Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spring girl in bitchred dress

Nie dość, że nic mi nie kupił na dzień kobiet to jeszcze powiedział.....

Polecane posty

Gość billythecasher
bazienka pewnie na co dzień dostaje po pysku od mężulka a w dzień kobiet ją oszczędza więc pewnie głupia pindulka cieszy się że nic nie dostała:D

Gość tak tak JasnE
bazienka a co to cię kurwa obchodzi? jak coś ci się nie podoba to wyjazd z tematu tyłek bachorowi podcierać

Gość ale tu nie chodzi nawet
o jakis głupi prezent! po prostu facet powinien choc złozyc zyczenia - czy to tak kurde wiele?

Gość jatojaikt
bezczelny...

Gość szare tęczówki w kole
BO NA PREZENT TZREBA SOBIE ZASŁUŻYĆ! jestes dobra i kochana? ha!!!! mój mąż obdarował mnie rano rozkoszą w łóżku i dał wielki bukiet moich ulubionych tulipanow po czym wyjawił mi miłość!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Gość Co mi zrobisz jak mnie złapies
Widzę, że krowa kafe, przepraszam, królowa kafe czyli pustogłowa bazienka spełnia się w obrażaniu innych ludzi:) jak zawsze

Pożegnałam, bo nie będę słuchać, że nie złoży mi życzeń, bo urodziłam się już w czasach nie komunistycznych !!!!! a zresztą z tobą labadziaro dyskusji nie prowadzę, szkoda mi ciebie

Gość ta niedobra pupaa
ja tez nie rozumiem was, że lubicie mieć ten dzien dobroci dla zwierząt... 8 marca- to był dzień urodzin matki Lenina.....

Gość ja sie z moim
pokłóciłam, zjebany dzien,.

Gość asiaaaaaaaaaa86
Tak, kur.wa najlepiej wszystkie święta zlikwidować- Dzień Kobiet, Walentynki, Dzień Matki, Dzień Dziecka...dajcie spokój, tak piszą frustraci, a raczej frustratki, które widzą np. dziś uśmiechnięte kobiety z kwiatami a same nic nie dostały...tylko oczywiście żadna się nie przyzna, tylko zaraz będą pisać, że bukiety róż dostały, ale święto jest be. A poza tym, to że facet pamięta, złoży głupie życzenia świadczy o nim, o jego miłości, szacunku do kobiety, zwracając uwagę na takie Pierdoły, jak ktoś napisał, można poznać faceta, jego charakter, czy będzie dobrym mężem i czy będzie dbał o kobietę, bo jak nie zapomni w dzień kobiet, to cały rok będzie dbał, a jak nawet w takim dniu nie pamięta, to co dopiero na co dzień... P.S Mój pamiętał - rano złożył życzenia, a po pracy kupił różyczkę :)

Gość Zdziwona72
A ja dzisiaj nie dostałam nawet życzeń:( Jesteśmy razem 4 lata, mieszkamy i chyba to wszystko jest bez sensu...

Gość ta niedobra pupaa
asiaaaaaaaaaa86 -- mi sie zdaje że to zależy od inteligencji. Jak ktoś rozumie i wie czym jest to świeto, to może co najwyżej czuć sie obrażony niz zadowolony że dostał... ci sie zwykle dawało... gożdziki.... :p

Gość Zdziwona72
Zapomniałam dopisać że zakomunikował mi dziisaj ze wychodzi z kolgami i kolezankami z pracy:( ehhhh zycie.... smutno mi dzisiaj...

Gość Żanyt Kalyta
A na kiego grzyba mi walentynki ?? Żeby od wielkiego dzwonu iśc do kina czy na kolacje jak tysiąc pińcet sto dziewińcet innych par tego dnia ??? Do tego to my święta nie potrzebujemy. A życzenia składamy sobie z okazji świąt, które faktycznie coś dla nas znaczą, a nie debilnych komercyjnych pseudo świąt.

Gość Żanyt Kalyta
"złoży głupie życzenia świadczy o nim, o jego miłości, szacunku do kobiety, zwracając uwagę na takie Pierdoły" - nie kochana, w moim mniemaniu miłośc mojego faceta do mnie objawia się w buziaku w czoło na do widzenia, kiedy wychodzi do pracy, na przygotowaniu mi gorącej kąpieli, gdy jestem zmęczona, na zaparzeniu dla mnie ulubionej herbaty i wielu innych drobnych rzeczach na co dzień, a nie życzenia z okazji wielkiego święta- dnia kobiet. Życzenia mi złożył, ale nie przyszłoby mi do głowy wymagać prezentow z okazji dnia kobiet.

Gość asiaaaaaaaaaa86
[zgłoś do usunięcia] ta niedobra pupaa asiaaaaaaaaaa86 -- mi sie zdaje że to zależy od inteligencji. Jak ktoś rozumie i wie czym jest to świeto, to może co najwyżej czuć sie obrażony niz zadowolony że dostał... ci sie zwykle dawało... gożdziki.... Ja nie dorabiam żadnej ideologii, że komunistyczne święto itd., nie pamiętam tamtych czasów i co się wówczas dostawało, mam 25 lat:) Natomiast wiem, że miło mi, jak dostanę kwiatek (niekoniecznie goździk:P) od faceta. A dlaczego akurat dziś? A dlaczego nie???

Gość Maurycy Szogun
bazienka - muzyka chałowa, ale tekst pasuje w 100% do kafeterianek :-)

Gość ta niedobra pupaa
Moim zdaniem to seksistowskie święto, skoncentrowane na tym, żeby podkreślać różnice między płciami. Gdyby był dzień mężczyzn rzecz ywglądałaby inaczej.

Gość asiaaaaaaaaaa86
Ale złożył życzenia, znaczy-pamięta. W temacie zdaje się chodzi o tych, którzy nie pamiętają, albo zasłaniają się jakąś śmieszną ideologią, że nie lubią tego święta itd. Ciekawe czy tych panów stać na takie gesty, jak twojego, żeby żonie szepnąć miłe słówko na co dzień, powiedzieć "kocham" czy zabrać do kina, na spacer, kolację bez okazji? Wątpię. JA również nie wymagam naszyjnika z brylantami, ale właśnie tej pamięci, życzeń, miłego gestu.

Gość Maurycy Szogun
"Gdyby był dzień mężczyzn rzecz ywglądałaby inaczej. " Ponoć jest, ale pewnie kafeterianki bez pomocy wujka google nawet nie wiedzą kiedy...

Gość a ja napisałam mojemu
że nie chce nic bo w sumie nic nie chciałam nawet bym się nie obraziła gdyby nie złożył życzeń bo nie złożył tylko całusy wysłał i kwiaty pocztą kwiatową i jeszcze do pracy ( zawsze tak chciałam) a tu zonk bo mnie w racy nie było ale miłe miłe

Gość asiaaaaaaaaaa86
Zatem Dnia Matki, Ojca, Babci, Dziadka, Dziecka też nie obchodzicie? Uważacie, że to "puste" zabrać dziecko do wesołego miasteczka na Dzień Dziecka? Albo złożyć życzenia rodzicom Dniu Matki, Ojca?

dzień mężczyzn jest 10 marca hehe ja wiem

Gość Maurycy Szogun
a ja napisałam mojemu - po sprawdzeniu w necie się nie liczy :P

nie sprawdzałam teraz w necie tylko wczoraj z ciekawości

Gość Maurycy Szogun
a ja napisałam mojemu - no właśnie, wczoraj...a Twój to o dniu kobiet ma wiedzieć od zawsze i od zawsze go świętować. W d wam się poprzewracało.