Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężkieżycie

ciężkie życie faceta

Polecane posty

Gość fegret etet
"Poza tym mam całą masę psychicznych zachamowan i nawet po alkoholu nie jestem w stanie nic zrobic w kierunku zblizenia sie do kobiety." Faceci którzy zarabiają dobre pieniądze takich dylematów nie mają, po prostu pukają te wszystkie panienki lecące na nich jak pszczoły do miodu. Także jeśli ty sponsorze jesteś nadziany to ja jestem słoniem w różowe ciapki. ale spox - pomarzyć dobra rzecz.

Gość ginger21
heh no jeżeli chce sponsorować to nie może być biedny... z resztą nie o to tu chodzi... Trzeba wybić z głowy te głupie sponsorowanie a zachęcić do pracy nad sobą i dziki podryw live ;P

Gość fegret etet
sponsor z wielkiego miasta - żaden psycholog, wysłałbym nierobów do obozów pracy. po prostu wystarczy obserwować życie. naprawdę nie zauważyłeś że : 1) kobiety zawsze lecą na zamożnych 2) zamożni to wiedzą więc nie mają żadnych barier w robieniu z nimi co chcą

pierdolisz chlopie, na mojej uczelni gosc jezdzi SUV-em wartym 100k zł, urzadzal przez jakis czas co tydzien imprezy z lodowka pelna drogiego alkoholu, mieszka sam w mieszkaniu za ktore placi jakies 2500 zł/m. i dziewczyne sobie znalazl po roku _szukania_ i ta dziewczyna nie jest ani ladna, ani inteligentna, ani szczupla, a do tego juz zdazyla sie puscic z polowa meskiej czesci grupy..

Gość fegret etet
a Sokołem Milenium to przypadkiem nie jeździ ten twój kolo :-) gość musiałby z domu nie wychodzić, żeby nie mieć tego co chce jeśli chodzi o babki