Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soniaczzzzzz

DZIEŃ KOBIET podpowiedzcie

Polecane posty

Gość soniaczzzzzz

Przeczytajcie tylko i mi powiedzcie co o tym sadzicie, prosze. Mój facet ma stała prace, zarabia, starcza mu na wszystko. Dziś jest dzien kobiet, myślałam ze gdzieś wyjdziemy razem (bo nigdy tego nie robimy) ale on wziął prace dorywczą od rana do wieczora w innym mieście gra na balu z okazji dnia kobiet (gra na gitarze) dostałam z samego rana tylko smsa z zyczeniami i nic wiecej, przez cały dzien cisza bo nie moze rozmawiac i pisac bo PRACUJE! Spoko ja wiem jakby nie miał kasy, ale ma prace normalną a tu musiał znowu polecieć za kasą

Gość pannaJulianna
niektórzy nic sobie nie robia z takich świąt typu walentynki dzien kobiet itp. - może za to w weekend przygotuje cos miłego dla Ciebie?

wybacz ale jak ma takie dodatkowe źródło dochodu to raczej 9 by nie mógł pojechać ;) A ty się zastanów robisz tragedie z powodu jakiegoś durnego sztucznego komercyjnego święta.

Gość Brzydzia30 w pomaranczy
Moj tez w pracy do jutra:)I tez dostalam ale mmsa;)przeciez z tego powodu nie skocze:O Sama sobie zrobilam dzien kobiet:classic_cool:

Gość soniaczzzzzz
mam w dupie święto kobiet, ale na boga my nid=gdy nigdzie nie wychodzimy wiec myślałam, że może to nas zmobilizuje, ale nie zawsze praca

Gość soniaczzzzzz
poza tym mógł nie brać tej pracy to nie jest tak ze to obowiązkowe ma stałą prace a jeszcze dodatkową bierze

przyzwyczajaj się pracować trzeba dopóki ta praca jest. Dzisiaj jest tak że najlepszy pracownik może stracić najpewniejszą pracę z dnia na dzień. takie rządy nastały i powinnaś się cieszyć że facet chce pracować.

Gość soniaczzzzzz
dobrze ma prace i szanuje to, ale taką dorywcza moze zawsze wziać akurat teraz musiał?

To moze z nim porozmawiaj i zaplanujcie cos w weekend:)

dziewczyno jak tak dalej pójdzie w tym kraju to za parę mc już żadnej nie będzie miał i będzie miał duuuuuuuuuuużo czasu dla ciebie Zrozum takie dni jak 8 marca że debile chcą płacić i to dobrze są rzadkością trzeba kretynów doić puki jest z czego i twój facet to rozumie.

Gość soniaczzzzzz
w sobote pracuje a w niedziele zobaczy sie, tylko to właśnie jest typ domatora jemu sie nie chce bo po co. szanuje to wiem ze sie różnimy jedni wolą to drudzy tamto ale zawsze mam taka nadzieje ze jak nadchodzi jakies swieto to moze jednak... :(

Gość soniaczzzzzz
chyba nikt mnie nie rozumie za bardzo dobra nie ważne :P ide sie napić winka z kumpelą

Chyba nie zrozumiemy:O a porozmawiac to najlepiej z nim bo my Cie raczej nigdzie nie zaprosimy:P Dzien kobiet sie jeszcze nie skonczyl wiec zadbaj,zeby milo go spedzic:)

Gość soniaczzzzzz
nawale sie zaraz winiaczem ze współlokatorką zapale papierosa i odpłynę :) rzadko tak robie ale jak tzreba to trreba!