Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona1222344

Mam straszna matke!!!

Polecane posty

Gość Ona1222344

Boze ludzie jaka Ja mam straszna matke|!!!!!!!! materlialistka jebana sorry za bledy ale pisze w stresie i w oczach mam lzy musze sie komus wyzalic bo moj chlopak jest do 19 w pracy . Ciagle sie klócimy wypomina mi ze siedze w domu nie pracuje a prace ciezko znalezsc wypomina mi ze nie ma zamiaru utrzymywac 20latki!!! co za suka nienawidze jej ciagle wchodzi na temat pieniedzy ze nie pomgam jej !! do tego dala mi do piatku sie przeprowadzic to nie jets KURWA matka !!!!!! mysle o tym aby spirdolic do polski bukuje bilet z chopakiem i wypierdalaj z tej jebanej angli !!!! co mam robic dalczego mam taka jebnieta matke!!!!!!!!!!!!!!!! cholerna materialistke!!!!!

Gość Ona1222344
czasmai tak mnie traktuje ze mam ochote sie zabic :((:(((:(((

Gość erkaaaaaaaaa
a ona skad ma pieniadze?

Gość Ona1222344
Ona pracuje i jeszcze jej malo!!!! kurwa mam dosyc co mam robic gdzie isc mieszkac??? jak naprawde mnie straci to zrozumie suka jedna Ja nic jje nie zrobilam jestem jedynaczka a tak daje mi popalic do tego Ojczym tez na mnie skacze a gówno am do gadania!!

Gość erkaaaaaaaaa
a skad masz na jedzenie? ubrania? rachunki? kosmetyki? i gdzie mieszkasz?

Gość erkaaaaaaaaa
kto za to płaci? kto płacił za ciebie przez 20 lat?

Gość Ona1222344
Mieszkam w angli, pracowalam ostatnio na part time ale juz nie bylo pracy to ludzi zwalniali . Zbieram z chlopakiem pieniadze odkladamy na wakacje.. wiec mam co nalozyc na siebie... ale Kurde chodzimy co tydzien i kupujemy pól lodówki jedzenia wiec jak jej nie pomagamy ja naprawde mam dosyc :(

Gość Masayuki Yammamottooooooo
no to spierdalaj do tej angli. Po dupie dostaniesz to moze sie nauczysz szacunku do matki. W dupach sie poprzewracalo

Gość Ona1222344
Matka mnie utrzymyje przez 20 lat ale Ona ngdy do tego pretensji nie miala nie wiem co jej odbilo czym starsza gorsza !!! my dajemy jej bardzo duzo a Ona tam nam sie odwdziecza to cholerna materialistka nie zycze nimoku takiej matki

Gość erkaaaaaaaaa
a rachunki płacicie poł na pół.. bo wiesz...hestes juz pełnoletnia wiec... powinnas sama na siebie zarobic...a jak mieszkasz z kims to płacic swoja czesc rachunków...

*do tej Polski mialo byc

Gość Ona1222344
Ty czlowieku na górze troche z szacunkiem a po drugie ja mieszkam w ANGLI CZYTAJ WYRAZNIE. Gdyym tylko mogla spakowala bym sie i zjechala do Polski ale koszta na to nie pozwalaja na to. I ja mam szacunek do matki to ze wyzywam to wyzywam Ona mnie wyzywa gorzej niz ja Ja.

Gość erkaaaaaaaaa
" my dajemy jej bardzo duzo a Ona tam nam sie odwdziecza to cholerna materialistka nie zycze nimoku takiej matki" no...chore jest kogos utrzymywac 20 lat by pozniej jak bedzie pełnoletnia wymagac od niej płacenia za to za co powinna płacic i jeszcze wysłuchiwac ze jest sie suka i materialistka... a ile czasu ty robiłas te zakupy i sie dokładałas? 20 lat? Dokładałas sie a ona za ciebie płaciła wiec sorry ale to chyba ty jestes materialistka.

wybacz dziecko szacunku to ja dla ciebie miec nie musze. Siedzisz w domu na dupie i jeszcze sie rzucasz. Matka nie ma obowiazku cie utrzymywac. W UK nie jest jeszcze tak zle z praca wiec mi nie wmawiaj, ze sie nie da. Ale pewnie ksiezniczka byle gdzie pracowac nie pojdzie. Zalosna jestes

Gość Ona1222344
za rachunki nie placimy sama tak uzgodnila, a czasami wypomina przed wczorja o malo sie nie zabilismy... mam dosyc tego mieszkania i jej :(

Gość Ona1222344
My te zakupy robimy od 2 lat dajemy nawet sami jej piniadze.. ehh nie ma sensu pisac ludzie na mnie skacza... :(:( nikt nie rozumie i nie czuje :( Ja gdybym mogla mogla bym i na zmywaku pracowac. Dzwonie chodze po angecjlach ale nie ma pracy co ja mam dupy dawac ? wiec siedze w domu gotuje sprzatam,wiec nie wiem dlaczego Ona taka dla mnie jest..

wynajmij mieszkanie z chlopakiem. Chyba jedyne wyjscie. Jestes dorosla ona chce Cie pogonic do roboty chce zebys sie wziela za siebie. Ja wiem jaka tu jest sytuacja na rynku pracy niestety sama sie przekonalam, ale nie ttrac nadziei potraktuj to jako kop mobilizacyjny, udowodnij jej ze dasz sobie rade bez jej pomocy.

Gość aaadsfa
co sie wpieniasz, zyj swoim zyciem masz juz 20 lat i jeszcze matki pomocy potrzebujesz, ty jestes sierota zyciowa, a matka daje ci kopa, bo juz nie moze sie przepatrzec na twojeniezaradztwo, powodzenia,

Gość erkaaaaaaaaa
"za rachunki nie placimy sama tak uzgodnila" aaaa czyli raz na tydzien zrobicie zakupy a ona płaci rachunki, daje wam gdzie mieszkac (i dawała ci przez 20 lat) po to bys sobie na wakacje odłozyła a jak nie to ja powyzywasz od suk i zwijesz z domu? Skonczyłas juz 18 lat wiec radz sobie sama...a jak z kims mieszkasz to sie dokładaj. W polsce to samo cie czeka. No chyba ze chcesz miec sponsora i byc utrzymanka :)

Gość Ona1222344
Masayuki Yammamottooooooo uwazaj na slówka do ksiezniczki to mi daleko tyle co ja dalam jej to ty sam nie dajes walsnej matce !! daje jej duzo bardzo duzo cala wylate co moj chlopak zarobi dajemy jej!! a Ona do mnie skacze i kaze mi sie wyprowadzac?!! wez sie troche zastnów jak nie rozumiesz to sie nie wypowiadaj.

serio?? Nie zesraj sie pasozycie. Jak ci zle nikt cie w UK nie trzyma. Hrabina sie znalazla

Gość Ona1222344
Masayuki Yammamottooooooo - dobra ja z Toba skonczylam . Bluzgaj komus innemu.

ojej cala wyplate jej dajecie. No i co?? Jak sie nie podoba to wynajmijcie cos sami. Ale ale pewnie wyplaty na czynsz by nie wystarczylo:o i takie cos sie bedzie to burzylo i matke od suk wyzywalo

zapomnialas ksiezniczko, ze to forum publiczne i moge sobie pisac co i gdzie chce

nie mozesz sie wyprowadzic????????? wyprowadz sie na poczatek do wspolnego mieszkania na kupie skoro nie chcesz w domu mieszkac. Wrocisz do PL z czym?? gdzie zamieszkasz?? gdzie bedziesz pracowac??........... Ja rowniez uwazam ze ciezko jest w UK znalezc prace samemu jak sie nie ma znajomosci. Kazdy kogo znam ma prace przez znajomosci. Tak to wyglada. Matka skoro juz sie oswoila z zyciem tutaj to powinna pomoc i Tobie.

Gość Ona1222344
sandałki z koziej- I widzisz tylko ty mnie rozumiesz... tylko osoby rozumieja gdy sa w takiej sytuacji Dziekuje.

Gość Ona1222344
Masayuki Yammamottooooooo- pisz sobie co chcesz Ja twoich opini akurat nie czytam mam to w dupie co piszesz wiec pisz .

Gość Ona1222344
sandałki z koziej- Planujemy wrócic do Polski bój mój chlopak tez ma dosc tych jej klótni i wypominania ze jej nie pomagamy a jest odwrotnie.. z praca jest bardzo ciezko dzisiaj mam a jutro moge je nie miec... mi chodiz tylko o to zeby Ona mnie tak nie traktowala wczoraj dostalam nawet w twarz od Niej za nic pytam sie za co? a Ona ZA NIC. I akze nam sie wynosic to sie nazywa matka ??????? Ja nic zlego jej nie robie wyzywam ja tutaj bo w zlosci pisalam ale w oczy nigdy jej od suk nie wyzywalam...

wiesz co jesli macie dokad wracac, to wracajcie, do UK zawsze jeszcz ebedzieciemogli wyjechac. Tylko ze mysle ze Twoja matka sobie sprawy nie zdaje jak bardzo jest Ci z tym zle. Moja tez byla taka straszna ale to bylo dobrych pare lat temu, wiec sie wyprowadzilam, teraz mojej mamy nie zamienila bym na zadna inna. Powiedz mi: jak dlugo mieszkacie w UK, czy wyjechalas od razu z chlopakiem czy tam go poznalas, gdzie jest Twoj ojciec, ile placicie za mieszkanie ile ma pokoi itp.

Gość Ona1222344
sandałki z koziej- Tak wiec do Polski moge jechac do Mojego Michala domu . Ale nie chce byc na jego utrzymaniu.. Ja mieszkam w Angli od 3 lat skonczylam fryzjerstwo nie do konca ale mam papierki.. , i rzucilam szkole aby miec pieniadze na wlasne wydatki i potoczylo sie tak ze jak Ja rzucilam tak do tej pory ciezko mi o jaka kolwiek prace jedynie to tylko na 3, 4 godziny...Mojego chlopaka poznalam w internecie 3 lata temu spotkalismy sie w Polsce na wakacjach w tamtym roku i postanowil ze we wrzesniu do mnie Przyjedzie bo na odleglosc w zwiazku nie widzial sensu , Matka byla szczesliwa ze w koncu znalazlam sobie kogos i mieszka z nami juz jakies pól roku.. I sama postanowila ze Za mieszkanie sama placi z Ojcem a On po prostu bedzie robil co tydzien jakies jedzenie..