Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę atrakcyjnej i już

Jestem brzydki, nie mam szans u atrakcyjnej dziewczyny

Polecane posty

Gość Chcę atrakcyjnej i już

Będę zawsze sam

Gość EMO light
No to peszek

Gość taka prawda.......
i co z tego? jak nie chcesz brzydkiej to twoj wybór, tak samo jak te ładniejsze nie chca brzydala

Gość yebać anglosaski syf
to zr00chaj lochę albo mulicę w d00pę!

Gość jasneee
bo atrakcyjna to od razu pusta..oj sossss..wciąż beznadziejny

Gość Magdalenus_901107
No to bierz się za jakąś brzydką. Co za problem?

Gość Ostro sie maluje bo lubie
Wygładem jestem bliska Dodzie. Tak mniej wiecej. Za rok będe miała skonczone dwa kierunki studiów (oba kierunki techniczne). Juz pracuje w swoim zawodzie. Tych co uwazaja, że wymalowane sexowne laski sa puste pozdrawiam ;) Jedni maja wszytko. Wygląd, sexapil i rozum a inni są żalosnymi tucznikami.

Gość Przegrany prawiczek
Nie marzy mi się brzydzka

Doprowadza mnie do szału gdy za plecami jakas zaniedbana, brzydsza panna mówi na mnie "pusta". Czy wygląd warunkuje poziom intelektu? NIE! Jesli kobieta jest świetnie zorganizowana to i świetnie się uczy i pojdzie na silownie i do pracy. Doba ma 24 godz. ja w tym czasie gdy szanowne grube kol. tyja przed TV jestem na silowni.

Owszem rysów twarzy nie ma pieknych. Ja mowie o tym, ze ogolem mam podobny wizerunek. Wysokie obcasy, jasne wlosy, duzy biust, brazowe oczy. Kobieta zadbana, pracujaca, dobrze uczaca = kobieta lepiej zorganizowana. Dla mnie osoba ktora jest nie zadbana jest źle zorganizowana czyli glupia. Jak mozna zaniedbac sie a potem wmawiać lepiej wygladajacym, ze jest sie madrzejszym? ŻAŁOSNE.

Co szkodzi isc do fryzjera, zadbac o siebie, mniej zrec, zainteresowac sie moda? Ja mimo tego, ze to robie mam czas na nauke, prace i hobby (konie). Brzydkie pasztety usparwiedliwiają swoje lenistwo.Są oblesne dla swoich facetów którzy sztucznie zapewniaja je, ze nie chcą plastików a potem sami takich pragną.

sossss nie zabym jakos sie przejmowała tymi bzdurkami co piszesz, ale wspolczuje ograniczenia, byłes kiedyś na uczelni chociaż? poznales dziewczyne ładną, ambitną i mądrą? nie? to ze w twoim 'wykształconym' srodowisku kazda ładna jest pusta nie znaczy ze nie ma tysięcy pięknych i inteligentnych kobiet wyjdz ze swojego stereotypowego swiata i patrz na ludzi bez oceniania

najgorsi sa faceci co sami wygladaja sie ponizej krytyki a oczekuja laski. NIE! jestes pasztetem bierz sobie paszteta!

popieram pijanego! Racja!

Poza tym kosmetyka to moje wielkie hobby, niedługo podejmę studia w tym kierunku, a laskami, które nawet się nie malują gardzę, prawdziwa kobieta powinna co najmniej 2 godziny dziennie spędzić przed lustrem tak ja ja

wyzej oczywiscie podszyw ;)

Bo ja spędzam trzy godziny na samej depilacji pośladków :)

też nie za bardzo rozumiem co ma makijaż do inteligencji :D natworzyło się tyle stereotypów przez zakompleksionych ludzi, ze teraz trudno jest to kontrolować, prawda mija sie z niespełnionymi ambicjami ludzi którzy nie potrafią odnalesc własnego ja, jednoczesnie pastwiac sie nad tymi ktorzy mają bardziej otwarte umysły i swoje własne wartosci, ludzie przestancie patrzec na swiat przez pryzmat ograniczen tego społeczenstwa

nie chodzi czy jestemy czy nie, wiesz tok twojego myslenia ma 90% polaków dlatego tyle zawisci i braku tolerancji.

no i własnie pokazałeś jak ograniczony masz umysł, lub jak bardzo jesteś zakomlpeksiony nie wiem,,, skrzywdziła/odrzuciła cie kiedys atrakcyjna dziewczyna? oczywiscie w twarz pięknej kobiecie tego nie powiesz :) ale w internecie odwagi duzo ma kazdy :)

to ze w twoim srodowisku spotkałes glupie kobiety nie upowaznia cie do ublizania kazdej, szczegolnie ze sam wysokim poziomem nie grzeszysz z twoich postow mozna wyczytac kompleksy :)

w żadne punkty, wiesz postanowiłam sobie powalczyc ze stereotypami :) bo czasami zaczynam powaznie watpic w ludzką inteligencje

dyrektore jak narazie to ty wpieprzasz mi sie w rozmowe :) sos nie da sie zaprzeczyc, zawsze beda piekne i glupie, grube i brzydkie, ciche i szare, i na odwrot jednak jednostki nie mogą reprezentować ogółu

dyrektore przygarnij kropka...... z naciskiem na kropki: osoby używające więcej niż 3 tych samych znakow interpunkcyjnych to osoby z zaburzeniami własnej osobowości ;D