Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szafirowe Szpilki

polećcie wózek 3w1

Polecane posty

hej kobietki:) Poszukuję wózka dla mojej córeczki jeszcze nienarodzonej:) Jak zobaczyłam ile ich jest na allegro to zwątpiłam:) Moje wymogi -musi być lekki (mieszkamy w bloku na 4 piętrze) -mieszkamy w mieście, ale duuuużo czasu będziemy spacerować po polach, wyżynach i nizinach:P -musi najpierw nadawać się dla takiego noworodka, potem dla starszego rocznego dziecka, a potem dla trzylatka:) więcej wymogów nie mam:) co polecacie?:)

To ja Ci polecę :P Bardziej mój mąż się interesuje tymi wózkami i wszelkimi bajerami, bo ja nie mam do tego cierpliwości, za dużo tego na rynku. Najbardziej mu się spodobał tako jumper. Mnie w sumie też, bo najlżejszy z tych co oglądaliśmy. Ale droższych nie oglądaliśmy, więc pewnie są lepsze i lżejsze może. Ale jak lekki może być wózek z tyloma bajerami co teraz? Pewnie poza jakąś granicę nie da się wyjść. A te są super zwrotne i serio lekkie. :)

hmmm poszukujesz wózka dla swojej jeszcze nienarodzonej córczki jednocześnie nie dla siebie i jednocześnie jakiś czas temu usunęłas ciaże... Kurcze no mówiłam, że UFO jednak istnieje :D

Gość to ja ci podpowiem tak o
To ja ci moge powiedziec, ze Maxi Cosi Mura 3 (lub 4) spelnia prawie wszystkie twoje warunki oprocz jednego: nie jest lekki niestety, ale tak poza tym to jest rewelacyjny.

Gość to ja ci podpowiem tak o
Bellik - dobre...dopiero to tez zauwazylam...hmmm.

Gość nobezjaj
szpilki - to weź się zdecyduj, czy dla córeczki, czy dla siostrzenicy:-O

Gość bzykająca osa
ja mam wózek kadex 3 w 1 dla mie bardzo wygodny ale tlko jedno pietro mam na szczescie wozki 3 w 1 sa dość ciezkie lub lekkie ale drogie

tak jak napisałam, szukam wózka dla siebie, tzn dla mojej córki z pomocą mojej siostry :) wózki, które pokazałyście są bardzo piękne. Chciałabym zmieścić się tak w granicach 1400zł.

Gość nobezjaj
szpilki - ty weź się lecz

hahaha szukam dla siebie, dla mojej corki, od razu mowie ze nie dla mnie tylko dla siostry, ale siostra tylko mi pomaga xD

Gość ja to zrozumialam tak, ze
siostra Szafirowych Szpilek pisze pod jej nickiem