Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Gra dla oczytanych ;)

Polecane posty

Reguły gry: Weź do rąk najbliższą książkę. Teraz. Otwórz na stronie 56. Znajdź piąte zdanie. Umieść to zdanie jako odpowiedź na temat Nie szukaj swojej ulubionej książki! Zapraszam :) "Martwa woda zastygła w śmiertelnej ciszy i tylko szeregi czarnych drzew napierały zewsząd, jednako ponure"

Gość czyrak na tyłku
Poznaję tajemnicę swego istnienia, tajemnicę psychiki człowieka.

Gość yebać anglosaski syf
W mojej psychice jest d00pa bez celulitu! Anus bez hemoroidów wegetariański i ofajdany śmierdzącym g00wienkiem!

Gość na 56-57 jest obrazek daję 58
5 zdanie 76% mężczyzn ma członek długśći 12-16 cm w stanie erekcji, a 12% - powyżej 16cm. adam miller "męska rzecz"

Gość na 56-57 jest obrazek daję 58
podajcie tytuły swoich książek ;-) ciekawa ich jestem

długie mi sie trafiło :P -Po raz ostatni, obywatelu, byłem w Siedmiorzeczu kilkadziesiąt lat temu, kiedy milicjanci nie nosili jeszcze takich mundurków - odrzekł z przekąsem Nikołaj, wskazując na brudny dres, w który był ubrany drugi Kazach. Autor: D.Strelnikoff

" W grudniu po zakończeniu roku akademickiego, Ernesto nie pojechał do Cordoby, jak można się było spodziewać, ale w związku z otrzymaniem z Ministerstwa Zdrowia Publicznego certyfikatu pielęgniarza złożył podanie o pracę " lekarza" okrętowego na lini żeglugowej państwowego przedsiebiorstwa naftowego Yacimientos Petroliferos Fiscales (YPF). troche przydługawe akurat sie udało:P

Gość ja mam 20 i pameitam te gumy
" Pani Bagchi znikła i nie zjawiła sie ponownie"

na 56-57 jest obrazek daję 58 podajcie tytuły swoich książek ciekawa ich jestem Moja to "Lód" Ameryka Południowa a tak na marginesie szkoda ze taki fajny topik cieszy sie tak małym powodzeniem.... Urok kafe ;) W sumie to i tak się dziwiłam że ktokolwiek odpisał

Gość dalej hop w gore
"Ale kobieta najwidoczniej nie była jeszcze gotowa powiedzieć sobie: dość na dziś"

Gość ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
I co to ma znaczyć, że ktoś ma klucze od domu?

Gość nie wiem co by bylo gdyby
"Orientujemy się jednocześnie, że nie możemy sprostać tym nowym zadaniom ani intelektualnie, ani duchowo, ani też emocjonalnie".

Gość ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Joanna Chmielewska "Wszystko czerwone".

Gość ewo w dobry kredyt?
Istniało ono do 1922r. Gdy tamtejszy sejm podjoł uchwałe o połączeniu Litwy Środkowej z Polską.

"Główną miarą zmiennej zależnej dla każdego badanego jest największa siła wstrząsu, jaką aplikuje on, zanim odmówi pójścia dalej." :classic_cool:

Nie chowaj go przde mna, ty czarci pomiocie! Muszęe mieć ten adres!- chwycił mnie za gardło, zamierzajac uderzyć moją głową w ścianę. Czara wyroczni 🖐️

Gość znowu jaa
Totalnie olewał gliny, którzy plątali się tu z lornetkami.

Gość podręcznik dla pielęgniarek
Ma to bardzo istotne znaczenie dla czynności mózgu. :-)

"Czyż nie jest możliwe, że Szatan najbardziej nadaje się do wystąpienia jako oskarżyciel?"

Gość sesiiii
"Pamiętacie wszyscy przeciek do prasy na dwanaście godzin przed wypadem na reaktor w Bagdadzie." Steve Shagan- Słupy ognia

Gość ciezka rozkminka...
"Ten odwrotny zabieg został także zalecony przez Kartezjusza w jednej ze stosowanych przez niego reguł." T.Pilch, T.Bauman "Zasady badań pedagogicznych"

Gość lp;tlkrl;tldf;
Jednolita teoria istnieje i pewnego dnia ją odkryjemy, jeśli okażemy się dostatecznie bystrzy.

Gość ta niedobra pupaa
Harry felt the bike drop a little, though the lights down on the ground still seemed remote as stars.

Prawie tuż koło niego, przy drugim stoliku, siedzieli: student, którego wcale nie znał i nie pamiętał, oraz młody oficer.