Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mystery_

Dlaczego na przeznaczeni.pl nie widzę zadnej fajnej dupy?

Polecane posty

Gość chce umrzec jako prawik
tam nie ma fajnych

Gość bo mam konto na
sympatii nie na przeznaczeni pl ;)

w tej sytuacji ktoś mógłby zacząć wątpić na ile to dziewictwo było faktycznym wyborem rozumiem, że część może nie być atrakcyjna ale chyba katoliczki to także piekne i seksowne dziewczyny co się wyrabia

mnie interesuje pakiet fajna du pa+ dziewica sama fajna dupencja to za mao 🖐️

Nie dostaniesz pełnego pakietu. Życie to nie sklep a miłość to n9ie towar

niektórzy dostali, t to sporo dostało bo każda piękna była kiedyś dziewicą albo dostane albo pierd olę to wszystko 🖐️

Dostali bo trafili przypadkowo. Nikt raczej nie daje ogłoszeń, że szuka pięknej dziewicy do stałego związku. A jeśli tak to każda laska po przeczytaniu zrozumie przede wszystkim, że koleś szuka dziewicy. Oczywiście po to żeby ją rozdziewiczyć. Bo co do dalszego związku to trzeba więcej niż urody i dziewictwa:)

Gość dostali dostali
faceci, ktorzy nie spedzaja dni na kobiecych forach jęcząc na swoje prawictwo szukając dziewic :O

Boratka najpierw piszesz ze mi nie jest rzekomo przeznaczona a teraz piszesz o przypadku, ze oni trafili przypadkowo. Jak dla mnie to jest albo wszystko albo nic.

Gość wrocławski bard
niezłe d upy są ale nie dziewice. Ładne dziewice wyginęły albo jeszcze prokurator przy nich węszy

To ze są niezłe du py to wiem ale mnie to nie urządza skoro byly ruchane :o mam sie zastanawiać ilu jej wsadziło? pergolę 🖐️

Gość jak chcesz szukac dziewic wsro
katoliczek to chyba cie pogielo :D bynajmniej nie szukaj ich wsrod tych, ktore koncyzly szkoly katolickie, bo to chyba tajemnica poliszynela ze najszybciej traca dziewictwo i doopia sie na potenge w roznych konfiguracjach panienki z tzw dobrych domow konczace szkoly katolickie :P

a gdzie mam kur wa szukać? zresztą przecież 90 % dziewczyn w Polsce to katoliczki

Oj Mystery. Poszukaj sobie fajnej dziewczyny. I najpierw myśl o niej jak o człowieku. Poznaj i może się zakochaj. A później się okaże czy masz dodatkowy bonus czy po prostu "tylko" miłość. Jak stawiasz te swoje warunki to sprowadzasz kobietę jedynie do roli obiektu seksualnego. Zupełnie jak pospolity ruchacz

Akurat dla pospolitego ruchacza to bez różnicy, bo właśnie dla niego kobieta to przedmiot nawet pewnie by wolał niedziewicę

No ale zapytasz ją wprost o to dziewictwo? A jeśli powie, że nie jest a Ty już się zakochasz?

Gość black

a jak to Ukrainka z dzieckiem?