Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damechocolate

ciąża czy nie....co myślicie..

Polecane posty

Gość gagaga
Witam a ja mam taki mały problem bo 19,03 miałam seks ale od tyłu(w drugą dziurkę) ,a miałam w tym czasie okres od 17,03 i nie wiem czy nie użyłam tej samej chusteczki do zatamowania krwawienia co wycierałam brzuch( sperma na brzuchu). 17,04 powinnam dostać okres a dostałam 20,04 i nie wiem co mam myśleć o tej chusteczce ?? Czy mogłaby coś przenieść dalej?? Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję

Gość damechocolate
hej dziewczyny, co u Was Misiunia, Edzia i Nife?? byłam wczoraj u gina robiłam cytologie i usg no i chciałam się dopytać o ciąże.mówię lekarce że już siódmy miesiąc jak odstawiłam tabsy i że działamy z mężem a tu nic:/ pytałam jej czy porobić jakieś badania itd ale powiedziała że jak przez rok nam się nie uda to wtedy będziemy robić coś z tym a na razie mamy cyt" współżyć i się nie denerwować",,,co myślicie czy porobić już jakieś badania na własna rękę czy czekać...

Gość damechocolate
Nife ja bym na twoim miejscu poczekała aż ci się sytuacja urologiczna wyklaruje że tak powiem, tzn jak się okaże że jesteś zdrowa. tak mi się wydaje, rozumiem że bardzo bardzo chcesz ale bym się najpierw doleczyła a jeden miesiąc to nie tak długo znowu:))

Gość damechocolate

Jestem w końcu po tym cholernym badaniu. Samo w sobie nie było najgorsze, ale przygotowywanie się do niego (i to dwa razy bo 2.05. mnie nie zbadali) to masakra... No ale przynajmniej wiem, że wszystko ok i mogę od tego cyklu wrócić do starań :) Oby jak najkrótszych :D Edytko, a co u Ciebie, tzn. u Was? :)

Gość damechocolate
Nife bardzo się cieszę , teraz to tylko do dzieła:) a możesz mi coś poradzić odnośnie mojego postu czyli czy porobić już jakież badania na własna rękę czy czekać jak kazała ginekolog....inna sprawa dziś biegnę kupić kapsułki z wiesiołka na to żeby sobie pomóc szybciej zajść w ciążę:)

damechocolate kurcze nie wiem, co Ci powiedzieć, bo ja naprawdę się na tym nie znam. Nie robiliśmy żadnych badań, nawet nie wiem, jakie trzeba by było zrobić. No i zrobienie to jedno, a interpretacja wyników to druga sprawa. Chyba nie ma co działać tak na własną rękę, bo dr Google to chyba nie najlepszy pomysł w tak ważnych sprawach. Myślałaś o konsultacji u innego lekarza? Może potwierdzi to co mówi lekarska i Cię uspokoi albo da zielone światło do badań, powie co i jak, no i potem odpowiednio zinterpretuje te wyniki? Powodzenia!

Gość damechocolate
Nife wiem ale tez pewnie wiesz jak to jest ...że człowiek chciałby już, tym bardziej że już trochę czasu upłynęło...na razie jem tego wiesiołka, zaszkodzić nie zaszkodzi, możesz poczytać o nim troszkę jak ci się chce. i cierpliwie czekam na rozwój sytuacji :)

u Nas jak na razie wszystko ok zaczelam 8 tydzien. wiem co to znaczy urografia bo sama ja przechodzilam na poczatku roku. dopadly mnie mdlosci poranne i zarazem potworne zachcianki maz to tylko sie usmiecha. i spelnia. dawno mnie nie bylo. bo jak wiecie ciaze mam zagrozona i musze duzo odpoczywac. spie duzo w nocy i nawet popoludniu. ostatnio sialam w ogrodzie warzywa slonecznik ii musialam podlac. a ze obok ogrodu mam studnie to nosilam wode z tej studni. jak maz to zobaczyl ( byl w domu i spal po pracy) to mnie okrzyczal ze nie dbam o siebie i ze moglam go obudzic, ale ja nie mialam sumienia bo wrocil po dobowym dyzurze. tak wiec pozniej on nosil i byl zly na mnie. fakt pozniej bolal mnie brzuch i plecy ale na nastepny dzien przeszlo. pozdrawiam wszystkie dziewuszki

Gość Misiunia93
Hej dziewczyny! U mnie wszystko ok troche szkoły i wariacji z chłopakiem ale jest dobrze:) Brzuszek mnie pobolewa i nie wiem co to;) do @ zostało jeszcze ze 12 dni.. ale nie panikuje tym razem;)

Gość Misiunia93
upppp

Gość Misiunia93
upp.. Co tam u was? Jestescie tu jeszcze?

Gość damechocolate
hej Misiunia? co u Ciebie?? u mnie ok, kupiłam sobie oleje z wiesiołka i zobaczymy co będzie:)

Gość damechocolate
olejek*

Gość Misiunia93
A dobrze:) nogi mam spuchniete po weselu. mama mojego tz mi powiedziała ze chce mnie za synową:p Mysle o rodzinie w przyszłosci z moim.. :) mam jakies humory.. a okres dostałam wtedy;]

witam.miałam stosunek z facetem, który nie skończył we mnie ale po wytrysku włożył członek ponownie na moment. w ten dzień spóźniłam się o 6 godz z zażyciem tabletki antykoncepecyjnej. 13 dni po stosunku zrobiłam test hcg. wynik był mniej niż 2 . dodam również że dostałam okres po odstawieniu tabletek w przerwie 7 dniowej . czy jest jakakolwiek możliwość że jestem w ciąży ???

Gość wojtekbezportek
Nie ma takiej opcji ,no bo chyba w cuda nie wierzysz.A dlaczego tak kombinujecie z tym wkladaniem i wyjmowaniem ,skoro bierzesz tabsy?