Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kondoner

po co tyle rodzaji kondonow

Polecane posty

Gość kondoner

po co jest tyle rodzaji kondonow np durex co ? po co te smaki jak sie wsadza penisa w cipke to przeciez tam nie ma komorek smakowych to na co to ? i 10 innych rodzaji co ? powiedzccie mi bo tak sie zastanawialem. pozdraki

Gość EMO light
Myśl dalej, może coś wymyślisz.

Gość zaje...
zeby innimieli lepiej ...ktos musi miec gorzej...po co lizac miod przez szklo?

Gość Bo mamy doczynienia
z roznymi czlonkami Azjatyczne - najmniejsze Europejskie - srednie Afrykanskie - najwieksze , solidne i pracowite .

dla zabawy :p . mój kiedys kupił zielone . od razu został 'shrek " :P

Gość A co kondoner miales
pecha i trafiles na zaduzego ??? W tej chwili sa na nich rozmiary.

Rodzaje to chyba wiadomo - każdy preferuje co innego ( przedłużające, plemnikobójcze, z wypustkami...) Smakowe - słyszałam dwie opinie 1. Pierwsze robienie laski,jak dziewczyna nie może się przełamać ten pierwszy raz bo smak itp to leci w gumie dla samej wprawy obciągania ;) 2. Też sex oralny ale już w miejscu publicznym, niektórzy lubią takie zabawy a nie mogą sobie pozwolić na plamy ;) Lepszy smak truskawek niż lateksu :P Sama kupowałam kiedyś te pseudo smakowe ale ze względu na zapach. Nie pamiętam już jaka to była firma ale muszę przyznać że pachniały pięknie i po seksie w pokoju czuć było jabłuszko :P

nie cierpie owocowych , tamten był z przypadfku ,i fajna zabawa. ale maja byc sprawdzone . nie trawie Durexa. chyba mamy na nie pecha . zawsze pekaja .

Jankesa nam kiedyś też pękały chociaż zawsze używaliśmy jednego rodzaju i powiem Ci że jak zaczęliśmy zamawiać na all tak do tej pory ani jedna nam jeszcze nie pękła :) Bałam się że będzie gówno bo tanie z all a jednak lepsze - oczywiście też mówię o Durex

Gość Skora9654
Sa tez takie co z malutkiego , robia wielkiego z guzkami !!!

ja nie chce wielkiego z małego , jestem zadowolona z tego co mam . ale pomimo waszych referencji ,durexa nie kupie :P

Unimil? Mnie po tym cholerstwie wszystko swędziało zawsze :P Innych na dłuższą metę nie używałam to nie wiem... o nie czekaj wiem Conamore - taka tania linia chyba z tesco, no a przynajmniej ja akurat tam kupowałam, rodzaje tylko dwa chyba plemnikobójcze i przedłużające z tym że różnicy żadnej :P Ale nie pękały chyba że tak ogółem może ze dwie

Gość Slyszalam ze jedna
sprzedawczyni, z nudow se je dziorkowala igla.

Chyba tylko idiota by takiego czegoś nie zauważył 🖐️ Owszem można kupić i się później wkurwić ale użyć? Przecież po opakowaniu widać że nie jest takie "napompowane"

Gość Slyszalam ze jedna
Nie nie zawsze widac, napompowane moze byc opakowanie z kawa , ale po kondonie tego nie widac. To stary sposob zeby zrobic kogos na dziecko.

Gość Co kto lubi.
Są prezerwatywy przedłużające stosunek i taka może być pomocna jak ktoś za szybko kończy. Te z wypustkami jeszcze muszę wypróbować.

Gość do Slyszalam ze jedna
Przecież każdy to zauważy. Ja zamawiam przez internet i nikt nic nigdy mi nie nakłuwał.

Masz w domu jakieś prezerwatywy? To weź w ręce i po uciskaj palcami - jest przecież troszkę napompowane, wiadomo że nie jak paczka chipsów ale jest, jakby była dziurka w opakowaniu to opakowanie byłoby całkiem puste przy nacisku. No sorry ale nie da się nie zauważyć i ja zawsze na to patrzę, chociażby dla tego że opakowanie mogło się naderwać przy odrywaniu jednego od drugiego a kij wie ile było otwarte. Nie chciałabym ryzykować że pęknie podczas użycia bo nie znam się na tym co się dzieje z gumką która leżała otwarta nie wiadomo ile

Gość A dasz znac jak peknie
i bedziesz miec dzidziusia ????