Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość purpura to kolor nicości

musimy uprawiać miłość po cichu u niego

Polecane posty

Gość gsetab
nie przesadzaj.Wlaczcie na caly regulator muzyke i jazda.No co to juz imprezy we wlasnym domu w bialy dzien nie mozna zrobic?

Gość urodzona aktorka
facet autorki jest po prostu przewrażliwiony, bo z jej postu zrozumiałam, że rzeczone sąsiadki kiedyś waliły w drzwi, a nie teraz. Może dziewczyna reaguje normalnie i wcale nie drze się wniebogłosy jak ją tu wszyscy posądzają? Dla mnie osobiście cała sytuacja jest humorystyczna i tyle. Całe szczęście nie mam takiego problemu bo nie mam sąsiadów z bloku :-D

Gość gsetab
"Dlaczego kiedy ludzie nie zgadzają się z poglądami drugiej strony, zaczynają majdrować przy ich ineteligencji?" poniewaz uwazaja,ze wszyscy powinni miec takie poglady jak oni

jeżeli ORGAZM wg ciebie jest równoważny z KRZYKIEM, to MASZ RACJĘ. czytasz czasem sama siebie? to ja ci pisałam, że nie muszę krzyczeć żeby mieć orgazm i to ty mi pisałaś o głośnym niekontrolowanym orgazmie i zarzucałaś mi, że ten cichy to jest wyreżyserowany

broom w waszych nickach nie pisze (ona ma tyle i tyle lat) :-) A skoro mowa o wyniesieniu się, to może wy przenieście się tam gdzie nie będzie wam nikt stękał, krzyczał, pierdział i puszczał głośno muzyki.

Gość gsetab
ja mam sasiadke i ona ma sypialnie pod nasza sypialnia.Moge sie drzec ile wlezie:) ona zreszto tez swieta nie jest tak samo sie drze na dole i ja to slysze.Normalny ludzki odruch i co z tego.Przeciez wszyscy uprawiaja seks.

A skoro mowa o wyniesieniu się, to może wy przenieście się tam gdzie nie będzie wam nikt stękał, krzyczał, pierdział i puszczał głośno muzyki. można też wynieść się tam gdzie nikt nie będzie walił do drzwi bo jest za głośno, nie? każdy kij ma dwa końce

Gość szczerze mówiąc.....
urodzona aktorka, Nie wystarczy być urodzoną, trzeba jeszcze pożyć. "Czy aktorstwem w seksie jest świadome panowanie nad własną fizjologią aby np. przedłużyć stosunek osiągając przy tym większą rozkosz?" - można przedłużać stosunek, podobnie jak wstrzymywać mocz. Stosunek można skończyć bez osiągnięcia PEŁNEJ ROZKOSZY. "Czy aktorstwem jest świadome otwieranie oczu "na siłę" podczas orgazmu" - to zdanie świadczy o tym, że nie masz najmniejszego pojęcia co to jest ORGAZM. Jeżeli kiedyś to przeżyjesz, to przestaniesz bredzić o "świadomym podczas orgazmu". "Przykłady można mnożyć" - wróć do tego tematu jak będziesz już miała coś do powiedzenia.

Donkapatke , skoro nie ma wzmianki na temat wieku o ja mogę być równie dobrze młodym moherem.

gsetab ja mam sasiadke i ona ma sypialnie pod nasza sypialnia.Moge sie drzec ile wlezie ona zreszto tez swieta nie jest tak samo sie drze na dole i ja to slysze.Normalny ludzki odruch i co z tego.Przeciez wszyscy uprawiaja seks. No po wypowiedziach na forum widać, ze nie wszyscy ;-P

jeszcze raz ostatni skoro to takie normalne niech krzyczy u siebie przy siostrze i swoich sąsiadach

Gość gsetab
"wybudujcie sobie bunkier w lesie i tam drzyjcie "spontanicznie" japy podczas ruchania " reklamacje mozesz zglosic do archtektow co ci dam wybudowali.Trzeba sobie bylo wziac wolno stajacy domek:) a nie wytapetowany inkubator:P

No po wypowiedziach na forum widać, ze nie wszyscy ;-P pokaz mi, ktorych bo Twoja umiejetnosc wyciagania wnioskow mnie fascynuje :)

broom Donkapatke , skoro nie ma wzmianki na temat wieku o ja mogę być równie dobrze młodym moherem. W tym momencie czepiasz się słówek.

Oczywiście, że się czepiam Donkapatke. Przecież na tym ta zabawa polega.

Ci tózy krzyczą - uprawiają seks. Ci którzy nie krzyczą - nie uprawiają. Trzeba tylko wyjaśnić jeszcze czy ci krzyczący orgazmu nie udają.

Wszystko można o Czizas powiedzieć ale nie to, że jest zaściankowa. :D

Mnie fascynuje Twoja zaściankowość. zapymnijmy, ze podejrzewalam Cie o umiejetnosc wyjasnienia czegokolwiek :) moj blad

Gość urodzona aktorka
to zdanie świadczy o tym, że nie masz najmniejszego pojęcia co to jest ORGAZM. Jeżeli kiedyś to przeżyjesz, to przestaniesz bredzić o "świadomym podczas orgazmu". :-D :-D Chyba nie mam, a tysiące moich orgazmów to było czyste aktorstwo :-P

Gość gsetab
"skoro nie ma wzmianki na temat wieku" a co tutaj ma wiek do orgazmu?Orgazm zwykly lechtaczkowy moze przezywac juz nawet dziewczynka.Nie slyszales o tym,ze dzieci sie onanizuja,bo im dobrze?:P facet zawsze dochodzi.Kobieta nie zawsze(tylko ta co zna dobrze swoje cialo).

"Kobieta nie zawsze(tylko ta co zna dobrze swoje cialo)." Może być jeszcze taki wariant, że spotka kogoś kto wie co zrobić, żeby orgazm u niej wywołać. I oczywiście wiedzę tę odpowiednio wykorzystuje w praktyce. Bo oczywiście orgazm można osiągnąć w samotności ale w parze jest bardziej interesująco.

broom, trochę poszerzę twoje wnioski. Jeżeli planujesz przeżywać orgazm w niezakłócającej nikomu ciszy, to pieprz się gdzie chcesz. Jeżeli natomiast dopuszczasz możliwość, że możesz wydać jakiś zakłócający odgłos to szukaj STRYLNYCH warunków zanim nawet pomyślisz o pieprzeniu.

Gość gsetab
"Ci tózy krzyczą - uprawiają seks. Ci którzy nie krzyczą - nie uprawiają. Trzeba tylko wyjaśnić jeszcze czy ci krzyczący orgazmu nie udają." mozna uprawiac seks i nie miec orgazmu(przynajmniej kobieta moze).Nie wiem jak jest w przypadku innych kobiet ale jak mam orgzm to krzycze i mam w dooopie wszystko.Moze jakies potrafia stlumic okrzyki rozkoszy ja nie.Przykro mi nie bede wsadzala sobie knebla do buzi tylko dlatego,ze sasiadki sa niezadowolone. ogolnie jest duzy procent kobiet,ktore udaja orgazm i krzycza aktorsko:) chyba nie chca ranic partnerow i mowic im,ze sa beznadziejni w lozku.Tak mysle:P

"tysiące moich orgazmów to było czyste aktorstwo" - nie, nie aktorstwo, dziecięce CHWALENIE SIĘ. Gdybyś przeżyła TO chociaż raz, tobyś wiedziała, że TO odbywa się poza twoją kontrolą.

Gość gsetab
"Może być jeszcze taki wariant, że spotka kogoś kto wie co zrobić, żeby orgazm u niej wywołać." no tak bez tego kogos orgazm wogole nie mozliwy ale kobieta tez powinna znac swoje cialo,zeby mu przekazac niezbedne wskazowki.Przeciez kazda jest inna i podnieca ja co innego.

"tysiące moich orgazmów to było czyste aktorstwo" - nie, nie aktorstwo, dziecięce CHWALENIE SIĘ. Gdybyś przeżyła TO chociaż raz, tobyś wiedziała, że TO odbywa się poza twoją kontrolą. a nie balas sie nigdy ze mozesz nie "wrocic"?

"no tak bez tego kogos orgazm wogole nie mozliwy" Nie chcę burzyć porządku Twojego świata ale możliwy jest orgazm bez tego kogoś. :D

Gość gsetab
heh znaczy mozliwy:p sie zamotalam ale w samotnosci to jednak nie to samo:P