Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość medinette

Nowe pigułki Medinette

Polecane posty

Gość z zapytaniem
Ale to w każdej aptece DOZ można dostać ten trójpak madinette w sumie za 96zł? Kurcze ja płacę za opakowanie 41zł, a tu wychodzi po 32 zł za opakowanie!!!

"Ale to w każdej aptece DOZ można dostać ten trójpak madinette w sumie za 96zł?" Jeśli zamówisz przez internet tak, ale idąc na ślepo do apteki niekoniecznie.

Gość błonniczek
Czyli i tu nas robią poniekąd w konia :/ Bo ktoś się napali, że kupi pigułki za 32 zł i idzie sobie do doz'u po trójpak ze stówką w kieszeni, a tu zonk :/ Jak w internecie tak pisze, to i idąc do apteki bez złożonego zamówienia tak powinno być!!!

Gość kakasia1234
Wiecie co z tą apteka internetowa doz jest tak, że jeśli zamówimy przez neta to ceny będą takie jak na stronie internetowej, a w aptekach doz stacjonarnych jest drożej. Zamówiłam ten trójpak madinette przez neta był za 77zł !!! czujecie 26zł za opakowanie wychodzi, na drugi dzień miałam tabletki do odebrania w wybranej przez siebie aptece a za wysyłkę nie płaciłam.

Gość bez sensu!!!
To jest bez sensu, bo wychodzi na to, że ta sama apteka oferuje te same leki w różnych cenach. Czyli jak nie zamówimy przez www, to płacimy drożej, a jak zamówimy, to taniej :/ Swoją drogą 26 zł za madinette to mega tanio. Nie spotkałam się jeszcze z tak niską ceną tych pigułek, a sama je przyjmuje od ponad pół roku.

Gość kakasia1234
No właśnie tez nie rozumiem tej polityki ale własnie tak jest że w aptece stacjonarnej doz jest drożej niż w internetowej. Nie wiem jak wyglądają ceny madinette w innych aptekach, ale może te trójapki tez są takie tanie.

Gość kokoszanel27
Za trójpak wychodzi 77 zł, a pojedyncze opakowanie? Też niższa cena czy już normalna, tzn. powyżej 30-32 zł?

Gość kokoszanel27
Za trójpak wychodzi 77 zł, a pojedyncze opakowanie? Też niższa cena czy już normalna, tzn. powyżej 30-32 zł?

Gość kakasia1234
Haha a tu niespodzianka, bo w dozie wywindowali cenę pojedynczego opakowania, chyba na rzecz tych trójpaków. Pojedyncze opakowani madinette kosztuje 38zł-oszaleli.

Gość bez sensu :/
No to gdyby kupować pojedynczo, to za 3 opakowania madinette zapłacimy bodajże 114zł, a w trójpaku 77zł? To dla mnie totalny bezsens i jakoś nie potrafię zrozumieć polityki tej apteki. U mnie w aptece płacę za opakowanie 34zł... także dosyć drogo.

hej! dzis ginekolog zmieniła mi mercilon na medinette! nigdy nie słyszałam o tych tabletkach, i zastanawiam się jak one będą działać! ostatnie tabletki po pol roku spowodowały u mnie straszny trądzik i wypadanie włosów dlatego mam nadzieję że ta nowość to zwalczy! oprócz tego mam PCO, czy ktoś z PCO je brał jak efekty? ja dziś zakupiłam 3pak za 73 zł ;-) więc jest duża oszczędność! bo pojedyncze by mnie wyszły 91 ;-)

Gość js87
odkupię MAdinette Cyprest albo Diane 35 z odbiorem osobistym we wroclawiu js87wr@gmail.com

odkupię tabletki Madinette najlepiej z odbiorem osobistym we Wrocławiu:) andromeda.wroc@gmail. com

Gość Gosiekxxx
HEj!! Stosuję te pigułki. Są świetne. Po pierwsze nie zatrzymują wody w organizmie, wychodzi mi mnie pryszczy. Nie kręci mi się w głowie itp.Są łatwe do połykania. Kupowałam jej po 32 zł za opakowanie. Zalecone mam 2 opakowania. Czy są dobre w działaniu to się okaże gdyż czeka mnie jeszcze drugie opakowanie. Pozdrawiam i polecam ;)

Gość pół jabłuszka
jak wasze libido po tych tabletkach ?

Gość pół jabłuszka
nikt się nie wypowie ?

Gość bellel
sprzedam listek madinette za 30 zł + przesyłka. miałam trójpak, ginekolog zmienił mi tabletki. kontakt przez e-mail winterbell@o2.pl

Gość gość
Sprzedam jeden x21 szt. cena 25zł z przesyłka. do negocjacji. Informacje na maila: madzia_roza@wp.pl