Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aisschaa

Zauroczona w duzo starszym facecie

Polecane posty

Gość aisschaa

Hej. Mam 26 lat i zauroczylam sie w facecie 45 letnim. JA jestem mezatka, on tez ma zone i syna. Wiem, ze nigdy miedzy nami do niczego nie dojdzie. Bardzo kocham mojego meza i jestem z nim szczesliwa. Mimo to bardzo lubie tego faceta. Pracujemy razem, widuje go czesto. Uwielbiam jego poczucie humoru, jego sposob bycia. Lapie sie na tym, ze robie wszystko, zeby znalezc sie blizej niego, zeby z nim chwile porozmawiac, czesto o nim mysle. Jak pozbyc sie tego dziwnego uczucia?

Gość aisschaa
Podnosze

Gość Dimek76
Jak jestes zauroczona tym "starszym" to zostaw meza teraz, nie rob mu krzywde, bo meza nie kochasz naprawde. Wtedy szukaj nowego faceta.

Jak? Wylac na siebie kubel zimnej wody.... Bierz sie za siebie, poki czas. Inaczej skrzywdzisz kilka osob. Oznaki, ktore podalas, sa niepokojace. Piszesz, ze SZUKASZ jego towarzystwa. A wiec ciegnie cie go niego. Powiedz o tym swojemu mezowi. Mysle ze rozmowa z nim bardzo cie otrzezwi:)

Gość Dimek76
Ale to sa wlasnie poczatki zdrady, widac ze nie mysli wogole o mezu. Teraz wytlumacz, dlaczego nie myslisz o mezu, jak nic do niegu nie czujesz to odejdz, nie krzywdz.

Gość aisschaa
Kocham meza! Jest wspanialym, dobrym czlowiekiem. Nigdy go nie zdradze. No i juz napewno nie bede o tym z nim rozmawiac, bo to popsuloby nasze relacje. Dimek - dlaczego mam zostawic meza? Nie powiedzialam, ze zakochalam sie w tym facecie. Jestem tylko nim zauroczona, lubie z nim przebywac.

Gość Dimek76
Powinnasz zostawic meza bo chyba nie kochasz jego juz. Sama sobie odpowiedzialasz "napewno nie bede o tym z nim rozmawiac, bo to popsuloby nasze relacje" Nie spodziewaj sie od meza tego co nie mozesz jemu sama od siebie dac, n.p. w tym wypadku szczerosc.