Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość volga_jasnowidzaaa

3 randka i nadal bez pocałunku..o czym to swiadczy

Polecane posty

Gość volga_jasnowidzaaa

facet lat 29 3 miłe spotkania , on pragnie stałego zwiazku ledwo buzi w policzek mi daje:O na poczatku myslałam ze to zwykły ruchacz..a tu nie robi nic zeby mnie zbajerowac tylko norlanie rozmawia...bez podtekstów ale 3 randka ilku godzinna i zero pocałunków zaczynam sie martwic ze ejstem aseksualna

Gość volga_jasnowidzaaa
facet jest bardzo przystojny i na poczatku myslałam ze bedzie chciał mnie "zarwac" a on nie robi nic w tym kierunku owszem zabiega o kontakt..pisze dzwoni itd..ale nawet mnie nie objał czy nie pocalował powiedział mi po drugim ze ma nadzieje ze nasza znajomosc sie jakos rozwinie..ale taki zerowy brak zainteresownaia az mnie zaczyna martwic:O

Ale to dopiero początek waszej znajomości. Jeśli ten gość myśli tak jak ja to jemu nie w głowie ruchanie po 10min rozmowy, tylko chce Cie dobrze poznać itp itd. Nie chce mi się za bardzo rozpisywać ale może to jest ten typ gościa, który zamiast zabrać dziewczynę do wychodka na szybki numerek woli pooglądać z nią gwiazdy? Przekonaj się i jeszcze nie wysnuwaj pochopnych wniosków.

Gość strasznie niski poziom
wiesz nie krzywdz go i zostaw, a ty sie przejdz na balety jakis ruchacz napewno cie zaspokoi

Gość volga_jasnowidzaaa
mnie on sie podoba i jak najbardziej jestem zainteresowana dalszym kontaktem, zawsze sama daje mu buzi na pozegnanie w policzek czego on nigdy nie robi

Gość volga_jasnowidzaaa
nie szukam ruchazca bo miałam jednego stalego partnera a mam 26 lat wiec spokojnie moje zainteresowanie jego osoba jest duze ale o mi sie wydaje dosc dziwne

Gość volga_jasnowidzaaa
pierwszy raz sie spotkałam z czyms takim:O

Gość shazz
z jednej strony bardzo Ci zazdroszczę poznania takiego faceta, który się z łapami nie pcha od razu, ale z drugiej to osobiście bym uznała, że mu się zwyczajnie fizycznie nie podobam.

Gość sjf;ajkf;akjf;ajf;alk
ale macie problemy..

Gość volga_jasnowidzaaa
:)

Gość chcesz to się Tobie oświadczę
ciesz się, że na takiego trafiłaś

Dokładnie, ciesz się, że na takiego trafiłaś. Ja z moim miśkiem przez pierwsze 3 spotkania ledwo buzi w policzek na dowidzenia, za to na 4 randce juz poszło łącznie z bara bara:D Za parę m-cy zostanie moim męzem:D

Gość volga_jasnowidzaaa
no tak zle i tak niedobrze;) mam wrazenie teraz ze on szuka kogos na owaznie ale moze mu sie o prostu nie podobam:P

0/10 postaraj sie bardziej nastepnym razem :) marna ta provokacja :)

Gość volga_jasnowidzaaa
regres naprawde to nie prowokacja:O moze głupia jestem ale co zrobic:P

Gość volga_jasnowidzaaa
az takie to głupie ze myslicie ze prowokacja?:)

Gość tez_popieprzony
spoko. facet objal taka taktyke. tez ja stosowalem. jak widac dziala, bo az sie rwiesz zeby dupska nadstawic (bez obrazy oczywiscie ;)).

Gość volga_jasnowidzaaa
taka taktyka no moze... ale watpie szczerze ja sie rwe do całowania a nie do tego zeby dupska nastawic

Gość ankaama
Ja bylam na mojej pierwszej randce z facetem 30 lat, ja 26. Wiem ze jestem dla niego atrakcyjna kobieta. Zabiegal o spotkanie, w rozmowie tez daje mi pewne znaki ze chcialby kontynuowac ta znajomosc. Nie wiem na ktorej randce dojdzie do czegos wiecej w sensie kiedy odwazy sie na pocalunek...

Ale jak sie na was facet rzuci zaraz na pierwszej randce to zaraz obraza i myslenie " no tak a temu jak każdemu facetowi tylko jedno w głowie" wam sie po prostu nie dogodzi i tyle w temacie

Gość tez_popieprzony
a znasz takie powiedzenko: milosc to uczucie glupie zaczyna sie na ustach konczy sie na dupie ;). a skoro juz tak bardzo chcesz sie calowac (czy co tam sobie innego chcesz), to po prostu musisz to sama zainicjowac. Bo moze to byc kwestia, ze facet po prostu nie wie czy nie dostanie w pysk jak sie do tego zabierze :).

Gość volga_jasnowidzaaa
powiem ci regres masz racje, ale spojrz z boku na to ja nie mowie z emusimy sie całoac namietnie bo jeszce moze nie było sprzyjajacych warunków na tyle..ale np. buziak w policzek na przywitanie i pozegnanie to chyba nic złego a facet nic ...nawet by miło było..to mam mu reka machac na powitanie albo żółtwika przybijac by najmniej nie ejst niesmiały bardzo pewny siebie i wygadany koles

Gość spotkałam niedawno podobnego
faceta!! 35 lat, przystojny, grzeczny, dobrze ułożony...na pierwszym spotkaniu, buziak w policzek, na drugim to samo...se myślę,co jest cholerka, jaja sobie ze mnie robi?? na 3 spotkaniu musną mnie po nodze...kiedy spotkaliśmy się po raz 4 wszystko wybuchło!! było cudownie!!

Gość volga_jasnowidzaaa
a była 5?

Gość spotkałam niedawno podobnego
musnął miało być:o