Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damechocolate

ciąża czy nie....co myślicie..

Polecane posty

Gość damechocolate

przez prawie 6 lat brałam tabletki anty (zażywałam tylko ze względu na masakryczne bóle okresowe). od około pół roku już ich nie zażywam, najpierw miałam sobie zrobić tylko przerwę a potem pomyślałam że skoro i tak odstawiłam a i tak myślałam czasem o dziecku to zdecydowałam(razem z mężem) że pora się o nie postarać.od około 3 miesięcy nie używamy żadnych zabezpieczeń ale do tej pory ani widu ani słychu nie panikuję ponieważ wiem że stres tylko może pogorszyć sytuację. dodam tylko że leczę się na hashimoto. po odstawieniu tabsów okres miałam dość regularnie, potem dostawałam co do dnia, teraz miałam dostać w sobotę a dziś jest wtorek i nic.....dodam że objawy takie jak przed okresem czyli wielki brzuch, ból piersi, upławy miałam już od zeszłego pon stąd też byłam pewna że dostanę ten okres w sobotę. od soboty mam tylko plamienia, czasem jakieś małe , potem nic dwa nic, czasem też troszkę przy sikaniu widać. brzuch mnie bardzo boli jak zawsze, do tego rewolucje pokarmowe również jak przy każdym okresie....ale strikte okresu nie mam....nie wiem co mam sądzić.... nawet test zrobiłam i nic....ale okresu jak nie było tak nie ma... możecie coś doradzić... a i sorka za głupi tytuł tematu ale nie wiedziałam jak to ująć:)

Gość starajaca_sie_mamuska
hej ja mam podobny problem otoz od 4 miesiecy staram sie o dziecko dwa dnni spoznia mi sie okres raczej regularnie miesiaczkuje test wczoraj robilam i jedna kreska, zadnych objawow na okres wczoraj jedynie po kapieli wieczorem podbrzusze pobolewalo duzo bialego sluzu a infekcji zadnej nie mam, temperatura ponad 37 i nie wiem jak do srody nie przyjdzie to kupie test i w czwartek rano go zrobie ale jeszcze tyle czasu ... myslalam o tescie z krwi ale mieszkam w anglii a tu go nie wykonuja.