Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agulka27

Czy teść powinien złożyć życzenia?

Polecane posty

Gość Agulka27

Witam! Mam pewnien dylemat nie powiem że się tym nie przejmuje chodzi mi o Teścia jest ogólnie niebyt rozmowny w stosunku do mnie tak było zreszta odkąd poznałam sie z moim mężem. Jeśli chodzi oo relacje to nie kłucimy sie nie jestem osobą która woli takiego typu "ekscesy" wole porozmawiać lecz denerwuje mnie w nim to że lubi poszyderować sobie i jest mało konkretny choć jak myśle nie powinnien to osoba bardzo wykształcona. Nigdy nie skałada mi życzeń z okazji dania kobiet uważam że to nie ładnie z jego strony nie mowie mu tego bo nie chce okazać że sie przejmuje takim czymś. Mamy z mężem synka też go nigdy nie odwiedza jedynie jak przyjedziemy to sobie z nim porozmawia- natomiast nie mowie ze go nie kocha. nie powiem ze mi nie jest przykro z powodu jego zachowania byc moze taki jest ale tylko krowy się nie zmieniają przestaje mi zależeć na dobrych relacjach z teściami dlatego choć bedziemy mieszkac bliżej nich juz niedługo przestaje mi zależeć i już mam dość trakich starań o jakąś ich sympatię. Czy ktośma taki problem Co myślicie na ten temat? Pozdrawiam i dziekuje za odp.

Gość kurde ty chyba
Ty masz chyba za dobrze, nie masz problemów to je sobie wymyslasz!!!!!

Gość spoko jelopie
kup sobie slownik bo strzelasz orty nie z tej ziemi albo popros tescia by ci kupil:D

Gość I*ll Save you all my kisses..
ja pierdole straszne,skocz! ortografy to jeszcze chooj ale jaki problem wielki!:O

Gość mam podobną sytuację i ...
o uwagę teściów walczyłam 10 lat i znudziło mi się leję na nich jak i oni na mnie przez ten cały czas nawet do mojego dziecka nie przyjechali żeby zobaczyć jak wygląda a małe ma już 1,5 roku :)

Gość dfgfhcc
ja odkąd zostałam synową dostaję kwiatka od teścia w dniu kobiet ...dostaję je również od szwagra i syna..no i oczywiście od męża...:-P