Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siixteen

jak facet czuje miłość? bardzo prosze powiedzcie

Polecane posty

Gość siixteen

Też jak my jako motylki w brzuchu czy raczej to jest troska o ukochaną,chęć ponocy?

Gość miłoscprowo
motylki w brzuchu i milosc, wez sie puknij.

Gość IMO13697
Facet czuje miłość jako lekkię naciągnięcie skóry w okolicach dolnej szczęki, lub swędząco-piekące kłucie w okolicach moszno-analnych (a może to hemoroidy-już dobrze nie pamiętam).

Gość siixteen
jeju ja tak czuję

Gość michał co w majtki kichał
Ja czuje miłość podczas wytrysku na twarz. Czyli jakieś kilka sekund.Nie zauważyłaś tego,że facet cię kocha tylko wtedy jak się spuszcza?A po za seksem to mogła byś nie istnieć dla nas

Gość siixteen
nie możecie na poważnie można tak poruwnać

Gość miłoscprowo
napalona dobrze sie czujesz i tyle amebo.

Gość co to znaczy??
jak widzisz nikt normalny się nie wypowiedział:O nie jestem facetem, ale wiem, że zakochany facet też odczuwa podobnie jak my, jednak co do motylków to nie wiem:) może ktoś rozsądny się jeszcze wypowie

Gość IMO13697
Przede wszystkim zajmij się uczuciami Słownika, bo pewnie czuje się samotny biedula.

Gość miłoscprowo
a co spodziewałas sie ze potwierdzenia teorii o motylach w brzuchu??

Gość IMO13697
Motyle w brzuchu. Miłość. Buahahahaha :D Jedyne co w brzuchu można poczuć, to pewne skurcze zwiazane z podnieceniem seksualnym wywołanym myślami na temat pociągającej nas osoby. Jeśli Ty chcesz w tym myłość widzieć, to droga wolna.

Gość siixteen
poważnie się pytałam a błędy każdy popełnia porÓwnać

Gość siixteen
Michał kumple na starość na pewno podadzą ci herbatę. Gratuluję wyboru!

Gość facet in love
czuje , ze dla tej wlasnie kobiety moglby zrobic wszystko, ze cokolwiek robi to robi to z mysla o tym, by jej bylo dobrze, by moglo to sluzyc wspolnej przyszlosci, pragnie kontaktu, dotyku, uwielbia z nia obcowac, uwielbia sie na nia gapic. Milosc do tej kobiety uskrzydla go, powoduje, ze pragnie sie rozwijac, ze chce mu sie wszystkiego, ze widzi cel swojej pracy, hobby. Facet najbardziej jednak czuje milosc do kobiety gdy ma ja w swoich ramionach, gdy zmeczona zasypia a on wsluchuje sie w jej oddech. Wtedy czuje sie szczesliwy.

siixteen-A ile ty masz lat że już myślisz i starości i pielęgniarce.Bo pięlegniarka się mną lepiej zajmnie niż stara żona,a jak zanm życie to jeszcze ja bym musiał się ją zajmować, więc podziękuję.A po za tym ja nie zamierzam tak długo żyć.Wolę popełnić samobójstwo , niż być stary i niedołężny.Co to za życie?

Gość miłoscprowo
z tą herbatą to nie takie głupie i znajdzie się nie jeden który tego właśnie chce. Tylko przestan myslec samą pipką w której mają jakies motyle latac.

Gość IMO13697
Tak, a kobieta to na pewno na starość poda ten "kubek z herbatą". Bo przecież wiadomo, że jak ktoś jest bezwartościowy całe życie to na starość całkowicie się zmienia...

Gość siixteen
Dziękuję za szczere i poważne odpowiedzi. Michał Ty to już całkiem odleciałeś.

Gość siixteen
facet in love --- a jak długo mężczyzna może się tak czuć? Okresowo czy stale i czy do każdje partnerki tak się czuje? Jak poznajecie, żeto wyjątkowa osoba? To WIECIE czy CZUJECIE?

Gość IMO13697
Michał po części ma rację. A "po części" dlatego, że przyjmuje istnienie kobiety, która nie zrzędzi.

siixteen-A co ci się nie podoba w moich wypowiedziach?Są szczere do bólu.I normalne bo faceci tak naprawdę myślą,ale nikiedy się sami siebie oszukują i wmawiają sobie że to nie tylko seks,Ale tak naprawdę to tylko wygląd i seksualność nas do was pociąga.Taka jest prawda malutka i nic na to nie poradzisz.Zresztą wy macie podobnie.Gdyby facet był brzydki,głupi i mało zarabiał to też byś cie go olali.Więc tak samo jest z nami.Wy w nas widzicie skarbonki i ludzie co odwalają czarną robotę,a my w was widzimy obiekty seksualne.Taka jest natura i nic nie poradzisz

Gość siixteen
Mój mężczyzna nie musi zarabiać fortuny, nie od tego zależy moja miłość

Gość siixteen
Panowie,zasmuciliście mnie.Ja myślałam że faceci też umieją kochać.Nawet w ten weekend chce stracić dziewictwo i się mu oddać.A teraz znów mam wątpliwości.Czy naprawdę takimi świniami jesteście?

Gość IMO13697
Szesnastko, a powiedz tak szczerze. Co byś miała wartościowego do zaoferowania facetowi oprócz swojego rowa? Towarzystwo? Sorry, ale przyjaźń/koleżeństwo bardziej zabawne/trwałe jest z facetami.

Gość nie rycz gupi nie
przeczytaj facet in love a nie sugerujesz sie co piszą ci, którz\y nigdy nie byli zakochani

Gość siixteen
Ma dopiero 16 lat a już takich rzeczy się o was dowiaduje,Ale na szczęście mój jest inny i seks nie jest najważniejszy dla niego.

Gość IMO13697
Jeśli mówiąc "świnię" masz na myśli realistę, to tak - jesteśmy świniami.

Gość IMO13697
Ciesz się, że dowiadujesz się wcześniej. Aha, samotne matki także nie są w cenie - taka uwaga na przyszłość ;)

Gość siixteen
I już jest poidszyw o sexie