Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Corool

Pocenie się...

Polecane posty

Gość Corool

Witam , widziałem już na wielu forach tematy pt. " poce i wgl. nie wiem co z tym zrobić" . Mój problem polega na tym że stasowałem różne : dezodoranty, antyperspiranty i niestety nic nie działa . Pewnie zaraz ktoś napisze do ze stresu , ale jak oglądam TV w ferie w domku przy paluszkach , to jakoś też sie poce , poce... to za mało powiedziane czasami mam takie kółka pod pachami że szok . Ja chce wyjść z przyjaciółmi na boisko po 2godzinkach gry... Ja wracam do domu to moja bluzka jest jak szmata spocona jakby była zamoczona w wodzie . Ten problem zaczoł sie 3miechy temu... Zaraz bd lato a ja nie mam zamiaru cały czas chodzić w bluzach , gdyż kółka pod pachami po łokcie nie są zbyt atrakcyjne ... . Jeśli to pomoże określić przyczyne i rozwiązanie jestem 14letim męszczyzną 172cm. waga 58kg. Prosze przczytać całośc a nie wypowiadać się po przeczytaniu tematu :)).

Gość 564738920ghjk
MęŻczyzną to ty jeszcze nie jesteś, najwyżej chłopakiem. (sory, nie mogłam się powstrzymać:P:) Tarczyca przebadana?

Gość Corool
:pp fakt , faktem . Ale tak jakoś napisałem . Nic nie było badane . Dopiero można powiedzieć badam temat co z tym powinniem zrobić.

Gość annamarysiarakow
Nagłe zwiększenie pocenia sie moze byc spowodowane zaburzeniami w pracy tarczycy - polecam kontakt z lekarzem pierwszego kontaktu, on ciebie skieruje do endokrynologa, jesli uzna za stosowne. A w ogole to chlopaki w twoim wieku, tzn przechodzacy okres dojrzewania czesto tak maja tzn. bardzo sie poca.

Gość orkidee
napar z szalwii polecam codziennie po 2 tyg powinna byc poprawa

Gość Corool
Dobrze , dziekuje wszystkim za porady . Jeśli badania tarczycy nic nie wykażą i inne metody , jeszcze sie przypomne . Z góry jeszcze raz bardzo dziekuje ;). Pozdrawiam

Gość hjgfhjgfhgfh
kup sobie taki produkt w aptece etiaxil i uzywaj raz do dwoch w tygodniu zobaczysz od razu ze sie nie pocisz. slowo. ja tez tak mialem i pomoglo od razu. fakt ze to kosztuje ok 40 zl ale starcza na 2-3 miesiace wiec warto wydac kase i miec swiety spokoj!!! powodzenia:P)

Ja używam czegoś takiego jak ETIAXIL, i nie wiem co to spocona pacha. Działanie takie jak ta ZIAJA blocker. Są też tabletki, perspi block czy jakoś tam. Proponuję udać się do apteki i zapytać, co może być skuteczne dla mężczyzny.