Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamam nie wiem jaki kupic woze

jaką spacerowke powinnam kupic?

Polecane posty

witajcie! zepsul mi sie wozek ten moj 3 w 1... dziecko ma prawie 7miesiecy, zastanawiam sie nad kupnem spacerowki, mam takie wymagania: -musi byc tez dobra na zimę, na śnieg i wyboje -musi miec kosz na zakupy -najlepiej z przekladaną raczka/siedziskiem -musi miec regulowaną rączke(zeby sie dobrze prowadzilo wysokiem i niskiej osobie) -nie moze kosztowac powyzej 300zł moze byc uzywana, poprosze linki..... dziekuje

Gość 1213wq
tez mysle nad kupnem spacerowki ,moj maly ma 10miesiecy i nie wiem co wybrac!

Gość ja mogę ci sprzedać jak chcesz
mam na dużych pompowanych kołach, rączka przekładana , regulowana wysokość rączki , duży kosz na zakupy podaj mejla wyślę ci jutro fotki, do tego osłonka na nóżki, moskitiera , folia od deszczu co do ceny się dogadamy

ok, podaje emaila: karolinakarolina89wroc@wp.pl

Gość martwie sie
waga obojetna, bo mamy winde, ale moze byc do 10kg;)

Gość ja mogę ci sprzedać jak chcesz
niestety waga to problem w tym wózku to około 15 kg:( ale jest solidny masywny, same koła dużo ważą, ja taki miałam bo mieszkam na zadupiu nie ma asfaltu i spacerowałam po polnych drogach, rzadko odśnieżanych

Gość martwie sie
ok, czekam na foty i cene

Z twoich wymagan jedynie to mi przyszlo do glowy http://allegro.pl/orsolinea-gl-spacerowy-kolory-przekl-raczka-hit-i1486080160.html Ogladalam go na zywo, jest szeroki, rozkladany na plasko, duzy kosz na zakupy itp. Mi sie podobal, ale za duzy do bagaznika mojego :) Poszukaj przedstawiciela orsolinei w swoim miescie :) W Szczecinie jest sklep z ich wozkami i to tam ogladalam :) Do 300zl baaaardzo ciezko znalezc spacerowke. Ja zakladalam 350 a i tak dalam 430 :( No chyba, ze uzywana to bez problemu znajdziesz. Ale ja mialam 2uzywane wozki i nie polecam. Juz nigdy nie kupie uzywanego, bo to szkoda kasy:P Moj maly ma 21mcy i 3wozek, bo te uzywane padly :P JA jednak polecam nowy na gwarancji :) Powodzenia w poszukiwaniu!!!

Gość do shila2
a ty co? przedstawiciel handlowy tych szmirowatych wozków?

A dlaczego szmirowatych? Ogladalam ten wozek i mi osobiscie sie podobal :P Tylko mowie - nie kupilam, bo do bagaznika sie nie miescil :P:P:P:P I dlaczego mam byc ich przedstawicielem? Bo wkleilam linka, o ktore autorka prosila? Ja nie uzywalam tego wozka - wiec jesli Ty uzywalas to sie wypowiedz zeby autorka wiedziala!!!! Napisalam, ze ja tylko ogladalam!!! A zebys mnie nie posadzala o jakies przedstawicielstwo to nawet napisze, ze ja osobiscie kupilam espiro magic i tym wozkiem jestem zachwycona :P:P:P:P:P Teraz jestem przedstawicielem espiro czy jak?

Gość buahahahahahhahahahhahhah
pierdolone spamerki,nagle kazda pisze o orso:O musza sie chujowo sprzedawc chyba ze trzeba je cisnac w necie nawet:O

Gość tralalinka
buchacha jak nie masz nic do powiedzenia to spadaj, to jedyne co znalazłam wg kryteriów autorki, bo ciężko jest znaleźć spacerówkę z przekładaną rączką, wielkim koszem i do tego jeszcze regulowaną rączką!!! a przeleciałam kilka dobrych stron allegro..... znajdz coś sama zamiast się podśmiechiwać, wejdzie taka i topik zaśmieca a gówno ma do powiedzenia :o

Gość kika36
Mam podobny problem co autorka. Tylko tak się zastanawiam... Mój syn ma 7,5 m-ca i waży ponad 10 kg, a większość tych wózków ma nośność do 15 kg. Jak długo w nich pojeździ?

Gość tralalinka
kika ale masz tłuste dziecko..a feee:O

Gość kika36
mylisz się, mój syn wygląda wręcz na szczupłego... ma ok 76 cm wzrostu

Gość tralalinka
jasne...........10 kilo to moze wazyc1,5 roczniak ale nie 7 miesieczny dzieciak...chyba ze mega otyły

Gość aaaaaaaaa,,,,,,,,,,
spokojnie troche pojezdzi dziecko w tym wieku juz tyle nie przybiera na wadze wiekszosc dzieci w wieku 2 -2,5 lata wazy ok 15 kg

Gość kika36
tralalinka - idź spać

Gość tralalinka
podszywaczko pierdzielona, zaczęłaś pisać pod moim nickiem od postu "jem kupe" kretynek nie sieją, same się takie rodzą :o żenada, i to piszą kobiety???? jak dla mnie patologia i rynsztok, widać głupota resztki rozumu zaatakowała, a to zapewne urażona buhahaha pisze tylko pod moim nickiem, żenada, dziecko 7letnie ma więcej rozumu! :o

Gość idigo
Polecam only4baby - jakość do ceny wypada poprawnie.

Gość gość
ja postawiłam na spacerówkę Lira 3 z lekką, aluminiową konstrukcją i 5punktowymi pasami bezpieczeństwa

Gość gość
zadne espiro magic lira czy quatro.gowno straszne,mialam nowa lire i sprzedalam po tygodniu espiro tez mialam przy pierwszym dziecku rozklekotal sie po 1,5 roku a naprawde dbam o pojazdy moich dzieci wiec to nie byl efekt uzytkowania mocnego tylko slaba jakosc,teraz kupilam safety 1st roadmaster sama spacerowka na allegro 499 zł uzywana 200-350,naprawde super kosz jest ogromny a zarazem nie wyglada na taki i jest zasuwany na suwak,siedzisko jest montowane tylem i przodem ma teleskopowa raczke i swietne tylne kola duze pompowane,rozsuwana budke,same zalety-jak dla mnie ideal przerobilam juz 6 wozkow i ten jest z nich najlepszy

Gość gość
A ja mam model Runner z euro cart i osobiście jestem bardzo zadowolona i ten wózek mogę polecić.

Gość gość
Ja mam Easygo Nitro. To lekka parasolka, w sam raz na dłuższe spacerki.

Gość gość
ja mam taki wózek: https://i-zabawka.pl/pl/p/Wozek-dzieciecy-spacerowy-4Baby-Shape-XV%2C-spacerowka/4884 mogę go polecić - nic się nie dzieje. Jest lekki i łatwo się go składa. Niestety nie ma przekładanej rączki ale większe dzieci wolą już chyba widzieć gdzie jadą, więc dla mnie zbędne - przez okienko w budce widzę co mała robi ;) koła nie pompowane więc na zaspach może było by ciężko jechać, noo ale widział ktoś teraz nadmiar śniegu, zresztą na śnieg mamy sanki :)