Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawsska

Czy miałyście kiedyś do czynienia z penisem krótszym niż 13 cm?

Polecane posty

Gość analupoo
a na wygląd to już nie pusty ? :D :D haha dobre! pewnie dlatego ,że ty wybierasz tylko pod kątem wyglądu no ,ale tak to jest , jak to mówią u innego w oku drzazgę widzisz,a u siebie belki nie :O 🖐️

Gość Rosseee
Po czymś trzeba wybierać. Wiadomo, że pierwsze na co zwraca się uwagę to wygląd. Reszta przychodzi dużo później.

Gość kolodent
w sumie tak masz racje, jestem głupim hujem bo patrze na wygląd. Juz tak niebede robil. teraz juz tylko bede ludzi oceniał po ich sercu.

Gość ja tam bym mogła zrezygnować
z seksu jeśli facet by nie mógł ,ale baaardzo bym go kochała i by miał miliony;)

Gość Rosseee
Serce jak serce. Od serca to można mieć przyjaciół. Między parą musi być jeszcze namiętność.

Gość ja tam bym mogła zrezygnować
dla samych milionów nie, musiałabym go kochać, ale z drugiej strony dla samego kochania bym nie zrezygnowała, musiałby mieć coś jeszcze , np. dużą kasę

Gość kolodent
Ide spać, ani ja najmądzrzejszy ani najbogatszy ani, duzego kutasa niemam. ani ja przystojny. Tylko to że mam swoje w bani i wiem do kąd zmierzam, i dziekuje za to Bogu. Dobranoc.

Gość analupoo
a namiętność można mieć tylko z przystojniakiem? jak kogoś kochasz to jego wygląd i tak się tobie wydaje naj naj mimo,że dla koleżanek najprzystojniejszy to on nie jest 🖐️

Gość Rosseee
Na wygląd zwraca się uwagę jak się jeszcze nie kocha. To pierwsze co widzimy jak kogoś poznajemy. Raczej trudno jest się zakochać w kimś kto nam się nie podoba i nas nie pociąga.

Gość najprościej
ja kiedys mialam takiego max 8cm i za pierwszym razem byla trauma, bo nie dosc ze minimalny to stosunek trwał 3 sek. ale prawda jest taka jak napisano wczesniej, ze jesli sie kogos kocha to si edaje druga szanse:) ja tak zrobilam, i nie zaluje. potem wyczyniał tym "maluszkiem takie rzeczy ze nie jeden "olbrzym" baaardzo chcialby miec takie umiejetnosci. polece frazesem, ale nie liczy sie rozmiar ale umiejetnosci:)

Gość a ja miałam tak
gorzej jak ktoś ma 12 cm i umiejętności brak :P

Gość To ja z moim 12 cm.
wolę już zostać dożywotnim prawikiem i starym kawalerem, bo jak nawet w związku jest tzw. ''miłość'', to żona/dziewczyna i tak mnie zdradzi, bo jak ja jej dogodzę takim małym? Po co wtedy robić za rogacza, już lepiej żyć samotnie. Przynajmniej oszczędzi się kłopotów.

Gość manianowak
dziewczyny wejdzcie sobie na stronkęwww.erotyzm-oczami-kobiet.pl tam znajdziecie sporo fajnych artykułów dotyczących sfery kobiecej seksualności, poza tym obejrzycie tam artystyczne filmy oraz zdjęcia

Gość gniaminia
Muszę zgodzić się opiniami, że nie zawsze rozmiar ma znaczenie. Ja nie jestem zbyt dużych gabarytów a w dodatku jestem "ciasna". Mój facet jest bardzo drobny, niski i na początku byłam zaniepokojona czy bedzie w stanie mnie zaspokoić. Zawsze czułam duży opór przy penisach normalnej wielkości a w tym przypdaku tak się zgraliśmy, że jest rewelacyjnie. Potrafi wyprawiać ze mną takie rzeczy w łóżku, jakie z nikim innym nie były możliwe, bo sprawiały mi ból.