Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapominajka ala

problem z akceptacja własnego .....

Polecane posty

Gość zapominajka ala

witam dziewczyny prosze o wypowiedz dziewczyn może nawet chłopaków którzy zetkneli sie z takim problemem , a rownoczesnie osoby które odrazu chcą wbić swoje żądło złości niech darują sobie chodzi o mój biust mam rozmiar 85 B dla mnie jest on mały i strasznie się go wstydzę, wiem że są mniejsze ale ja jestem bardzo szeroka w raminach i ogolnie mam rozbudowana sylwetke, waze 60 kg i mam 166 cm wzrostu u mojej kolezanki biust o tym samym rozmairze wyglada rewelacyjnie a moj gdy stane przed lustrem wyglada jak dwa rodzynki mam męża jestesmy w zwiazku od wielu lat , mówi , że kocha mój bisut taki jaki jest, lubi go itp... ale ostatnio podczas rozmowy gdy był po kilku drinkach wyznał , że kręci go ładny kształtny biust taki rozm. C bardzo mnie to zabolało, poczułam sie oszukana gdy prze te lata wmawiał mi ze mały biust jest ładny na koniec powiedział, że no wiesz kręci mnie i tylko tyle popatrze ale przeciez nie moge dotknąc te słowa sprawiły , ze przez 2 dni nie odzywałam sie do niego powiedział tylko, ze nie wie czemu ja sie tym tak przejmuje czuje sie bardzo bardzo źle , od tygodnia jestem na diecie chce schudna, ćwicze itp,.. a myśl o biuście wpedza mnie w obsesje tym bardziej, że wyjechał do pracy za granicę na 2 miesiące. nie czuje sie atrakcyjna choc wszyscy mówia mi że jestem ładna itp... moje poczucie tzw. seksowności spadło do zera . po powrocie M, chcemy starac sie o dziecko może wtedy biust mi urośnie tylko w tym moja nadzieja,

Gość hal aj ken tejk?
Jak schudniesz, to biust tez Ci spadnie... Skoro chcecie sie starac o dziecko, to tez niepotrzebne Ci odchudzanie, tylko dbanie o siebie i zero stresow...

Gość zapominajka ala
właśnie ciężko mi to pogodzić bo mam mały biust a spory brzuszek nie jestem obżarciuchem u nas tak maja porostu kobiety w rodzinie ale przy pomocy sportu spadł mi w tamtym roku wiem że nie moge sie denerwowac ale jak opanowac te myśl ?????? czuje sie dziwnie wydaje mi sie ze moj M. patrzy na każdy napotkany biust

Gość jak zajdziesz w ciążę
jak zajdziesz w ciążę to na bank CI urośnie. ja też mam 75b, chcialabym rozmiar wiecej, ale trudno, nic nie poradze, a operacji nie chce. w tej chwili jestem w 31 tyg ciazy i biust skoczył o 2 rozmiary - w tej chwili mam 80 d :D podoba mi się i mąż jest zachwycony, mimo że wczesniej tez zawsze mówił ze mam ładne piersi. Nie przejmuj sie tak, szkoda nerów, bo i tak nic na to nie poradzisz, a jak chcecie sie strarać o dziecko to popieram głos wyżej - nie powinnas sie stresować i dbac o siebie

Twoja waga jest ok w stosnku do wzrostu, więc nie masz czym się przejmować. Faceci ogólnie lubią patrzeć na biusty, więc nie ma sensu martwić się pijacką gadaniną i czuć się oszukaną :)

Gość zapominajka ala
dzieki, że mogę z kimś o tym pogdać bo bardzo sie tego problemu wstydzę. wiem, że są push up -y używam ich ale to jest takie małe kłamstewko , bo gdy rozbieram sie w sypialni nie jest juz taki okazały jak wydaje sie pod bluzką. mam co jakis czas pryszczka, lub inną hehe anomalię w swojej urodzie , ale nie mysle o tym dniami i nocami akceptuje to a biustu nie moge , chciałabym zaczac te starnia o dziecko, ale rownoczesnie ciesze sie ze przez 2 miesiace nie bede musiała pokazywac sie nagoo

Gość hal aj ken tejk?
Z tym stanikiem to moze tez racja... Mezowi moga sie podobac C (choc watpie, ze ma miare w oczach i potrafi rozmiar okreslic), ale przeciez Ciebie kocha, z Toba chce miec dziecko... Pytalam kiedys dobrego kumpla, jakie biusty facetom sie podobaja... stwierdzil, ze nie wazne, byle by biust byl ladny i jedrny-lepiej wiekszy-ale maly tez moze byc-wiec widzisz, z facetami sie nie dogadasz.. jak kocha Ciebie to Twoj biust tez :)

kobiety atrakcyjne to takie, które akceptują swój wygląd, akcentują zalety i nie obnoszą się z tym co nie powinny. Kobiety atrakcyjne są pewne siebie i odwrotnie. Jestes na najlepszej drodze, żeby uświadomic swojemu facetowi, że powinien poszukac nowej.

Gość zapominajka ala
wiem, że mnie kocha i to bardzo bardzo ale zaczynam miec taka wizje jak tam jedzie/idzie do pracy i oglada sie za dziewczynami nie wiem ludzie róznie mi gadaja ze moze mnie zdradzi itp... jestesmy ze sobą 6 lat

Gość zapominajka ala
no właśnie co do stanika nie byłam jeszcze w sklepie w którym sprzedawczyni doradziaby mi jak powinien moj stanik wygladac i jaki to ma byc rozmiar ale nigdy nigdy nie odważe sie nałożyc stanika bez push up

Gość hal aj ken tejk?
ja mialam zawsze ladny biust, jestem niska i szczupla. Ale we mnie wiekszosc facetow widzialo tylko moje cycki-mialam rozm. 70D. Jak zaszlam w ciaze to pod koniec mialam juz 75G. Moglam nimi zabijac :D. Teraz mam 70E-F (zalezy od stanika). Nie wyglada juz tak idealnie jak przedtem, ale nie jest zle. nadal przykuwa meski wzrok (nigdy nie nosilam stanikow typu push-up).

Gość zapominajka ala
zazdrosze ci marze o tym, aby biust powiększył się w ciąży , ale co potem...?? jak zmniejszy sie dwukrotnie

Uwazaj z poradami sprzedawczyn, w wiekszosci sklepow i tak moga Ci doradzic zle, byle tylko cos sprzedac. Poczytaj troche, to sama sobie wybierzesz dobry stanik, albo zobaczysz, do jakich sklepow warto isc po porade.

to nie wiesz co tracisz, mnie przy dobrze dobranym staniku po okresie karmienia biust uniósł się, wrócił spod pach, to wszystko dzięki dobrze bieliźnie, nie jest puch up, pół usztywniany, śliczny, wyglądam o niebo lepiej niz w push-upie- który mi strasznie spłaszczał piersi. tyle że ja z 80f przestawiłam sie na 70i u ciebie zmiana zapewne będzie większa, polecam stronę stanikomania, tam przeczytasz wszystko co musisz wiedzieć:)

Kolezanka wyzej tez pewnie ma stanik zle dobrany, bo ja nosze 75E a jestem plaska jak deska 🖐️ Juz przestane marudzic, wybaczcie.

Gość zapominajka ala
właśnie czytam to co pisze pod tym linkiem' no ja mam tak, że biust w staniku, jest hmm jak to nazwac wypchany , max wyeksponowany , kupujac suknie slubna babeczka 3 razy powtarzała mi ze powinnam miec stanik który zakryje cała moja piers i ze moj jest za mały myslałąm ze zwariowała i sie nie zna

To ty sie nie znasz- brzmi ostro wybacz, ale ekspedientka miała rację. Robią ci się buły, ja trzy lata walczyłam z bułani i zniekształceniami po złej bieliźnie, te przy pachach nadal widać ale są już malutkie i wyczekuję ich zniknięcia. A i moje 70 i powoli pora skorygować. Czekam na kasę i na zakupy...

Gość beataaaa12345
ja mam 20 lat, 170cm wzrostu i 60 kg. dokladnie mam to samo- mam wrazenie, ze caly tluszczyk idzie w brzuch, a gdyby przeszedl do biustu to mialabym chyba miseczke D. teraz mam B, nosze push-upy, jak sciagne stanik to jestem prawie plaska. nienawidze swojego biustu! nie mam chlopaka i nie mam zamiary sie przed nikim rozbierac. gdybym byla szczupla to co innego; gdyby ten biust byl maly ale okragly to co innego; ale on jest maly i miekki :o

Gość zapominajka ala
no właśnie pod pachami porobiły mi sie takie wałeczki, czasami po ściagnieciu stanika czuje ulge bo wczesniej boli mnie pod piersiami

Gość o jezdyr
To ty mezusiowi powiedz, ze rozpalaja cie muskularne ramiona, albo wytrenowane klaty i zobaczymy,jak bedzie sie czul. Ja mam zczupla sylwetke i nieduzy (75b) biust. ha ha, kiedy moj chlopak lubowal sie w gazetkach typu ZOO i Nuts, ja przynioslam od brata pare magazynow o kulturystyce i fitness'ie i od niechcenia zostawilam pare przy telewizorze. Skoro facetom podobaja sie dziewczyny o ekstra ksztaltach, czemu my nie mialybysmy popodziwiac rozneglizowanych, prezacych sie fitness-manow :)

Gość zapominajka ala
mój biust jest jędrny i twardy , ale gdy patrze na zdjecia innych dziewczyn poprostu mam ocgote załozyc szeroki sweter lub bluze i sie ukrywac

Ano widzisz, walcz wiec o dobry stanik. Mysle, ze moze byc latwo, jesli nie topisz sie w obwodzie 85, pewnie 75 powinnien byc na Ciebie dobry, a 75 z odpowiednio duza miseczka nie powinien byc trudny do znalezienia. Choc i tak polecalabym glownie dobre sklepy z pracownikami, ktorzy znaja sie na rzeczy.

Gość zapominajka ala
może masz racje nie chciałabym być wredna , ale ciekawa jestem jakby zareagował na moje zainteresowanie wyrzeźbionymi klatami , mój ćwiczy, ale czesto sie zniecheca i nie osiagnał zamierzonego celu