Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przedstawiciel społeczeństwa

dawanie kobiecie kwiatka na randce nie ma sensu

Polecane posty

ABS czyli lepiej wręczyć kobiecie pięć złotych zamiast róży?

brumka oczywiscie że kwiaty dla kobiety to coś miłego i fajnego Uwazam tylko że na pierwszym spotkaniu sa niepotrzebne Kwiaty to wyrazy wdziecznosci,uwielbienia,upodobania itd Dając je na pierwszym spotkaniu trochę sie "wydurniamy" w oczach kobiety i przed samym sobą Na drugim spotkaniu uważam ze sa jak najbardziej na miejscu :)

Gość bezcennachwila1979
rany,ale macie problemy :) kobiecie nalezy zawsze dawac kwiaty,a takie głupie tezy tylko rozleniwiaja samcow,a gentlemanow coraz mniej :P ------------------------------------------------------------------------------ www.aleksandrawajnert.blogspot,com

Na drugim spotkaniu uważam ze sa jak najbardziej na miejscu to zalezy czy jest za co byc wdziecznym :P

jak już inwestować, to aby coś z tego wynikło:P, najlepiej się umówić w parku, po godzinie będzie wiadomo czy dziewczyna jest zainteresowana czy nie, wiec zaprasza się ja na kawę, ewentualnie na piwo, pod warunkiem że nie lubi piwa, bo jak lubi to opcja odpada, koszty zbyt duże, :D:P

to zalezy czy jest za co byc wdziecznym " hahahaha:) no tak :) coś w tym jest :)

Czemu wszyscy zaraz od głupców wyzywają tych, którzy mają inne zdanie. Jakaś dziwaczna maniera. Regresie rozumiem choć kwiatów i tak żal. :)

regres*** a dlatego aby jej sprawić przyjemność, i na początku ukryć swoich kilka wad takich jak sknerstwo:P:P:P

wazne zeby facet mial cos do powiedzenia, a kwiatek jak jest to fajnie, jak nie ma to bez tragedii a jak przychodzi na kolacje i zamiast kwiatka ma wino to jeszcze lepiej :)

i na początku ukryć swoich kilka wad takich jak sknerstwo" :D

wiecie to jest zastanawiające, za życia człowiek aż się prosi aby jakiś wiecheć dostać a po śmierci gdy nie ma już okazji zobaczyć wieńców ludzie przynoszą na cmentarz i tu się pojawia pytanie PO CO???

Czizas - a jak ma do tego jeszcze kolację to już pełna ekstaza. :D

ludzie przynoszą na cmentarz i tu się pojawia pytanie PO CO??? nie po co, tylko dla kogo dla siebie cmentarze sa dla zywych

kto ma kolacje, :O facet przynosi kwiaty i wino, a kobieta kolacja i pól dnia pracy nad sobą aby dobrze prezentować :P, :Oale już nie ma dżentelmenów, którzy by przychodzili z bukietem róż i butelka czerwonego wina...ale się rozmarzyłam

cmentarze sa dla żywych a ja zawsze myślałam że tam się chowa zmarłych i im się te kwiatki zostawia:O

ale już nie ma dżentelmenów, którzy by przychodzili z bukietem róż i butelka czerwonego wina.." są są :) w serialach :)

Gość proekozielona
oczywiscie że kwiaty dla kobiety to coś miłego i fajnego Uwazam tylko że na pierwszym spotkaniu sa niepotrzebne Kwiaty to wyrazy wdziecznosci,uwielbienia,upodobania itd Dając je na pierwszym spotkaniu trochę sie "wydurniamy" w oczach kobiety i przed samym sobą Na drugim spotkaniu uważam ze sa jak najbardziej na miejscu Regres zgadzam się z Twoimi słowami powyżej. Ja czasem czuje sie niezrecznie jak dostaje kwiatka na 1 spotkaniu.

cmentarze sa dla żywych a ja zawsze myślałam że tam się chowa zmarłych i im się te kwiatki zostawia a po co zmarlemu pogrzeb, trumna, kwiatek i znicz? to tylko pewien rytual, ktory pomaga zywym pogodzic sie z utratą bliskich

Ja czasem czuje sie niezrecznie jak dostaje kwiatka na 1 spotkaniu. " dlatego uważam że najpierw jest lepiej wybadać czy i jakie kwiaty lubi ? :) pozniej równie dobrze bedzie sie z nich cieszyć jakby to miało byc na pierwszej randce :) po prostu unikamy w ten sposób niezrecznosci a nóż sie okaże że ma alergie na tulipany o której nie wiedzieliśmy :P