Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co z tego ze

czy wiekszość 25 latek ma juz dzieci?

Polecane posty

Gość gizelllda31
a potem płacz, n amleczk nie ma na pieluszki nie ma!na mieszkank nie ma, i tak bida do konca zycia... bo taka pani w 25l ani zkoły ani ozycji zawodowej, potem ma wybor spozywczak za 1200,, a złobek 1600, bo dzecatko do panstwowego si nie dostało.

Gość jak w wieku 25 lat dopiero
Taa, ciekawe skąd Ty to wiesz

Gość lekaaaarka
bo sama gowno ma w wieku 31 lat :D

Gość ahte dzieciiiii
Ja nie mam! w maju kończę 25 lat i nie mam zamiaru mieć,a te co mają to 95% to wpadki ;) Ja nawet jeszcze męża nie mam

Gość lekaaaarka
no tak, tylko stare panny wmawiaja wszystkim,ze jak juz z ciaza, to z wpadki:D co za tępe dzidy :D

Gość
nie mam nie zamierzam. moze w najblizszej 5late sie trafi ale nie mam parcia na dzidzie,mielam w wieku 20...

a niech sobie rodzą i po 50stce, ja nie szykanuję nikogo z powodu macierzyństwa po ktoryms tam roku życia,więc nie rozumiem dlaczego inni czują się uprawnieni do szykanowania i obrażania mnie z powodu posiadania dziecka ? Zawsze mnie to zaskakuje.

Gość gizelllda31
gowna to ty masz codzien w pieluchach i w ncniku i w nich sie taplasz.... ja pieluch nie tykam i nie zamierzam.

nie zgadzam sie ! ja mam 22 lata od 3 lat jestem mezatka od 1,5 roku najszczesliwsza mama na swiecie ! i stac mnie na wiele nie mowie ze sa to luksusy ale nie musze sie martwic maz ma bardzo dobra prace mamy mieszkanie i jest bardzo dobrze ! ja sie juz wyszalalam moja corka byla w pelni planowana . Zawsze chcialam byc mloda mama i nia zostalam w pelni swiadomie.Ja uwazam ze mlode mamy ale bez przesady oczywiscie to dobra sprawa.Pozniej z wiekiem ciezej jest zajsc w ciaze popatrzcie ile jest topikow nie moge zajsc w ciaze staram sie tyle i tyle .Pewnie zaraz bedziecie mi pisac ze jestem jakas nie wyksztalcona itd ,ale skonczylam LO zdalam mature wyszlam za maz urodzilam corcie i teraz zamierzam isc na Farmacje oczywiscie do szkoly policealnej.O studiach nigdy nie marzylam i nie chcialam na nie isc mimo presjii ze strony rodziny.Pozdrawiam wszytskie mlode i szczesliwe mamy.

Gość lekaaaarka
jak w wieku 25 lat dopiero bo to sa te, ktore nie maja, bo nie ma im kto zrobic:D nie widzisz,ze kazda jest na "nie", akurat ta nie posiadajaca partnera?:D

Gość lekaaaarka
gizelllda31 nie mam gowien, bo nie mam dziecka;) jeszcze

Gość lekaaaarka ciebie też
cos temat swedzi frustratko :D z tatusiem juz sie tak dobrze nie układa jak kiedyś ? rozstepy? cellullit i + 20 kg ? to cie tak boli ? :)

Gość faktycznie wielka
sztuka rozłozyc przed kims nogi :)

Gość lekaaaarka
lekaaaarka ciebie też i tu sie zdziwisz bo jest wrecz przeciwnie, nie to co u Ciebie, przykro mi

Gość gizelllda31
za dobre mam ciało, zeby je skatowas ciaza i cuce miec jak krowa

Gość specjalnie dla wass
http://demotywatory.pl/2811159/Kariera-to-piekna-rzecz A swoją drogą to faktycznie dobrze robicie, ze się nie rozmnażacie, jeśli nie umiecie pogodzić pracy i zabawy z posiadaniem partnera i rodziny. :) I uwiercie, że dla niektórych rodzina , kochający mąż i dziecko znaczą bardzo wiele i na prawde nie maja wam czego zazdrość, a tylko w głębi serca współczuć.

Gość lekaaaarka ciebie też
wiesz powiedziec to ja też moge jak mawiały nauczycielki że mam w domu słonia na złotym łancuchu :D ale facet to facet zapłodnił i chciałby zapylać dalej :D, ale nie martw sie moze bedzie na tyle empatyczny żeby robic to pokryjomu :)

Gość lekaaaarka
gizelllda31 pusta, prozna baba, tylko nie placz jak na starosc sama zostaniesz z tymi "pieknymi " cycami i cialem:D

A kto powiedział, że to sztuka ? A nogi to może sama rozkładasz może , ja z mężem się kocham ;)

Gość hjuyuu
ale wy jestescie pizgniete!!! widac ze zazdroscicie im meza i dzieci stad ta nienawisc

Gość hjuyuu
to do tej pizdy lekarki "i mam nic nie mam " to masz czy nie tepaku?

Z takim podejśćiem to faktycznie nie decydujcie się na dziecko, bo po prostu do tego nie dojrzałyście. Może kiedy się w końcu zdecydujecie na to dziecko kiedyś, to będziecie macierzyństwo postrzegały inaczej, niż tylko przez pryzmat" gówna " i obwisłych cyców. Osoba, ktora tak postrzega bycie matką, nie powinna mieć dziecka, tu się zgodzę z wami ;)

Gość ahte dzieciiiii
Do lekarkii : a co myle się może ? przedzież mam rację ! stara panna kto dzisiaj używa taki słów ? Chyba już tylko na wsi Mam nadzieje,że nie jesteś lekarką bo współczuję twoim pacjentom jak ty taka zacofana

Gość gizelllda31
dzieci i mez zazdroscicie:):) te mi sukces zyciowy, buhabhhhahahha.talentu, znajomosci jezykow itp. moge zazdroscic ake nie dzieci i meza:) plissssssssssssss

do gizelllda 31 hehe wiesz co o jakim ty ciele mowisz kobieto ja w ciayz przytylam 20 kg schudlam 30 nie mam rozstepow mam ladne cialo piersi tez i czuje sie w pelnoi atrakcyjna nawet bardziej niz przed ciaza ! to sa chyba zalety mlodego ciala szybko wraca do normy nie ublizajac mama po 30 uwazam ze mlodsze cialo szybciej wraca do normy. Wazylam 60 kg dzien przed porodem 81 a teraz waze 50.

Gość gizelllda31
lekarka!!!!!!1- do robotym rob fasolke, starczka nie chcesz sie stac:) jak ci tak spiesznoo??Lejcyk w dupie jeszcze a ona o dzieciach mowi, rusz dupa zobaczymy jak ci pojdzie:)

Gość hjuyuu
Lolunia nie tlumacz jest zbyt tepa, tylko nie kuma tego ze jak bedzie stara to tez jej cycki obwisna:D

Gość ------------------............
idiotko, ona jest juz w ciazy a takiego pustaka jak ty to dawno na kafe nie bylo :o

Gość męzatka bezdietna lat 34
Oj, zdziwiłabys sie, ze dzieci nie można zazdrościć. Powiedz to kobietom, ktore latami sie staraja o dziecko.