Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość możesz mi skoczyć wysoko...

Czy wszyscy faceci lubią anal?

Polecane posty

Gość ja bym go rzucila od razu
ja bym z takim cnotkiem niewydymkiem nie wytrzymala !! Co za debil no ja nie moge ! Ja mam do siebie szacunek bo to ja decyduje gdzie mnie facet moze pieścić, kretnie jeden. a ty możesz sie rypać po misjonarsku przy zgaszonym swietle twoje swiete prawo, tylko nie dawaj robic loda swojej lasce bo to przeciez brak szacunku !

Gość
co kto lubi;) nie ma prawidlowosci lubi anal=gej nawet jesli lubi anal pasywnie wibratorem , jesli moze i chce "normalnie" to powowdzenia zycze w urozmaiceniu zycia seksualnego no i racja "tam" jest ciasniej ja osobiscie analu niet, nie lubie rzeczy bolesnych i obrzydliwych

Gość lnformatyk :))))))
ludzie nie wyzywajmy sie odrazu. normlanie gadajmy. ja uwazam ze warto sie zastanowic dlaczego sie nei lubi anala np. skoro jednia lubia a inni nie to co ze mna jest nie tak. dlaczego nei lubie anala skoro jest przyjemny. i mozna sie nad tym glebiej zasnawic bo jesli nei lubie anala a znajde dziewczyne ktora bedzie po jakims czasem dopraszac sie anala bo jej kolezanki powiedza ze mega fajnie jest to co sie stanie jesli facet odpowie ze sie brzydzi. albo laska to zaakceptuje albo znajdzie sobie przyjaciela od anala albo zerwie z gosciem. jest kilka opcji do wyboru. mam taka kolezanke np. na poczatku dziewica , cnotka oral nie anal nie ona niczego nie bedzie probowala bo to ochydne a teraz po paru latach. oral anal łykanie spermy wiązanie do lozka klapsy wszystko. i nie jest dziwka. ladna wierna uczuciowa. normlanie ideał

Gość fegret etet
ale anal w którą stronę, bo dla większości facetów to kwestia zasadnicza?

Gość Tomasz09090
"Ja mam do siebie szacunek bo to ja decyduje gdzie mnie facet moze pieścić, kretnie jeden" no nie, z tym to pojechałaś, skoro to dla Ciebie oznacza szacunek do siebie samej to gratuluję alkoholik też się szanuję bo decyduje ile może wypić, prostytutki też same decydują... Odpowiedziałem na proste pytanie a Was to zirytowało, tylko czemu, duma urażona?

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
Zirytowały Twoje durna argumenty. Jaki jest zasięg praktyk seksualnych (i kto to ustala), które świadczą o tym czy się kobieta szanuje i czy jest szanowana przez mężczyznę?

hehe no tak. ja lubie jak mnie dziewczyna smyra jezykiem albo palcem bo odbycie. jest to dla mnei przyjemne i sprawia ze mam silniejsze i dluzsze orgazmy. chyba sobie kupie taki stymulator do odbytu. laska mi nim bedzie robic dobrze i masowac prostate. bedzie odjazd

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
*durne

Gość do Ameryka Południowa
uprawialas anal?

Gość fegret etet
lnformatyk :)))))) nie boli cię dupsko po takich zabawach?

nie nie boli. przeciez mi laska nie wklada calej dloni. max 2 palce no chyba ze jestem bardzo podniecony to 3 palce. ale tzreba duzo nawilzacza. ale skoro mi przyjemnie i orgazmy silniejsze to mam w dupie to ze ktos mnie posadzi o bycie kryptogejem.

Gość -----------------.............
po smyraniu językiem albo palcem? a od czego miałoby boleć? Ciebie nie boli po wysraniu się? :o

Gość fegret etet
przecież nie pytałem o smyranie językiem tylko o pomysły z wkładaniem wibratorów czy czegoś takiego. i co ma do tego bycie gejem? gejem jest się przez pociąg do tej samej płci a nie sposób uprawiania seksu.

Gość ocencie go . prosze. szczerze
tak pisze ze gejem bo tutaj na forum kazdy facet ktory lubi jak mu dziewczyna penetruje odbyt jest posadzany o bycie kryptogejem, gejem, pedałem itp. w sexshopach jest mnostwo zabawek do stymulacji odbytu. i mozemy to robic sami podczas masturbacji lub moze nam pomagac dziewczyna. i sa to zabawki dla par heterosexualnych. nie tylko dla gejow. wiec jest to normalne

tak pisze ze gejem bo tutaj na forum kazdy facet ktory lubi jak mu dziewczyna penetruje odbyt jest posadzany o bycie kryptogejem, gejem, pedałem itp. w sexshopach jest mnostwo zabawek do stymulacji odbytu. i mozemy to robic sami podczas masturbacji lub moze nam pomagac dziewczyna. i sa to zabawki dla par heterosexualnych. nie tylko dla gejow. wiec jest to normalne

Gość fegret etet
to na tym forum piszą ludzie ci bliscy? jeśli nie to jak informatyk pisał : trza mieć ich gdzieś.ja np nigdy bym się nie zdecydował na takie zabawy samemu, dla mnie to 0 fun, ale co z tego?. mnie bardziej interesuje jak robicie , że was tyłki nie bolą

Gość fegret etet
acha to ty byłeś, sorry , zdecyduj się na jeden nick to będzie łatwiej

mnie bardziej interesuje jak robicie , że was tyłki nie bolą __________________________________________________ Powoli :)

Gość fegret etet
nie zawsze skutkuje

To zależy o jakie zabawy chodzi. Ale generalnie potrzebne są: czas podniecenie rozluźnienie nawilżenie I to w przypadku kobiet i mężczyzn. Zwieracz to tylko mięsień, który przy odpowiedniej stymulacji się rozluźnia i rozciąga, a potem wraca do poprzedniego stanu. Na początku może się pojawić lekki ból i dyskomfort, ale jeśli chce się dotrwać do przyjemności to trzeba po prostu to przetrwać. Ale jeśli wszystko się robi prawidłowo to nie jest to ból nie do zniesienia :)

Gość fegret etet
wiesz pytam bo ja miałem dziwny przypadek - za 1 razem było super, potem już bolało jak skurczysyn. a sprzęt, lubrykant i dziewczyna ta sama...

moze nieodpowiedni kat penetracji lub cos w tym stylu. jesli dorbze sie przygotujesz to za kazdym razem jest fajnie

Gość ja bym go od razu rzuciła
A dlaczego niby pojechałam ? I nie rozumiem dlaczego uprawianie miłości porównujesz do prostytucji, czy alkoholizmu ?? To, żeby mieć do siebie szacunek to powinnam miłości fizycznej nie uprawiać ?? Gdzie się kończy szacunek do kobiety ? Bo wydaje mi się, że to nie zależy od tego, gdzie mi facet penisa wkłada czy gdzie mnie pieśći, skoro mi to sprawia przyjemność. Nie wiem, jak u Ciebie ale u mnie w związku seks jest wyrazem miłości, tak oralny, klasyczny, jak i analny i wszystko inne co nam sprawia przyjemnośc również jest wyrazem miłości, a nie braku szacunku. Serdecznie współczuję takiego podejścia, jakie prezentuesz.

Aha i wszystko to robię z jednym mężczyzną, z moim narzeczonym więc mnie do prostytutki nie porównuj, z łaski swej ;)

Gość do ja bym go od razu rzuciła
a z iloma facetami uprawialas anal?

Z 1 , jak Cie to tak bardzo interesuje, podobnie jak oral i wszelki inny seks :P:P:P

to porzadna z ciebie kobieta jest.

wg Tomasza nie :D:D:D:D

Gość RamboXIV
Te kobiety co uprawiają anal same piszą na siebie wyrok. Moi kumple pobzykają w zad a później się śmieją z głupich picz. Ja bym się brzydził wsadzać w obsrany tył. Z drugiej strony wiem, że niektórych to podnieca. O gustach się nie dyskutuje. Ale takie laski po tym stają się dziwkami możecie się oburzac mam to dokladnie tam, gdzie niektorzy lubią wsadzać :P