Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spring girl in bitchred dress

Nie dość, że nic mi nie kupił na dzień kobiet to jeszcze powiedział.....

Polecane posty

że nie lubi tego święta bo jest komunistyczne!! Wszystkie dziewczyny w pracy podostawały coś od swoich chłopaków a ja tylko od obcego faceta na ulicy dostałam kwiatka....smutne.... powiedziałam mu, że ja w takim razie nie będę obchodzić Bożego Narodzenia, Wielkanocy i innych chrześcijańskich świąt bo ich nie lubię! Nie odzywamy się....

Gość kopohh
mi też nic nie kupił i nic nie powiedział :( Nawet nie chce się ze mną zobaczyć, iść na spacer czy gdziekolwiek. :O

Gość kopohh
może chodziło o komercyjne? :D

Gość w takij samej sytuacji
Mi tez nic nie kupil-nawet nie chodzi o to ze nie kupil ale zyczenia glupie mogl wyslac. I od rana sie nie odzywa. Jak zwykle wszyscy pamietaja tylko on nie :(

nie, powiedział wyraźnie: KOMUNISTYCZNE....

dokładnie, inni faceci nawet obcym kobietom składaja życzenia i jest miło....szkoda gadać.

życzeń też nie raczył złożyć jeszcze się obraził za mojego focha.... coraz poważniej się zastanawiam nad zerwaniem z nim, naprawdę. Taki kwiatek to nie jest dużo, te kilka słów... ale nie bo ON NIE LUBI TEGO ŚWIĘTA :(

Gość w takij samej sytuacji
Spring girl- moj zawsze obiecuje ze mi kwiatka kupi jak przyjdzie co do czego to wymowki ze zapomnial,ze mu sie nie chcialo. Na walentynki tez nic, nie mowiac o urodzinach o ktorych przypomnialo mu sie 2 miesiace pozniej. Nie chodzi o prezenty tylko o pamiec,glupie zyczenia.

Gość w takiej samej sytuacji
Mi jest po prostu przykro bo jestesmy razem 3 lata a on jakby mial mnie gdzies. Juz predzej obcy facet mi kwiatka kupi niz on.

Gość aniiula
Jak ja was rozumiem. Ciężko jest uświadomić facetowi że my chcemy i pragniemy żeby w takie świeto czy to w walentynki czy w rocznice poprostu chocy kwiatka dostać, bo jest nam wtedy miło i pzryjemnie. I najlepiej wtedy żeby fecet sam z siebie kupił bez proszenienia i namawiania.Czy to tak trudno dla nich zrozumieć.

Gość kimonohashimoto
Nie rozumiem tego, jak możecie być z takimi palantami? I tu nie chodzi o jakieś prezenty tylko o to, że mają was w dupie, dziewczyny miejcie trochę szacunku do siebie i nie zadawajcie się z takim idiotami

Gość z jakimi kretynami wy się
zadajecie? Lubi czy nie lubi, to element kultury. Dzisiaj każdy starszy pan składał mi życzenia. I to zupełnie przypadkowo spotkany. Ale to inne pokolenie, dzisiaj faceci swoje braki w wychowaniu i grubiaństwo tłumaczą na wszelkie sposoby. Ale tego nie da się usprawiedliwić. Widziałam dzisiaj wielu chłopaków z kwiatami, upominkami, jeden nawet szukał pomocy u Pań w H&M w sprawie apaszki. Starali się, bo tak być powinno. Miły gest nie wymaga wysiłku, a świadczy o nas.

o właśnie o urodzinach to już nie wspomnę... Ja mu zawsze na urodziny coś kupuję a ten już od 2 lat ani życzeń nie złoży (też jesteśmy 3 lata).....faceci to idioci, naprawdę nie doceniałam życia singla....teraz widzę, że kobiety mogą liczyć tylko na siebie...

Gość pani stonoga 2
a mój właśnie do mnie jedzie z prezentem;) ale ja niby nie wiem, niby niespodzianka:)) jeśli nie chcą wam przyjemności nawet w dniu kobiet zrobić, to związek i facet psa warty. mój poprzedni taki był. zdradził mnie w koncu kiedyś

bazienka, ty stąd akurat się wynoś bo nie mam przyjemności z Tobą rozmawiać.... a na 30 września dostał ode mnie perfumy, zawsze dostaje ode mnie coś na dzień chłopaka albo urodziny więc zamknij dziób i spadaj!

Gość kimonohashimoto
bazienka a ty tym razem ile szczeniaków utopiłaś w wiadrze w ramach prezentu dla siebie?

A ja od mojego skarba dostałam smsa z różą, bo na razie jest w pracy i późno kończy, ale i tak już wczoraj jemu mówiłam że nie chcę żadnych prezentów.

Gość ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja dostałam rano jakże wyszkuane życzenia "Wszystkiego najlepszego Myyćku. :**************", nie wiem czy wpadnie, ale podziękowałąm pięknie za życzenia i liczę, że znajdzie chwilkę aby zrobić mi miłą niespodziankę. :)

Ja zawsze pamietam o jego swięcie. zeby chociaz zyczenia wyslac. on sie juz chyba przyzwyczail ze nie potrzebuje takich rzeczy a wystarczy prosty gest-przytulenie i "wszystkiego najlepszego".

Moj zjebal mi Nawet jebany dzień kobiet Dobrze ze moja cudna corenka nadrabia bylysmy na zakupach i spacerku mam go dosc Po Co mi treten ktory nic od siebie nie potrafi dac nawet zyczen nic

Moj ma pewnie wazniejsze sprawy na glowie i nie ma czasu wyslac smsa albo zadzwonic na minutę :O

Gość z jakimi kretynami wy się
Ja swojemu dałam na dzień chłopaka nowy zegarek za niemałą sumę, więc bazienka swoje przytyki zachowaj dla znajomych. Być może oni tak jak Ty lubią się wtrącać w dyskusję i dorzucać swoje trzy grosze nie rozumiejąc nawet tego, co czytają. Dziewczynom nie chodzi o prezenty dla prezentu, ale pamięć, kulturę, gest. To są dla Ciebie jak rozumiem pojęcia abstrakcyjne. Do dziewczyn- Mój już mąż odkąd jesteśmy razem nigdy nie zapomniał o żadnym święcie, rocznicy itp. Zawsze dostałam kartki, kwiaty itp. Raz sprowadził mi koszulkę ulubionego zespołu, innym razem zabrał do Londynu na mecz, spełniał moje małe marzenia, a ja spełniałam jego, bo nie wyobrażam sobie inaczej. Najlepsze są jednak gesty bez okazji i o takie dbam ze swojej strony. Nie męczcie się z kimś, dla kogo niewiele znaczycie.

w takiej samej sytuacji---no masz rację, aż mi się płakać teraz chce....a najgorsze jest to, że miałam do wyboru dwóch chłopców, swojego i takiego drugiego, który bardzo się we mnie zakochał....aż się popłakał gdy związałam się ze swoim obecnym....dziś dziewczyna tamtego wstawiła na nk zdjęcie bukietu róż, który dostała od niego.....teraz widzę jaki straszny błąd popełniłam....widzę jak on ją kocha, jak dba jak szanuje...a mój? tylko piwsko, kumple i komputer :o

Gość /////////////
To nie jest kwestia dziecinady ale szacunku, sprawienie radości, chociaż ja mojej robię takie prezenty nieokazjonalnie, a co dopiero w jej dniu.... Bazienko a ty co dostałasś od swojego faceta? w tym dniu?

Gość Żanyt Kalyta
Jezu ja tez nic nie dostalam i co z tego ?? nie mam 13 lat, a zreszta tez uwazam to swieto za idiotyczne

Gość Żanyt Kalyta
my to w ogole chyba dziwni jestesmy bo nie zwracamy uwagi na jakies walentynki, sralentynki, dzien chlopca, dzien kobiet bla bla bla bla.... Świętujemy tylko nasze urodziny i rocznicę ślubu , a poza tym uważam że radość najbliższej osobie to sie powinno sprawiać na co dzien a nie od wielkiego swieta

Moj zjebal mi Nawet jebany dzień kobiet Dobrze ze moja cudna corenka nadrabia bylysmy na zakupach i spacerku mam go dosc Po Co mi treten ktory nic od siebie nie potrafi dac nawet zyczen nic

Gość Żanyt Kalyta
"dziś dziewczyna tamtego wstawiła na nk zdjęcie bukietu róż, który dostała od niego." hahaha sorry ale rozwaliło mnie to na łopatki.:D Po ile wy macie lat ? Bo daje wam gora 15 :o

Bazienka To że ktoś lubi dostawać prezenty to nie Twój zasrany interes, jak się Tobie coś nie podoba to myk myk z tematu