Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woberr

Vertis.pl- ktoś wywoływał tam zdjęcia?

Polecane posty

Gość woberr

Szukam opinii o tej firmie, mam zamiar wywołać dużą liczbę zdjęć, wydają się być solidni, ale jest to moje wrażenie po obejrzeniu stony firmy, nie mam natomiast żadnych doświadczeń. Czy ktoś korzystał z usług tej firmy?

Gość nastiq
Ja właśnie czekam na efekt końcowy- w piątek wysłałam wszystkie pliki, więc jedynie mogę napisać do tego etapu:) Strona dobrze zrobiona, widać, że jest to profesjonalna firma, cenowo też wydaje się ok. Podobno mają bardzo dobrej jakości wydruki, dlatego właśnie wybrałam tę a nie inną firmę. Na stronie zresztą masz dużo info na temat nagród jakie zdobyli i różnych certyfikatów, więc coś w tym musi być.

Gość marczyk
Jedna z lepszych firm wywołujących zdjęcia on-line , jest to profesjonalne laboratorium, a nie foto u pana Zdzisia w piwnicy (bez obrazy dla swietnych fotografów Zdziśków:)) Jakościowo i pod względem obsługi vertis naprawdę nie ma sobie równych. Jeśli chodzi o ceny, to myślę, że można znaleźć taniej, ale daję sobie głowę uciąć, że jakość będzie dużo gorsza.

Gość Maciek24
Są ok- szybko wysyłają zdjęcia, ładnie obrobione, na dobrym papierze, plus za to, że nie trzeba instalować żadnego dodatkowego programu żeby wysłać im zdjęcia przez stronę. Porządni.

Gość Taammonoe
Ja nie bylam zadowolona. Zdjecia zamowilam matowe- dostalam blyszczace i byla awantura. Do tego rzucane pod moim adresem komentarze na temat osob na zdjeciach. Cene mozna znalezc nizsza. Nie polecam

Gość nastiq
Chyba sobie żartujesz...?! Jeszcze jestem w stanie uwierzyć w pomyłkę papieru, bo taka rzecz może się zdarzyć, ale z tymi komentarzami, to wybacz ale jakaś ściema. Moje zdjęcia wyszły naprawdę świetnie, więc nie mam powodów do napisania czegokolwiek złego. Natomiast obsługa jest moim zdaniem jedna z lepszych z jakimi przyszło mi mieć kontakt. Także albo pomyliłaś firmy, albo wymyslasz. Bo to nie jest podrzędny salonik, gdzie pani Stasia rzuca komentarze, tylko fachowa firma.

Gość rucolla
od 4 lat wywołuję zdjecia w vertis i ani razu nie miałam pomyłki , ani przy zdjęciach, ani przy wyborze papieru, formatu. nic. jest to jedna z poważniejszych firm działających na rynku fotograficznym. raczej radzę uwazać na te, pseud-laboratoria które za 20gr obiecują cuda.

Gość kornelia12
Ja miałem przyjemność dopiero raz korzystać z Vetris.pl, ale wszystko wyszło tak jak chciałem. Nie miałem żadnych kłopotów z jakością, ani z obsługą.

Gość mikko
A czy ktoś wywoływał zdjęcia w większej ilości u nich i może powiedzieć, czy terminy są realizowane zgodnie z ustaleniami?

Gość olektor
Ja zamawiałem jakiś czas temu odbitki w ilości 300 sztuk ze ślubu. Wszystko było na czas, więc jeżeli chodzi o termin realizacji to wszystko w należytym porządku.

Gość mikko
A jak cenowo wyszło?

Gość olektor
Bardzo dobrze. Ja zawsze robiłem to u osiedlowego fotografa, ale teraz zacząłem robić je w Vertis.pl bo jest po prostu taniej, a jakość tak samo dobra.

Gość mikko
Bardzo fajnie w takim razie. Ja będę teraz po weekendzie wywoływał u nich zdjęcia, więc powiem co i jak.

Gość trytionia
Ja u nich wywołałam zdjęcia z długiego weekendu i wszystko wyszło rewelacyjnie. Dodatkowo jakiś konkurs jest na ich stronie, wiec jak ktoś chce odbitki, to warto na pewno się z tym zapoznać.

Gość bendkur
A ile dałaś za wywołanie wszystkich zdjęć?

Gość Ann Volden
Ja jestem zadowolona z fotohit.com.pl Jak do tej pory nigdy nie bylo zadnej wtopy a zazwyczaj zdjecia daje wywołac hurtem :)

Gość Fotograf

Ja wywołuje zdjęcia tylko na stronie fotoprint.pl. Szybka dostawa i bardzo dobra jakość zdjęć. Oczywiście cena też jest bardzo dobra, bo nawet już od 0,24zł za zdjęcie :). Fotoprint robi bardzo dobrą robotę, dlatego polecam ich bardziej niż inne firmy.

Gość Marcin

Kompletnie nie znam ten firmy, mimo że w fotografii siedzę już od dawna. Ja drukuje zdjęcia na stronie Foto4u.pl i już od dawna jestem ich stałym klientem. Inne firmy nie dawały mi satysfakcji z jakości zdjęć, a jako fotograf zwracam na to uwagę. Czas realizacji zamówienie nie jest długi, a cena jest odpowiednia. Ja polecam.