Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carmenka..

Sms od byłego na dzień kobiet...

Polecane posty

Gość Carmenka..

dostałam sms-a od byłego... "nawet nie wiem, jakie kwiatki wolisz.. różyczki czy tulipanki, a to świadczy o tym, jak wiele jeszcze miałem się o tobie dowiedzieć". Nie wiem, jak to rozumieć..

Gość ojojojojojjjj
chyba żal się włączył mu, a kto zerwał i jak dawno?

Gość Carmenka..
To skomplikowane.. Ogólnie ja, ale właściwie tak naprawdę on.. Pół roku temu..

bo w sumie ten sms to mogl wiele znaczyc.. zalezy co ma chlopak w glowie ;) moze dalej o tobie mysli, moze zwyczajnie jest dobrze wychowany... sama wiesz jak miedzy wami bylo :) a ty jak myslisz ? czemu to napisal?

Gość Carmenka..
Przesadnie się nie starał, co i po sms-ie widać... więc i ja przestałam.. tkwiło to w martwym punkcie.. parę razy powiedziałam na propozycję spotkania się nie.. kogoś poznał.. to ja powiedziałam żegnaj.. On nie chciał się żegnać i zawsze na wszelkie święta pisze.. I zawsze jakoś tak dziwnie.. dwuznacznie..

Gość Carmenka..
To chyba dobrze wychowany.. myślę.. aczkolwiek to takie dwuznaczne..

bo zz dugiej strony jesli by chodzilo tylko o pamiec i dobre wychowanie napisałby ci wszystskiego najlepszego i tyle... no chyba ze jest flirciarzem i lubi ciagnac ludzi za jezyk i podpuszczac ;P

Gość Carmenka..
Nie jest flirciarzem, w ogóle nie potrafi rozmawiać.. jak twierdzi.. Tylko zawodowo potrafi.. a prywatnie o emocjach w ogóle ..

to nie mysl o nim... facet ma byc wart fatygi.. a przynajmniej dla mnie chlopak z ktorym nie da sie pogadac jest nie wart fatygi

Gość Carmenka..
Własnie nie wiem, po co tak pisze zawsze dziwnie.. Wystarczyłoby właśnie zwyczajnie... albo lepiej wcale.. Może lubi się przypominać?

Gość shesha23
Gdyby był dobrze wychwany to by napisał po prostu życzenia :) a on chce, żebyś odpisała i żeby na jednym smsie się nie skończyło :)

Gość Carmenka..
Elokwentny to jest niebywale... tylko gdy rozmowa schodzi na emocje itd. to mu nie idzie w ogóle..

i dobrze kolezanka napisala.. chlopak chce zebys odp i zeby sie nie skonczylo na jednym smsie. ale po co? gdyby byl wporzadku bylabys z nim nadal... nie ma co sie rozczulac

Gość Carmenka..
shesha23 - zna mnie to fakt, że w końcu nie wytrzymam i odpiszę..

Gość Carmenka..
Soniówka89 - miałoby to sens faktycznie.. chyba dlatego zawsze tak dziwnie pisze zawsze z jakimiś podtekstami... Abym szybko o nim nie zapomniała.. :O I pewnie zastanawiała się dlaczego tak napisał.. Może manipuluje mną celowo?.. :O

Gość shesha23
;) odpisz mu, że lubisz w ogóle inny rodzaj kawiatów, a swoją szanse miał na to żeby sie dowiedzieć, ale nie skorzystał ... dziękujesz za pamięc i pozdrawiasz. Żeby nie wiem co odpisał ty NIE odpisuj. Strasznie ich to męczy ... hehe niech myśli chłopak :)

Gość shesha23
Wiem, że może być trudno nie odpisać na następne, ale zaciśnij zęby i NIE odpisuj... Ja wyłączałam telefon, żeby mnie nie kusiło :) wiem, że to trudne, ale dasz rade... nie możesz pokazać, że może Tobą manipulować ;)

Gość Carmenka..
Myślę nad jeszcze oschlejszym odpisaniu i oczywiście podziękowaniu za pamięć..

jak mu jeszcze oschlej odpiszesz to moze odczytac z sms ze jednak on ie obchodzi... a ten napisany przez kolezanke wyzej jest taki akurat.. uprzejmy i zdeydowany oraz z argumentem :)

Gość Carmenka..
Aaaa i oczywiście zawsze przesyła buziaki.. Choć już mu pisałam, że to zdecydowanie nie na miejscu.

Gość Carmenka..
To pomyślę może coś w stylu.. to już nieistotne jakie kwiaty lubię, dziękuję za życzenia.. Aczkolwiek to takie nie do końca życzenia były.. tylko te buziaki jak zwykle.. :O

Gość shesha23
Nie dawaj mu odczuć, że myślałaś nad tym co odpisać. Przecież jak byliście razem to bedzie wiedział, że odpisujesz oschle, bo się złościsz. Napisz "grzecznie" ale zdecydowanie :)

wiesz tak szczerze to odnosze wrazzenie zze jednak chcialabys do niego wrocic... bo przeciez gdybys miala go w du*** to bys sms skasowala i zapomniala o tym w minutke

Gość eeetam rreety o reety
olej dziada i nic nie pisz. po co w ogole sie nad tym zastanawiasz. z tego przeciez i tak juz nic nie bedzie.

Gość Carmenka..
Fakt był dla mnie ważny, a powiedziałam mu o tym dopiero jak mówiłam żegnaj.. Wcześniej nic nie wiedział.. Wtedy zaczęła się fala pytań. dlaczego to, dlaczego tamto.. :O Uznałam, że warto to z siebie wyrzucić... więc go tym obarczyłam..

Gość Carmenka..
Owszem nic nie będzie.. Aczkolwiek.. Sentyment.. Nawet jako kolega by mnie cieszyła ta znajomość.. bo jest ogólnie wartościowy.. i jestem obiektywna.. tylko nie jest dla mnie..

Gość shesha23
nie obarczyłaś... tylko powiedziałaś co czujesz ... widocznie nie chciał tego słyszeć, gdzieś go to gryzie i pewnie żałuje ... wszystko zależy od Ciebie :) a myśle, że da się go nauczyć rozmawiać o uczuciach ...

Gość shesha23
Ale skoro jesteś na NIE. To daj sobie spokój. Odpisz dziękuje i pozdrawiam. Nic więcej. Nie myśl. Ze stopy koleżeńskiej nic dobrego by nie było.. uwierz.. sama próbowałam i gra nie warta świeczki.