Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damechocolate

ciąża czy nie....co myślicie..

Polecane posty

Dziękuję Dziewczyny! Będę dawała znać co i jak dalej. I trzymam za Was mocno kciuki, żeby się udało! Edzia zrobiłaś to badanie z krwi, żeby się upewnić?

Gość misiunia93
Pisałam wczesniej, @ przyszła i to bolesna ;/

Bardzo mi przykro Edzia, że się tym razem nie udało, ale skoro to już termin miesiączki to znaczy że kolejne starania można rozpocząć już za parę dni ;) A w gruncie rzeczy to przecież przyjemny trud. To tak piszę na pocieszenie, ale przede wszystkim trzymam kciuki za powodzenie i mam nadzieje, że za miesiąc będziemy mogły się już tu wymieniać odczuciami co do tych pierwszych tygodni :)

nife dni plodne juz mialam i takze byly starania :P. ale my staramy sie juz dosc dlugo. po za tym wystapil u mnie dzis brazowy sluz a @ mam dostac dopiero za 9 dni i nie wiem co to jest

Edzia, jesteś tu? Ja już poroniłam... ;(((((((((((( Ciężko o tym mówić, myśleć... Zastanawiam się co dalej, kiedy próbować i czy znowu powtórzy się ten sam scenariusz.... Mogłam w ogóle nie zachodzić niż tak cieszyć się kilka dni, a teraz trauma jeszcze większa... :((((((((( Co u Ciebie?

Nife przykro mi bardzo. ale starania mozna wznowic po 3 miesiacach niby. i nie mozna tak myslec ze znowu sie tak stanie. czli wracamy do punktu wyjscia i znowu jestesmy obie jako staraczki. a u mnie to jedynie czekam na okres.nic wiecej mi na razie nie zostalo. i zobaczysz uda sie i mi i tobie niebawem i wszystko bedzie dobrze. :*

Teraz jestem. Na trzy dni wyjechaliśmy z mężem do Karpacza, żeby... ochłonąć... To na nic :( I tak ciągle myślę o jednym... o naszym Aniołeczku Mam dziwne, ale bardzo silne przeczucie, że to był chłopiec...

dzialalismy w dni plodne i to w samym centrum dni plodnych 13 marca.test hcg robilam 4 dni po wspolzyciu i wyszedl 0.1 czyli ze ciazy nie ma. 23 marca dostalam okres tzn 23 mialam plamienie 24 byl skapy 25 tez. a juz 26 i 27 to same kropelki. gdzie podkreslam ze zawsze okres u mnie trwa 8 do 9 dni i nie nadazam zmieniac tamponow bo jest tak obfity wiec tu pytanie czy mozliwe aby nam sie udalo?

Ja tak miałam kiedy okazało się, że zaszłam w ciąże. 3 dni bardzo skąpego plamienia. A hcg po 4 dniach od współżycia... hmm, może było za wcześnie? Zagnieżdżenie może trwać nawet 6-7 dni. Planujesz powtórzyć hcg? Ja fizycznie czuję się dobrze, bez różnicy, jak normalnie po okresie... Tylko serce i umysł pamięta... :(

no planuje powtorzyc hcg a zobaczysz zw wroci wszystko do normy wiem co to znaczy, a chcecie dalej sie starac?

wiesz takie plamienia mam od piatku wieczorem do dzisiaj. tak sporadycznie cos poleci. w czwartek bylo troche bardziej obficie wtedy mialam tampona i starczal na dlugo jak nigdy.ale od piatku nie nosze tamponow bo nie mam praktycznie do czego. tzn mam za sucho abygo nosic bo jak juz poleci to wkladka jest przybrudzona tylko.

robilam juz dawno. 16.03. i wyszlo 0.1. ale kochalismy sie w dni plodne. a zamiast okresu mialam skape plamienie. ktore skonczylo sie w poniedzialek a od dwoch dni mam znowu objawy okresu. i nie wiem czemu tak jest. a co u Ciebie

U mnie nic nowego. Zgodnie z zaleceniami lekarza czekamy. A do tego mam ostatnio jakąś blokadę... żeby tak jak wcześniej cieszyć się z sexu :(

zobaczysz uda sie i bedzie dobrze. ja czekam aby zrobic test. znowu nadzieja a pewnie znowu na marne.

Nife jestem w siodmym niebie!!!!!!!!!!!! lekarz powiedzial mi ze to ciaza!!!!!!!!!!!. lecz powiedzial tez ze nie moze okreslic mi ktory tydzien bo nie ma usg itp stwierdzil tez ze to bardzo wczesna ciaza ja uwazam ze przelom 3-4 tygodnia. dostalamm reprymende ze mam sie nie przemeczac ze dobrze odzywiac nie denerwowac itp bo to najgorszy okres poronny. dal mi tabletki na podtrzymanie ciazy.kazal duzo odpoczywac dlatego tez wyjezdzamy z mezem na sobote i niedziele odpoczac. a co u Ciebie?

Edytko, serdecznie gratuluję, życzę zdrowia i powodzenia! Trzymam za Was kciuki! Daj znać za jakiś czas, co u Was. U mnie niestety nieciekawie. Już wkrótce chciałam się znowu starać, ale nie mogę :( W środę dostałam ostrego ataku bólu podbrzusza i pleców - to wynik ostrej infekcji dróg moczowych. Przyjmuję znowu kolejne antybiotyki, poprzednie nie pomogły, a na maj mam skierowanie do szpitala na szczegółowe badania, podczas których nie mogę być w ciąży :( A dostaję już normalnie do głowy od tego wszystkiego! Myślę na przemian o naszym Aniołku i tak bardzo pragnę dziecka, że zamęczam już chyba mojego biednego męża, który przecież nic na to nie może poradzić :(((((((( .

Gość emila23
Proszę o pomoc. Jestem studentką psychologii. Muszę przeprowadzić pilotaż do badania. JEST TO CAŁKOWICIE ANONIMOWE i zajmuje ok 5 min. więcej inf i ankieta pod adresem: http://badania.webd.pl/swps/ Z góry dziękuje

Nife ja za Ciebie tez trzymam kciuki. ale po szpitalu mozecie sie starac przeciez fakt musicie poczekac do tego maja

Gość damechocolate
hej dziewczyny, edzia gratulacje:) ja w trakcie okresu znowu jestem a już myślałam że się udało:/

Gość damechocolate
Misiunia a co u Ciebie?

Gość misiunia93
a lecii..;) szkoła szkoła i jeszcze raz szkoła:) ciekawe co w tym m-cu wymysli moja @..:D 28 dzien cyklu i cisza :)

no jestem na podtrzymaniu ciazy, jestem dobrej mysli. maz o mnie dba. pilnuje abym jadlA posilki regularnie. a co u Ciebie Nife??

U mnie nic. Biorę antybiotyki, czekam na urografię i jak wszystko będzie dobrze, to dopiero za jakiś miesiąc wrócę do tematu :( A Wy się trzymajcie i uważajcie na siebie!

Dziewczyny poradźcie mi. Bardzo chciałabym ponownie rozpocząć starania o dzieciątko po marcowym poronieniu (ciąża biochemiczna). Dziś mam owulację, ale w poniedziałek 2.05 mam mieć przeprowadzone badanie urograficzne (podanie kontrastu i wykonywanie kilku zdjęć rtg). Chciałam się starać mimo wszystko, a dzień lub dwa przed urografią zrobić bhcg z krwi i się upewnić, czy nie zaszliśmy. Gdyby tak było to oczywiście badanie bym odwołała, a jeśli nie to poszłabym planowo. I stąd moje pytanie - po ilu dniach od stosunku badanie z krwi wykryje hcg?