Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaktokurnajest

CZEMU METALE NIE LUBIĄ LUDZI SLUCHAJACYCH MUZYKE ELEKTRONICZNĄ?

Polecane posty

Gość jaktokurnajest

CZEMU NIMI GARDZĄ- uwazacie sie za lepszych od fanow elektroniki-tylko dlatego za dla was fan j.m.jarre,jeffia milsa czy juno reactor to, to samo co fan energy2000 czy innego bassahunerasa. wycieracie sobie pyski słowem ''techno'' mimo ze pewnie nigdy nie slyszeliscie zadnego utworu,ani nie poznaliscie zadnego zwolenika tego gatunku i co najwyżej mylicie z pop'em/dance z powodu popularnosci słowa techno. nieno ja rozumiem ze nie kazdy musi wiedziec czym sie od siebie roznia trance/house/jungle/ambient czy najmniej popularne tehno (oraz inne odmiany)ale trzeba byc idiotą zeby co chwile uzywac terminu ktorego znaczenia sie nie zna. tylko dlatego ze nasza muzyka jest inna? inaczej sie jej słucha? dla klimau,relaksu,pobudzenia wyobrazni..... tylko dlatego ze nie da sie jej tak latwo zareklamowac/szpanować jak metal czy rock'iem (gadaniem o ''intelientnym przesłaniu'') dziwne ze pomimo waszej rzekomo wysokiej wrazliwosci na muzyke to ludzie sluchajacy niekomercyjnej elektroniki (goa/psytrance,tech,dnb,ambienty itd...) bardzo często zaglądają w rejony rocka/metalu zato wy widzicie w m-el. tylko bass. praktycznie kazdy argument za ''wyższością'' metali jest zbudowany na bzdurnych stereotypach zwiazanych z muz.el.

Gość i cant see my...
ja slucham metalliki, tiesto, i np stachurskiego, czy burialu podoba mi sie wiele gatunkow muzycznych ale kazdy ma swoj gust i kazdemu podoba sie cos innego.

Gość pierdolta
sie cpuny

Gość jaktokurnajest
sam jestes cpunem

Gość a kogo obchodzi co kto slucha?
niech sie ograniczaja do swojej muzy jezeli sa ograniczonymi ludzmi, ja znam sporo osob, ktore sluchaja i ciezkiego metalu i typowej elektry i lzejszego rocka :P

Gość co to kurna jest
typowa elektra

Gość faktycznie-pojebane tojest
ze jak sluchasz metal/rock to zaras jestes indywidualista i i inteligent-a jak elektroniki to cpun z białymi rekawiczkami. najgorsza masakra w polsce jest z techno-ludzi słuchajacych tej muzyki jest moze 1/10 co metalu-malo kto ja rozumie-dla przecientnego vixaza jest zbyt nudna.tylko ze ci vixaze pitola ze sluchaja techno i potem taki fan metaliki pierdoli ze on to slucha prawdziwej muzyki a nie jakiejs tam techniaffki....ze on niby nie idzie za modą itd. tylko jaka to moda na techno skoro na vivie tech lecialo ostatnim razem w 1997 roku?. w polsce to jest jakas psychoza-nikt nie zna ''prawdziwego'' tech. a powstaja jakies piosenki/spektakle teatralne/progrsmy naukowe/kluby na forach/skecze w kabaretach przeciwko tehno.

Gość faktycznie-pojebane tojest
uppp

Gość dhdthdrh
drhdhhr

Gość y5r6ur
u66uu

Gość co ci chodzi
bo techno to "muzyka" rzeczywiscie bez zadnego przekazu, bez treści. to tylko puste elektroniczne brzmienia. uważam że ludzie słuchający czegos takiego są mniej inteligentni i mniej ambitni, mniej myslący. dziękuję.

Gość vjvjv
co ci chodzi -ale ty jestes debil

Gość bbb cbc
naserjo metale sa tacy głupi i zawistni

Gość bbb cbc
bkh

Gość bbb cbc
'' ja pierdole............ bo techno to gowno '' pewnie nigdy nie slyszales zadnego kawalka techno debilu.

Gość yutube
bo ci najbardziej tru metale to zaściankowi idioci :)

Gość wsumie
racja

Gość wsumie

Gość wsumie
ja pierdole............ bbb cbc - slyszalam cioto i mowie ze to gowno. nie osmieszj sie-nikt kto omawia muzyke elektroniczna od slowa techno nie wie czy iono jest.

Gość wsumie

Gość wsumie
yuuhkh

Gość techno to
gowno

Gość sam jestes
gowno

Gość spiepszaj techno
zjebie

Gość metal - techno
Metal jest lepszy od techno, trance,house

Gość metal - techno
co ci chodzi bo techno to "muzyka" rzeczywiscie bez zadnego przekazu, bez treści. to tylko puste elektroniczne brzmienia. uważam że ludzie słuchający czegos takiego są mniej inteligentni i mniej ambitni, mniej myslący. dziękuję. Chuj z tym przekazem. Techno, trance, house nie ma przekazu, black metal ma przekaz sławienia Szatana.

Gość metal - techno
bbb cbc '' ja pie**ole............ bo techno to gowno '' pewnie nigdy nie slyszales zadnego kawalka techno debilu. Ja słyszałem van burena, stonface and terminal, jahel itd. Metal jest 100x lepszy :)

Gość metal - techno
Techno, trance, house to takie plumku-srumku dobre do kimania. Metal to siła, ciężka głitara, pazur, skomplikowane linie melodyczne na gitary, perke i to jest piękne :)