Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co z tego ze

czy wiekszość 25 latek ma juz dzieci?

Polecane posty

Gość no i co z tego ze

jeśli spojrzycie po znajomych?

Gość lilia brązowa kupowata
mam 25 lat, studiuje i pracuje i nie mam ani jednej kolezanki w moim wieku która miałaby dzieci. sama tez nie planuje. co za pytanie w ogóle :/

Gość moi znajomi akurat nie maja
oprocz jednej kolezanki, ktora wpadla. Za to dalsi znajomi czy tez znajomi kolezanek maja. Jak tak patrze to dochoze do wniosku, ze wiekszosc ma te dzieci z wpadek i sa to ogolnie osoby niewyksztalcone, ktore albo nie mialy zadnego celu w zyciu albo wlasnie trafilo im sie:P Oczywiscie tak mlodzi ludzie w wiekszosci nie maja nawet wlasnych mieszkan ani dobrej pracy i przewaznie zyja z tymi dziecmi od 1 do 1 z olowkiem w reku.

mam te same odczucia

Gość donald tusk vol
u mnie na naszej klasie juz po troje dzieciorow maja ale to dziwne ze te co nawet bym ich patykiem nie dotknal

dobrze, ze autorka na macierzynskim tego nie napisala bo tam to dopiero wysyp mlodych mam, ktore staranie sie o dziecko zaczely juz chyba w wieku 16 lat:D

Gość Inteka
Ja mam 2,5 latka, mamy z mezem firme i zyjemy jak paczki w masle.

Gość łobuss
życze spełnienia marzeń i pozdraiam

Gość lekaaaarka
ja mam 26 i jestem w ciazy :P

Gość donald tusk vol
bierzcie sie do roboty kto bedzie pracowal na emerytury i na dlug panstwa

ja mam 23 lata i 5letnią córkę. Wpadka- naturalnie ;) Do tej pory pracowałam i studiowała- teraz tylko studiuję ze względu na to, że przeprowadziłam się do innego miasta. Maz wojskowy, dajemy sobie świetnie radę...zatem nie mogę się zgodzić z postem "moi znajomi akurat nie mają" ;) Znam sporo matek w moim wieku i każda sobie radzi... większośc bardzo dobrze sobie radzi :)

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
wiele z moich koleżanek albo ma dzieci około roku albo dopiero co urodzone albo właśnie są w ciąży, większość po studiach, rocznik 85 Gdybym mogła mieć dzieci też bym miała.

Bellik wybacz nie mialam na mysli generalizowania. Wiem, ze niektorzy sobie swietnie radza, ale przewaznie dzieki pomocy rodzicom. Ja nie znam zadnej pary, ktora w wieku 20 lat miala dziecko, mieszkanie za wlasne i swietna prace.

ja mam 25latek, 1męża i 0 dzieci na koncie. moglibyśmy już mieć ale chciałabym jeszcze poczekać i trochę świata pozwiedzać :)

Gość ocencie.go.prosze
25 to wiek w ktorym wiele dziewczat decyduje sie na pierwsze dziecko, coś jakby taka granica ktora niektore laski sobie ustawiaja

Gość gizelllda31
chyba na wiach maja w 25l, normalne to szkołe koncza i pracuja... a nie za dzieci sie biora.. plissssssssssss 25 i w pieluchach...matko, a gdzie podroze imprezy itp.

baw się do pięćdziesiątki, potem myśl o dzieciach 🖐️

kurcze, mam 25 i NIE WYOBRAŻAM SOBIE siebie jako matki. sama czuje sie jeszcze dzieckiem, nie wazne ze studiuje, pracuje, jestem samodzielna. jest jeszcze tyle dzieci które chciałaby zrobic... pakowanie sie w pieluchy wydaje mi sie jakims horrorem, i ciesze sie ze w moim srodowisku za duzo mam nie ma...

Gość lekaaaarka
gizelllda31 w wieku 25 lat studia koczyc? to co to sa za studia i ile trwaja?:D kolejna stara panna ktorej nikt nie chce i tak gada

Gość wwww......
patrząc po moich koleżankach, bliższych, dalszych, w wieku 30-stu lat to baaaardzo mało ma dzieci, ja mam, z wpadki, gdyby nie wpadka to na pewno bym nie miała. A im młodsze tym mniej chętne za dzieci :-)

Gość lekaaaarka
gizelllda31 tylko sie nie zdziw jak po 30stce juz nie bedziesz mogla miec 25 to akurat odpowieni wiek! 20 za malo? to ile wedlug ciebie?

studia, poza pewnymi wyjątkami kończy się w wieku 24 lat, i większość osób już pracuje w trakcie studiów i kończąć studia ma już dość ugruntowaną pozycję zawodową

studia trawaja 5 lat moja droga, z tym ze nie kazdy rozpoczyna je w wieku 19 lat. jak mnie wkurza takie traktowanie ludzkiego zycia jak pasma obowiązków, co do roku wyznaczone standardami... no własnie nie wiem czyimi.

Gość lekaaaarka
studia zaczyna sie w wieku 19 lat, trwaja 5 lat, wiec sie je konczyc majac 24 w tym czasie ma sie od paru lat narzeczonego, po skonczeniu studiow planuje sie slub i akurat rok sie ma na przygotowanie do wesela, majac 25 lat bierzesz slub i myslisz o dzieciach

Gość Syllliii
nie mam i wczesniej niz 29-30 nie planuje, a ta granica to i tak raczej z rozsadku bo tez sobie nie moge tego wyobrazic. studia sie konczy w wieku 24 lat, jesli wszystko przebieglo bez komplikacji. a potem sie szuka pracy. to tez trwa. a potem sie zaczyna pracowac i niekonicznie zajsc jak tylko dadza umowe jak to polski zwyczaj ostatnio:/

Gość ja mam 27 lat...
Wszystkie moje kolezanki maja paruletnie dzieci. Ze szkoly podst z klasy to sama zostalam...

Gość no i co z tego ze
w tym czasie ma sie od paru lat narzeczonego, po skonczeniu studiow planuje sie slub i akurat rok sie ma na przygotowanie do wesela, majac 25 lat bierzesz slub i myslisz o dzieciach :D dziekujemy za ułozenie planu życia, jakie sa kolejne czesci ? mamy dopiero 25 lat a kobiety zyja do 80 ? zostaje 55 na.. ?