Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Gra dla oczytanych ;)

Polecane posty

Gość dzika_malpa
"pognalem przed siebie" C.R.Zafon "Marina"

"był celem matrymonialnym dla zbyt wielu kobiet, by nie wyrobić w sobie szóstego zmysłu wyczuwającego zaloty." teraz akurat czytam romans :) Stephanie Laurens "Dzikie noce"

Gość dzika_malpa
"Bo mozesz ufac tylko don Epifaniowi,zapewnial ja Blondyn." Arturo Perez-Reverte"Krolowa Poludnia"

Gość dzika_malpa
"strach zwilzyl mu potem koszule i poczul cierpka suchosc w ustach." Arturo Perez-Reverte"Ostatnia bitwa templariusza"

''Palmgren przedstawiał zupełnie inny obraz Lisbeth Salander niż to , co można było wyczytać ze sprawozdań pomocy społecznej'' Stieg Larsson - '' Dziewczyna , która igrała z ogniem '' saga ''Millennium''

Gość dzika_malpa
kilka dni temu: "nigdy nie zastapili zwyklych szyb odblaskowymi,choc Gerald bez przerwy o tym mowil az do...no coz..." Stefan Krol"Gra Geralda":):D przed kilkoma chwilami: "z czasem udalo im sie zbudowac przyjazn." Camilla Lackberg"Ksiezniczka z lodu" a teraz sie bawie: "-Ech,jaka to teraz rozpusta!-powtorzyl glosno,wzdychajac. Fiodor Dostojewski"Zbrodnia i kara"

Gość rrrwww
"Był tak przerażający, że przez kilka dni nie mogłem o nim zapomniec..."

Gość rrrwww
a widzę, że piszecie też jaka książka - "Run to the hills" Micka Walla

dzika_malpa kilka dni temu: "nigdy nie zastapili zwyklych szyb odblaskowymi,choc Gerald bez przerwy o tym mowil az do...no coz..." Stefan Krol"Gra Geralda" 12:39 [zgłoś do usunięcia] MałaBlondynka "Nigdy nie zastąpili zwykłych szyb odblaskowymi, choć Gerald bez przerwy o tym mówił aż do... no cóż... " King, "Gra Geralda" :classic_cool:

Gość dzika_malpa
Tak MalaBlondi;pamietam ze to czytalas:) ja Geralda czytalam po raz drugi:)kiedys przeczytalam wiekszosc ksiazek Stefana:D a teraz co leci,co w lapy wpadnie:D

Gość desperatka....................
"mysle ze ester chcialaby zobaczyc to wszystko zjesc obiad w tej restauraci przejsc sie tym brzegiem rzeki"

dzika_malpa Ja też wracam do kilku jego książek np Blaze, Cmętarz zwieżąt, Dolores Claiborne - takie moje ulubione do tej pory :)

Gość Grammar Nazi
Ale pamiętaj Mała Blondynko, sześć spinaczy, nie cztery!

A wiesz, że myślę o tym zawsze jak wieszam pranie :D Tzn nie to, że trzymam się tego, ale po głowie mi to chodzi od razu :D

A żeby nie było, że sama sobie off topic robię to najbliższą książką jaką mam jest "Życie przed życiem" Ken'a McClure "- Panie Francini, rozumie mnie pan? "

Gość dzika_malpa
zrobilam sobie przerwe w oczekiwaniu na kare:D(kolezanka knig mi nawiozla:D ) no i wczoraj skonczylam: "praca z mlodzieza nieprzystosowana i uzalezniona wypelniala zycie Jacoba od prawie dziesieciu lat,ale nie dawala juz takiej satysfakcji jak na poczatku." Camilla Lackberg"Kaznodzieja" zaraz potem tez zaczelam: "siedzial przy biurku i konczyl pisac meldunek z wyjazdu do pobicia,gdy zadzwonil telefon." autorka jak wyzej "Kamieniarz" ahhh te skandynawskie bestsellery!!!trudno sie od nich oderwac:D MalaBlondynko a Coontza czytalas???

Gość dzika_malpa
Tfu!!!! *Koontza!Dean R.Koontz:)

dzika_malpa Kiedyś mało czytałam 😭 Ale znam i mam zamiar poczytać coś jego. Aktualnie chce zaliczyć całego Kinga, a troszkę to zajmuję bo w między czasie jeszcze jakieś pojedyncze nieznane pozycje wynajduje ;) I dostałam CAŁĄ KOLEKCJĘ Masterton'a - nie wiem kiedy ja to przeczytam wszystko :D

Gość monifratr brustm
a do cholery ciężkiej kto klasyków będzie czytał ?

z braku laku i napisy na papierze toaletowym mozna czytac:D a powaznie-klasycy nie z darma sa "klasykami".....

" Tego ranka, zanim poszedłem zobaczyć Dana, dzwoniłem do Seymoura Wallisa, żeby się z nim umówić na oględziny domu." Graham Masterton "Kostnica"