Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dym z papierosa

JAK MOŻNA BYĆ TAKIM TEPYM I PŁYTKIM i iść do liceum :O:O:O

Polecane posty

Gość dym z papierosa

Mam kolezanke w klasie (LO) która jest głupia i ciemna jak tabaka w rogu :O Jest głabem kapuścianym uczacym sie wszystkiego na pamiec z czego i tak nic nie rozumie - tyle ze umie to wydukac. Nawet demotywatorów nie rozumie :O ja pierdole jak mozna byc tak tepym i isc do liceum i chciec zdawac mature ??????:O A co do matury to i tak pierdoli ze nie zda i ciagle narzeka ze duzo nauki :O no a co ona myslała ze w liceum sie lezy do gory bebzunem? Nawet wypowiedziec sie nie umie, siedzi zamulona na lekcjach i nic nie kuma, tepa pizda

Ja miałam kupe takich koleżanek.Niektóre nawet skończyły studia :(:(:(

Gość dym z papierosa
tak jestem. staram sie rozumiec a nie wykuwac na pamiec i w ogole jestem lotniejsza od niej we wszystkim. Albo jak nauczyciel opowiada kawaly tez nie kuma...wszyscy sie smieja a ona tylko udaje ze sie smieje a potem sie pyta mnie o co chodziło w nim :O:O:O:O:O

Gość to powiedz jej to że jest
tępa pizda itp zapewne byś nie powiedziała bo niektóre baby właśnie są takie wredne suki co potrafią tylko za plecami dupe obrobić ale żeby coś w oczy powiedzieć to nieeeeeeee a ty jesteś zajebistym przykładem na to ze mam racje 🖐️

Gość dym z papierosa
jak nawet bym jej to powiedziała to by myslala ze to taki zart i doszloby to do niej conajmniej po 10 minutach haha!

Gość igulka 26 01 1977
No może ambitna to ty jesteś i jak to napisałaś lotniejsza ale kultury za grosz nie masz niestety

a co Cie to obchodzi? niech wykuwa i niech jest tępa, a Ty zajmij się sobą i tym, że rozumiesz wszystko. skoro jesteś mąrzejsza i lepsza, to nie rozumiem jaki masz problem. :O

Gość xsdfghjk
Ale od zawsze wiadomo,ze jak jestes tępy to tylko do liceum.Inteligentna i bystra osoba nie poradzi sobie w technikum.W liceum kujesz wszystko na blache i juz a w technikum musisz cos wiedziec.

Gość dym z papierosa
przeklenstwa do normalne slowa, ktorych trudno nie wypowiadac we wspolczesnym swiecie z takimi ludzmi :O obchodzi mnie to bo wkurwia mnie jej cala osoba, wkurwia mnie nawet jej wyglad i tepy wyraz twarzy

Gość jjjjjjjjjjjjjjijiji
haha też mam taką jedną w klasie, tępota straszna...

Gość prawdziwy POlak
Prowadź Donaldzie! Do świetności! Do wiecznej szczęśliwości!

Gość dym z papierosa
nawet sobie nie zdaje sprawy ze swoja mina pokazuje teposc i powoduje u mnie wkurwienie

Jak chce iśc i poradzi sobie w liceum to dlaczego nie? w ogóle dlaczego masz koleżanke ,która wg Ciebie jest ,,głąbem kapuscianym"?

Gość dym z papierosa
to moja znajoma powiedzmy. a najlepsza jest z angielskiego buhahahahaha zamiast slowa 'be' napisała 'bi' bo dyktowal jej to nauczyciel, tak samo bylo z wiekszoscia slow, pisala je tak jak sie czyta! nawet te najprostrsze np. slowa bedace tytulami znaych pisenek, znajdujace sie w grach, na bilbordach chociazby slowo "play" napisala plej no kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość dym z papierosa
up

Gość a szuka chociaz
nie rozumiem sensu zakladania takich topikow...pewnie w realu nikt nie chce Cie wyslucha wiec chociaz tutuaj mozesz ponarzekac na kolezanke, ktorej zapewne zazdroscisz bo tylko z zazdrosci wynikaja takie durne wagi. Normalny czlowiek nie obgadywalby osoby, ktora jest mniej zdolna...ale trzeba jakos sie dowartosciowac prawda? wiec najlepiej poszydzic z kogos...

Gość lidkalidusia
Dym z papierosa ty powinnas sie leczyc.

Gość
to sie z nia nie zadawaj proste tez taka mialam, kujon na blache, 5 minut szukania rownika na mapie, a teraz wybiera facetow pod wzgledem zasobnosci portfela lachon ;) tylko sie z nia nie spoufalalam

Gość dym z papierosa
zeby ona jeszcze byla lachonem :O szpetna z ryja jest i z figury

Gość I*ll Save you all my kisses..
to jej to suko jebana powiedz w twarz a nie żalisz sie na forum,co Ty tu koorwa sojuszników szukasz?Gdzie żeś sie uchowała tępa locho?

Gość dym z papierosa
morda kapciu, bronisz jej bo ześ taki sam

Gość kazujoszi funakiiiiiii
jak mozna byc tak tepym i plytkim zeby zakladac taki temat??:o

Gość
a teraz poiedz PO CO zalozylas ten temat?

Gość dym z papierosa
haha o ile mi kurwa wiadomo to mozna tu zakladac temat jaki sie chce. a co wolisz tematy o cyckach pizdach i kutasach? brak ci ich kurwa w realu?

Gość kazujoszi funakiiiiiii
niedosc, ze tepa to jeszcze brak jej klasy:o patologia jak sie patrzy

Gość dym z papierosa
kazdy robi co chce, dobrze lub zle sam to juz wie najlepiej pierdole to, wylaczcie to jak chcecie!