Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani piercerka__

fryzjerstwo, piercing taki mój przyszły los...

Polecane posty

Gość pani piercerka__

Fryzjerstwo, piercing, tatuowanie ludzi... tylko takie zawody moge wykonywać w przyszłości :) ponieważ sama mam pare tatuażów w widocznym miejscu i kolczyki, zresztą sama wyglądem wyróżniam sie wśród ludzi przez swój styl :O także nikt inni nie dałby mi pracy :) np. kiedyś chciałam uczyć w szkole a napewno by mnie nie przyjeli. w sumie to chyba dobrze, skończe szkołe, zrobie jakieś kursy i będe może jakąś fryzjerką czy stylistką i będe miała zawód który do mnie pasuje i nikt nie będzie sie mnie czepiać :) może w przyszłości uda mi sie założyć jakiś swój rockowy zespół... ale na razie to tylko marzenia.

ja jestem fryzjerką i robię piercing.. mam dwa tattoo i miałam sporo piercingu.. ale nie wiem co oznacza Twój post.. żałujesz tego czy co?? :)

jak będziesz dobrą tatuażystką to będziesz miała ludzi na pęczki...

Gość pani piercerka__
w sumie sama nie wiem :O fajnie by było nawet wykonywać takie zawody. ale z drugiej strony inni pewnie patrzą na takich ludzi jak na takich bez szkoły i w ogóle :O

Gość bazienka (mam zły dzień)
Dobrze Ci tak :) Ja nie lubię ludzi z tatuażami, a ogólnie to uważam za głupotę i złe wychowanie przez rodziców. A teraz zostało Ci jedynie robienie ludzi takimi jaka sama jesteś aby przetrwać. :D

a niech sobie ludzie myślą co chcą...wazne zebys była dobra w tym co robisz....ja na swój tatuaż musiałam czekac 4 miesiące takie ma facet kolejki...no i studio tez ma porządne...źle wychowana przez rodziców bo mam tatuaż :D..dobre :D:D:D

yhy Niestety :) Ja jestem wychowana tak, że mi w życiu do głowy nie przychodziły takie rzeczy :) I w rodzinie u mnie tez nie ma takich patologii. Wiecie, że 80% pierwszych tatuaży zostało wykonanych u osób poniżej 20-tego r. życia? Później mądrzeją i żałują. :)

Gość pani piercerka__
tak, pewnie bym była dobrze wychowana jakbym wyglądała jak plastik :O ich nikt sie nie czepia.

Gość pani piercerka__
I nie sądze bym była z patologicznej rodziny :O bo moi rodzice są nauczycielami w szkole.

o matko to ja z patologii pochodzę :D:D...no proszę czego to na forum można się dowiedzieć :O...mój tattoo robiłam jak miałam 26 lat i nie żałuję...

ha ha ha ha :D kurwa posram się zaraz ze śmiechu :D co Ty idiotko wiesz na temat tatuażu?? nie interesujesz się tym to zamknij mordę Ty stara ruro.. wiesz kto jest źle wychowany?? taka osoba jak Ty... bo nie masz szacunku dla innych i jesteś nietolerancyjna.. gówno wiesz na temat tatuaży i ludzi które sobie je robią.. chyba że w Twoim towarzystwie obracają się same pustaki różowe co sobie wytatuowały motylka jak dawały dupy sponsorom, żeby lepiej wyglądać, a teraz mają dzieci i żałują.. idź się kurwo leczyć..

No wiesz, wybacz, ale lepiej wyglądać jak "plastik" niż być wytatuowanym, niesexownym babolem. A dlaczego mają się czepiać ładnych , kobiecych dziewczyn, które się posobają i podkreślają urodę i nie robią tego, co np. kryminaliści w więzieniu.

no jesli ktoś porównuje więzienny tatuaż do profesjonalnego tatuażu wykonanego w dobrym studiu to nie mamy o czy rozmawiać

na całe szczęście moje "dzieła sztuki na ciele" podobają się zarówno kobietom jak i facetom :D często mnie ludzie zaczepiaja na mieście w lato i się pytają kto mi taki łądny obraz namalował :D:D:D mojemu facetowi też nie przeszkadzają.. mówi że są seksowne.

yhy bazienka gówno wiem na ten temat :D nie wiem czym się chciała popisać :D chyba tylko brakiem wychowania przez jej starych :D oczernia kogoś a sama jest nie lepsza..

YOanna--> jakie masz tatuaże i gdzie?...ja mam chiński znaczek po wewnętrznej stronie nadgarstka

Autorko widać nie są dobrymi pedagogami, jeśli pozwolili Ci na coś takiego. Yoanna z miasta Twoje komentarze potwierdzają moje zdanie na temat wytatuowanych osób ("idź się kurwo leczyć, zamknij pysk stara ruro, idiotko) Da się zauważyć wysoką kulturę osobistą u wytatuowańców :D

ja mam na ramieniu spory dość i na karku :) na karku tribal, a na ręku jest smok..on kiedyś stał na kielichu, ale go przerobiłam i takie tam bazgrołki są teraz :)

Gość pani piercerka__
moje tatuaże są seksowne bo były robione w profesjonalnym salonie :O i pięknie mi je zrobili... to nie to samo co samoróbki :O

ale ja nie pisałam nic o tym, że jestem kulturalna.. zacytuj mnie gdzie ja pisałam o tym, że jestem dla każdego miła, wyrozumiała i toleruje "pustactwo" u innych :D

Ja tam lubie tatuaze i sama mam trzy, jeden jest takim sobie wzorkiem(pierwszy) ktory lubie. ale dwa pozostale sa dla mnie wazne jeden na pamiatke waznego etapu w moim zyciu ktory udalo mi sie szczesliwie zakonczyc. Kolejny dla osoby ktora jbyla jest i bedzie w moim zyciu bardzo znaczaca. Mam w planie kolejny i jestem kobieca kobieta a jednak mysle ze tatauaze dodaja charakteru i mowia czesto cos o osobie ktora je nosi.

YOanna---> no to świetne :) a ty autorko jakie masz? i w którym miejscu?

Yoanna z miasta Wybacz, ale kulturę i poziom agresji masz na poziomie kryminalistów :D

temat nie był o tym co sądzisz o tatuażau.. i z czym on się kojarzy.. pewnie masz ze 40 lat :D bo tylko tym ludziom kojarzy się jeszcze tattoo z kryminałem :D tatuaże są bardzo ważne w moim życiu :D przed śmiercią moich rodziców zdążyłam jeden zrobić i bardzo im się podobał :)

no to ci kryminaliści coś łagodni są :D

Ewelka1988 brawo :) moje też tam coś oznaczają.. ale nic nie jest w nich piękniejsze niż osoba bardzo dla mnie ważna która mi je robiła :) pamiątka na całe życie P.S. tez jestem kobieca :)

Gość pani piercerka__
tatuaże nic nie mówią o tym jaki kto jest człowiekiem :O ni powinno oceniać sie ludzi po wyglądzie bo można sie bardzo pomylić a moi rodzice są normalnymi nauczycielami i dobrymi ludzmi. a to że chce wyglądać jak chce to nie mają nic przeciwko, mieli ale do czasu bo wiedzą że nie byłabym szczęśliwa z ich zakazami, i akceptują to. Myśl sobie co chcesz ale dobrze mnie wychowali nigdy nie ćpałam, nie piłam, dobrze sie uczyłam i nie przynosiłam wstydu swoim zachowaniem rodzicom :O także sobie daruj swoje mylne uwagi.

mój tatuaż jest dla mnie pewnym waznym dla mnie symbolem a nie tylko ''rysuneczkiem''