Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olcia1551

NIE JESTEM W CIAZY...ZŁA......I SMUTNA

Polecane posty

WITAJCIE DZIEWCZYNY.... KOCHALAM SIE Z CHLOPAKIEM W DNI PLODNE ON SKONCZYL WE MNIE TO BYLO 3 MARCA MYSLALAM ZE ZAJDE W CIAZE... TAK BARDZO TEGO PRAGNELAM.... TAK BARDZO... DZIS RANO DOSTALAM OKRES... JESTEM TAKA ZLA I ZAWIEDZIONA... JEST MI PRZYKRO...MYSLALAM ZE BEDE MIALA MALEGO DZIDZIUSIA ZE BEDE MIALA Z NIM DZIECKO... A TU NIESTETY.. WIECIE JAK SIE CZUJE....

Gość Ale za miesiąc
może Ci się uda! Powodzenia!!!

tylko ostatnio sie z nim poklocilam i nie wiem czy bedzie dobrze... ja tak bardzo chcialam tego dziecka...

Gość Pomyśl tak:
może to i lepiej że teraz nie zaszłaś skoro się pokłóciliście?Skoro jest nie pewne czy będziecie razem dalej.Jak byś zaszła i byście się rozstali co wtedy?

moze zle mysle... ale bylabym szczesliwa.... bylabym szczesliwa mam... a wiem ze gdybym z nim nie byla on by byl na sto procent dobrym ojcem... ja go tak bardzo kocham

Gość sdddfdfsdsfd
mam to samo , spozniala sie a dzis du pa

Gość Pomyśl tak:
dziecko nie sklei was.Potem ono by cierpiało.Jak się kochacie to i tak będziecie razem i się jeszcze postaracie o maluszka.Ile masz lat jak mogę wiedzieć?

mam 24 lata ale powiem wam ze on jest o 2 lata mlodszy... nie chcialam dziecka po to zeby byc z nim na sile.. bo to nie o to chodzi... kocham go ale on wydaje sie taki niezdecydowany ...raz jest dobrze raz jest zle... chyba ja jestem chorobliwie zakochana.. on mowil mi ze mnie kocha a pozniej to ukrywa.. nie chce sie otworzyc przedemna... ale jak sie spotykamy to nie potrafi oderwac odemnie oka ust dloni..mowi ze jestem wyjatkowa jedyna taka na swiecie.. pewnie dobrze bajeruje