Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja kochana teściowo

moja ukochana teściowa ;)

Polecane posty

Gość karolinka zebrzydowska
ja swojej świekrze 10 lat temu powiedziałam tak mamusia niech się nie wpierdala do mojego gospodarstwa bo jak pizdnę drzwiami to tylko wiatr po mnie zostanie:D mamy święty spokój ,zawsze jest miło i grzecznie,wnukom kasę na konta śle:D

Gość moja kochana teściowo
ale fajnie tym, które mają fajne teściowe Mi się niestety nie udało :/ Ale na szczęście ostatnio widziałam ją w styczniu, teraz to może ją zobaczę w na święta *ale mało prawdopodobne ;) I jeśli widzę ją raz na pół roku na chwilkę to może być :)

Gość aj tam aj tam olaboga
az mi dreszcze chodza po calym ciele jak czytam o takch heterach tesciowych!! co za babska okropne!! i te zazdrosne siostrunie!! nosz psia mac, niech hedna z druga znajdzie faceta i zacznie sobie zycie ukladac

Nie przejmuj sie moja przyszla tesciowa mowi ze jestem podszeptem szatana, bo zamieszkalam z jej synem przed slubem, i ze napewno zajde zaraz w ciaze, i ze zniszcze mu kariere :P Smiechu warte

Gość śmigła
a ja jestem teściową i pilnuje dzieci u mojej synowej. chyba nie wszystkie teściowe są wredne. kocham te moje wnuki nad życie.