloryfikować:/

Gość Krakowianka z dziada
chodziło mi o to ze ten pierwszy raz tak gloryfikujecie, a nic w nim takiego nie ma... przywiązujecie za dużą wagę to tej sfery. słabo na tym wyjdziecie... niby dorosli ludzie, a uważacie ze tzreba druga osobe trzymac na trzy , cztery i więcej miesięcy..przesada. Rozumiem w mlodszym wieku ale nie juz w wieku doroslym, czyli po studiach. miesiąc, dwa ok, trzy jeszcze ujdzie, ale więcej ? no to przesada.

Dziewica w wieku 19 lat to nic. Naczytała się głupot i łapie kompleksy.