dobrze 1 Napisano Marzec 8, 2011 haha o twoim typie;-)?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TenTamten 0 Napisano Marzec 8, 2011 o tym czemu uważasz że nie w moim typie :) wyjaśnij mi to rozwiń jakoś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Marzec 8, 2011 nie mam tego czegoś w oczach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TenTamten 0 Napisano Marzec 8, 2011 od oceniania tego jestem ja :) to jak zaryzykujesz ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Marzec 8, 2011 zaryzykuje z czym??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Marzec 8, 2011 i zobacz jak mi się rozrósł topik ...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TenTamten 0 Napisano Marzec 8, 2011 hehe szybka zmiana tematu to lubię :P no jak z czym z ujawnieniem się ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Marzec 8, 2011 już się kiedyś ujawniałam tutaj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TenTamten 0 Napisano Marzec 8, 2011 ale mnie nie było :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Marzec 8, 2011 no fakt.... uszło twojemu wzrokowi:D więcej nie ryzykuje:-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TenTamten 0 Napisano Marzec 8, 2011 ale uparta :D masz do mnie @ wiec ostatni raz zapytam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Marzec 8, 2011 jaki stanowczy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TenTamten 0 Napisano Marzec 8, 2011 :D ktoś musi być :D mam ciężki charakter ze mną się nie negocjuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Marzec 8, 2011 czyli brak kompromisów?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TenTamten 0 Napisano Marzec 8, 2011 można się dogadać na odpowiednich warunkach :D ale nic za darmo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Marzec 8, 2011 wiem wiem ....w tym kraju za darmo umarło:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TenTamten 0 Napisano Marzec 8, 2011 no ale wróćmy do naszej rozmowy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TenTamten 0 Napisano Marzec 8, 2011 to jak z tym ujawnianiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Marzec 8, 2011 do fotki tak?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TenTamten 0 Napisano Marzec 8, 2011 no coś tam tak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Marzec 8, 2011 ok poczekaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TenTamten 0 Napisano Marzec 8, 2011 za nisko siebie oceniasz dziewczę drogie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Marzec 8, 2011 warowałeś tam przy mailu?? ....nie napisałam że już :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TenTamten 0 Napisano Marzec 8, 2011 :D wiedziałem że przyjdzie czułem to ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Marzec 8, 2011 aaa ta męska intuicja ... nie zawodzi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TenTamten 0 Napisano Marzec 8, 2011 gdyby nie ona to miał bym ciężko w życiu :P Dobra uciekam ;) dziś jeszcze do pracy trzeba iść ;) na 12 godzin jutro po 21 będę w domu to się odezwę tu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Marzec 8, 2011 ok...ja też się kładę... życzę spokojnej nocy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TenTamten 0 Napisano Marzec 8, 2011 No kolorowych i słodkich ;) spokojnej nocy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TenTamten 0 Napisano Marzec 8, 2011 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dobrze 1 Napisano Marzec 8, 2011 i co to za jęzor wyciągnięty ;-)...nono jak tak dalej będziesz tu wchodził ...to wykorzystasz limit roczny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach