Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierozumiekobiet

Dlaczego kobieta sie zmienia jak "usidli" faceta?

Polecane posty

Gość nierozumiekobiet

No dlaczego? coraz mniej sexu, coraz czesciej wieksze wymagania, coraz mniej o siebie dba? A co to bedzie po slubie? rozejdzie sie jak wieloryb i bedzie miala wszystko w swojej wielkiej dupie? No ja tak nie chce :( Dlaczego kobiety sa tylko mile/seksowne/ponetne do momentu jak poczuja ze facet jest "zlapany" ? Wkurwia mnie to.

Gość faceci nie są lepsi
a nawet i szybciej im idzie to 'zapuszczanie', bo generalnie rzadziej o siebie dbają "ogólnie" po ślubie to już tylko zapuszczają mięśnie piwne :p

Gość dokladnie to samo
mozna powiedziec o facetach :P

Gość Złośliwiec pospolity
Zapuszczony, z oponą facet znajdzie jeszcze sobie coś do pociupciania niestety nad zapuszczoną kobietą nawet pener się zastanowi czy ją brać! Ot i prawda.

Może i tak, ale jeśli facet nadal o siebie dba, a żona zaczyna wyglądać jak wredna sąsiadka z dołu... Jeszcze powie "a ja zbrzydnę to już mnie nie będziesz kochał ? "

Gość dfbcvdf5yg
Faceci wcale nie sa lepsi! Przestaja sie myc - raz albo dwa razy na tydzien! Zapuszczaja miesien piwny albo sie obzeraja! Nie dbaja o partnerki! Najchetniej czas by poswiecili kolegom albo na graniu. albo na ogladaniau tv.

Gość dfbcvdf5yg
a najlepszi sa Ci, ktorzy sa zaniedbani i brzydcy jak noc i mysla ze piekne laski im sie naleza a swojego pokroju u kobiet nie szukaja. wola startowac do zgrabnych lasek a pozniej zakladaja topiki na kafeterii pt: " Laski leca na kase, na wyglad" hahahaha. I wszystkie wrzuca do jednego wora.

Gość nierozumiekobiet
Wszystko jasne ale ja akurat do takich sie nie zaliczam, pomimo rocznego stazu z kobieta dbam o siebie i wygladam naprawde niezle. Ciagle mam duze powodzenie u kobiet a moja panna zaczyna sie robic domowa do takiego stopnia ze mnie to irytuje juz. Chce to chce tamto, sexu dzis nie no kurwa!

Gość oj dan dana
ja pierdole, a wy to tylko sex sex i sex jak nie pociaga was do sexu to sie nadaje na smietnik, jestescie pojebani, zacznijcie ruchac psy, swinie i wszystko wkolo ;)

To samo o facetach mozna powiedzieć, a nawet im to idzie zdecydowanie szybciej...

To ja rzuc :) bedziesz bardzo szczęśliwy :) a ona jeszcze bardziej :)

Gość młoddażonna
Mój mąż przed ślubem obchodził Walentynki,, mikołajki, dzień kobiet, i nasze rocznice. A po ślubie nie minęło jeszcze roku, a już miałam foch z powodu walentynek - jak to, przeciez się nie obchodzi, dziś zobaczymy - ale mozliwe, że też będzie miał to głęboko w d*** A wystarczyłoby po prostu kupić głupi kwatek w przejściu, kobieta by była zadowolona, a facet miałby zapewne dobrą atmosferę w domu...

Gość a co ty ...
chcesz zjesc te kwiatki? krowa...

z tego samego powodu dla którego facet po ślubie zapuszcza brzuch, chleje piwsko i pzrestaje się myć. Niestety, faceci często tak robią

ale uogólniacie, ja tam zawsze dbam o siebie niezależnie od mojego stażu związkowego :) to zależy jakie relacje między sobą wypracujecie, facet jest prosty, jak sie nie myje, weź go rękę i idźcie razem się umyć, mozna zrobić z tego rytuał ale tu trzeba użyć mózgu :P