Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weaaa

chcielibyście być z kimś kto mówi że was zdradził a potem że tego nie robił?

Polecane posty

Gość weaaa

Zaczęłam spotykać się z chłopakiem. Powiedział ,że ze swoją byłą się rozstał 2 miesiące temu. Po byciu ze mną 2 tygodnie oznajmił mi że nie wie co zrobić bo jego była chce do niego wrócić. Za jeden dzień napisał że chce się spotkać ze mną ten ostatni raz. Szantażował mnie że jak mu się oddam to będzie ze mną a ja tego nie zrobiłam. W ostatki chciałam aby do mnie przyjechał to powiedział że nie bo musi pogadać z byłą. A ja nalegałam by do niej nie jechał i by ten dzień spędził ze mną. Ostrzegałam go nie jedz do niej bo wiem że będziecie się kochać. A ja ostatki spędziłam na dyskotece a on u niej. Jak byłam na dyskotece wysłałam mu 4 smsy a on na żadnego nie odpisał. A tak to każdego innego dnia pisaliśmy jak po więcej 100 sms. Dopiero po 2 w nocy w ostatki mi odpisał. Po 4 w nocy w ostatki przyjechał do mnie i rozmawialiśmy. a jak odjechał wysłał mi tekst że przespał się ze swoją byłą ostatni raz. A teraz zaprzecza i mówi że tego nie robił. Twierdzi że rzucił byłą ale ja tego nie wiem na 100%. Nie potrafię mu wierzyć. A teraz on chce bym dała mu ostatnią szansę.a ja nie wiem co robić. A jak pisałam mu że nie chce z nim być to szantażował mnie że się zabiję albo że wyjedzie na stałe do Norwegii. Ma sto odmian na godz. Pomóżcie. mam wrócić do niego czy nie?

Gość weaaa
jest tu ktoś

Gość weaaa
halo halo tu ziemia

Gość Dziunaa
hahahahah nie wiem ile masz lat ale sadze że mało. To kretyn, olej go.

Gość a co się dzieje z tymi facetam
masz 12 lat ?

Gość yygyb
nie baw sie w takie dziecinne gierki i zakoncz to. bedziesz miala spokoj.

Gość bghbg
boze kochany skad biore sie tacy glupi ludzie jak ty?

Gość ZainspirowanaTematemm
chce siespotkac z toba ostatni raz przespal sioe z byla ostatni raz

Gość Marlenka23
Oto 8 punktów, które powinny Cię przekonać do olania tej gnidy: 1."Po byciu ze mną 2 tygodnie oznajmił mi że nie wie co zrobić bo jego była chce do niego wrócić." Nie wie, co robić? Jak się kogoś kocha, wie co ma się robić. 2." Za jeden dzień napisał że chce się spotkać ze mną ten ostatni raz" Więc nie zależy mu na Tobie. .3" Szantażował mnie że jak mu się oddam to będzie ze mną" Przecież to mówi samo za siebie. 4."chciałam aby do mnie przyjechał to powiedział że nie bo musi pogadać z byłą." Kto jest ważniejszy dla niego? 5." Ostrzegałam go nie jedz do niej bo wiem że będziecie się kochać." Masz jeszcze wątpliwości czy być z nim jeżeli się kurwi?:O 6." a jak odjechał wysłał mi tekst że przespał się ze swoją byłą ostatni raz." Nieważne , który raz się puścił. Jest w związku, zdradził - jest kurwą. 7." A teraz zaprzecza i mówi że tego nie robił." Na dodatek jest zakłamaną kurwą. 8". A jak pisałam mu że nie chce z nim być to szantażował mnie że się zabiję " Po tym jak się puścił bierze Cię na litość. Zrozumiał, że skończyły mu się alternatywy, tamta go nie chce, Ty też. Im szybciej to skończysz, tym lepiej, podejrzewam, że chłopak jest z jakiejś puszczalskiej, patologicznej rodziny, w której nie było żadnych uczuć, chce się bawić Tobą. Znajdziesz na pewno odpowiedniego chłopaka.

Gość olej go ooooooooooo
potem bedzie jeszcze gorzej? a potrafilabys byc z kims kto cie zdradzil?? spal z inna?? dotykal jej , calowal?? pomysl... on cie nie szanuje i tak to wyglada. olej go. malo tego ignoruj go jak tylko potrafisz, nie odpisuj, nie odbieraj, nie gadaj jak podejdzie, zawsze mozesz walnac tekstem " spiuerdalaj do bylej" chyba zmieniles adres? ten jest juz zajety. najwieksza kara dla niego bedzie to jak zobaczy ze dbasz o siebie, ladnie wygladasz, spotykasz sie z innymi:) ile wy macie lat?? i przepraszam ale co to kurwa ma znaczyc " jak mi sie oddasz to cie nie zdradze" toc to pajac jakis:O

Przede wszystkim tak nieskładnie napisałaś ze prawdę mówiąc nie wiem czy ktoś się połapie o co chodzi . Myślę ze taki chłopak który zastanawia się czy byc z jedną czy z druga jest tak naprawdę poje*any bo nie rozumiem jak można się zastanawiac nad takim czymś , chyba się wie do cholery kogo się kocha i z kim chce byc się !? Gdyby mu na tobie zależało i by Cię naprawdę kochał to uwierz nie liczyła by się dla niego jakaś tam była tylko by spędzał z tobą każdą wolną chwile a nie ze kurwa pisze ci ze on se pojechał do byłej przespac sie z nią ostatni raz . Tak jak byś ty była z nim i powiedziała mu ze jedziesz do byłego się z nim przespac tylko ostatni raz i juz dalej będziesz z nim. Dla mnie to on jest idiotą i nie masz się zastanawiac nad niczym poprostu jak odjebuje takie cos to szkoda twojego czasu na takich debili . Ja bym nie wracała do niego w ogole ! Jeśli zależy mu na tobie naprawde to powinien zareagowac na to ze nie dałas mu szansy i jeśli Cię naprawde kocha to powinnien latac za tobą i przepraszac za swoje zachowanie . Tyle .